شهرام اميري از دست مأمورين امنيتي امريکا متواري شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

شهرام اميري از دست مأمورين امنيتي امريکا متواري شد

پست توسط كيارش »

ويدئوي جديد شهرام اميري؛
از دست مأمورين امنيتي امريکا متواري شدم

اميري کارشناس و محقق دانشگاه صنعتی مالک اشتر که سال گذشته در مدینه منوره از سوي نيروهاي [External Link Removed for Guests]امنيتي آمريکا ربوده شده بود، در ويدئوي جديدي که لحظاتي پيش بر روي اينترنت قرار داده است مي گويد: لحظاتي پيش موفق شدم در ايالت ويرجينيا از دست مامورين امنيتي آمريكا متواري بشم و هم اكنون در يك جاي امن در حال تهيه اين ويدئو هستم. وي همچنين تاکيد کرده است: من از تمام نهادهاي حقوق بشر تقاضا دارم كه فعاليت و فشار خودشان را بر دولت آمريكا براي آزادي من بيشتر كنند و قبل از اينكه اتفاقي براي من بيافتد موفق شوم به كشور عزيزم ايران برگردم... 

متن کامل اين پيام ويدئويي بدين شرح است: 
  الله الرحمن  
  دوشنبه 24 خرداد1389مصادف با 14 ژوئن 2010 من شهرام اميري تبعه كشور جمهوري اسلامي ايران هستم و لحظاتي پيش موفق شدم در ايالت ويرجينيا از دست مامورين امنيتي آمريكا متواري بشم و هم اكنون در يك جاي امن در حال تهيه اين ويدئو هستم ، چند لحظه بعد دوباره امكان داره توسط مامورين امنيتي آمريكا دستگير شوم من مي خواهم در اين فرصت كوتاه در باره دو ويدئويي كه از من منتشر شده صحبت كنم ويدئوي اولي كه توسط صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران منتشر شد و من از شهر پوسان با هموطنان خودم در ايران صحبت مي كردم كاملاً صحت دارد و هيچ نكته كذبي در ان وجود ندارد. 
  در ويدئوي دومي كه توسط دولت امريكا تهيه شده و در يوتيوب(youtube) قرار دادند و در‌آن من اعلام كرده ام كه آزاد هستم و براي ادامه تحصيل به اينجا آمده ام صحت ندارد و كاملاً كذب است. من در اينجا آزاد نيستم و اجازه تماس با خانواده ام را ندارم و در صورتي كه هر مشكلي براي من پيش آمد يا من زنده به كشور برنگشتم، مسئوليت مستقيم آن با دولت ايالات متحده امريكاست و هيچ نوشته اي يا گفته اي از سوي من صحت نداشته و كذب محض است. 
  از مسئولين كشور و تمام نهادهاي حقوق بشر تقاضا دارم كه فعاليت و فشار خودشان را بر دولت آمريكا براي آزادي من بيشتر كنند و قبل از اينكه اتفاقي براي من بيافتد من موفق شوم به كشور عزيزم ايران برگردم در پايان صحبتم به خانواده عزيزم است كه اگر من زنده برنگشتم مي خواهم آن‌ها مقاوم و صبور باشندو بدانند كه من تا اخرين لحظه به كشورم خيانت نكردم وبا هيچ تهديدي يا تطميعي از سوي دولت امريكا حاضر نشدم به كشورم خيانت كنم و با افتخار در راه وطن كشته شدم و راضي هستم به رضاي خداوند انشاءالله كه همه موفق باشند متشكرم. 

[External Link Removed for Guests] 

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

Re: شهرام اميري از دست مأمورين امنيتي امريکا متواري شد

پست توسط SORENA »

جالبه همه خبر ها رو داره که کی چی رو کی پخش کرده!
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط Sasan89 »

طبق معمول یه کامپیو تر مجهز به وب کم و متصل به اینترنت برای خودش فراهم کرده.لابد خبر بعدی هم اینه که دوباره گیر افتاده.بخدا قسم خیلی زشته.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

:???: :???:
خوش باشید !
خیلی جالب بود ممنون خندیدیم
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

انشالله همیشه خوش خنده باشید.راستی به خیلی چیزا میشه خنیدیدا...
هفته پیش با خانواده ایشون صحبت کردن و و همسرشون میگفت به هیچ وجه همسرم برای ادامه تحصیل به امریکا نرفته و این دروغ محضه اما چون بی بی سی فارسی اون مصاحبه دوم و پخش کرد یک عده به دلیل تقدسی که این رسانه داره متقاعد شدن که ایشون در سلامت کامل هستن و همه جا گل و بلبل هست.
اما اون دوستی باهوشی که گفت جالبه ایشون از همه چی خبر داره باید بدونه که طرف بلا نسبت خر که نیست وقتی ازش فیلم میگرن معلومه که میخواد پخش شه.وقتی امریکایی ها فیلم بگیرن یعنی تو یوتوپ پخش میشه وقتی ایرانی ها بگیرن تو صدا سیما.فکر نکنم معادله پیچیده ای باشه درسته...
انشالله ایشون یک روز جلوی دوربین همه چی رو به وضوح بگن تا دوستان انقدر خوش خنده نباشند.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

من هم مثل جناب میهن پرست منتظر آن روز هستم.
انشالا جناب امیری خیلی زود از این ماجرا که یک امتحان الهی است سربلند و پیروز بیرون بیایند و به میهن باز گردند که آن روز نوبت خنده و شادمانی ما خواهد بود
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

SORENA نوشته شده:جالبه همه خبر ها رو داره که کی چی رو کی پخش کرده!

نکنه فکر کردید توی شکم ماهی گیر کرده که از چیزی خبر نداشته باشه. تصویر

Sasan89 نوشته شده:طبق معمول یه کامپیو تر مجهز به وب کم و متصل به اینترنت برای خودش فراهم کرده.لابد خبر بعدی هم اینه که دوباره گیر افتاده.بخدا قسم خیلی زشته.

شما که این حرف ها رو قبول نداریدف چرا نمیاید و یک تحلیل از اینکه این فرد کجاست و چرا این رفتار رو داره نمی دید تا ما همه از نبوغ جنابعالی بهره مند بشیم و بجای چیزای زشت یکم چیزای قشنگ ببینیم !! تصویر
-------------
در این که این فرد در آمریکا هست که فکر نمی کنم کسی شکی داشته باشه، اگه کسی هست که شک داره بیاد و بگه که امیری کجاست. خود آمریکایی ها هم با پخش فیلم دوم تایید کردن که اون در آمریکا قرار داره و به قول معروف برای ادامه تحصیل اونجاست.
پس تایید حضور وی در آمریکا هم از سوی آمریکا بوده و هم به ادعای ایران
حالا سوال، اگه برای تحصیل رفته و یا حتی پناهنده شده، چرا بعد از یکسال باید اولین فیلم تصویری از وی منتشر بشه و به اون صورت؟ چرا در این مدت حداقل با خانواده خودش تماسی نداشته؟
چرا بعد از پخش فیلم دوم و اگه به گفته خودش آزاده، با خانوادش تماس نمی تونه بگیره ؟ (خوش خنده ها جواب بدن)

پس با توجه به اینکه وی در آمریکا حضور داره و طبعا اگه به اختیار خودش اونجا هست از سوی دولت و نیروهای آمریکایی حمایت می شه، تحت کدام فشار میاد و چنین ویدئوهایی (اول و سوم) رو ضبط می کنه و منتشر می کنه؟
بعضی از دوستان فکر می کنن آمریکا یه کوره دهاتی چیزی در وسط آفریقاست که توش هیچ امکاناتی نباشه ؟
ضمن اینکه در همان بار اول هم گفته شد که نیروهای اطلاعاتی با وی در ارتباط بودند.

- تنها در صورتی که آمریکا هم حضور وی در خاک خود را تکذیب می کرد و مشخص نمی بود که وی کجاست، و هر چند مدتی یک چنین ویدئویی بیرون می آمد می شد گفت که همه اینها یک بازی است.

حالا از دوستانی که دائم به طرفداری از آمریکا سینه می زنند و همه چیز رو انکار می کنن، می خوام تا بیان و دو تا حرف حساب بزنن، البته اگه حرف حسابی دارن تا بزنن. تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط Sasan89 »

جناب yasermym گرامی

برای اینکه ما در حقیقت و یا کذب موضوعی یقین حاصل کنیم لزومی ندارد که حتماً از طریق شهود حسی پاسخ استنتاج شود.مانند شناخت خداوند .فکر می کنم با این توضیح مختصر جواب شما داده شد که در خانه اگر کس هست,یک حرف بس است.اما اینکه شما به من تهمت می زنید که سینه چاک آمریکا هستم و این برداشت که خائن بوطن,بنده شما رو بخشیدم ولی اگر که واقعاً از روی صدق معتقد به اسلام هستید,پیشنهاد من به شما اینه که از عمل تهمت زدنتان بدیگران فقط به این دلیل که بمانند شما فکر نمی کنند بدرگاه خداوند توبه کنید.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

من هم مثل همه دوست دارم اين هم وطن به ايران برگرده ولي به نظر شما قضيه بو نداره.
اين اقا به راحتي تونسته فرار كنه امريكايي ها هم نتونستن جلوش رو بگيرن .
امريكايي ها اين اقا رو تو بيابون كه زنداني نكردن كه فرار كنه.
يقينن يه جايي از اين قضيه اب رفته و سانسور شده وگرنه......... :-( :razz:
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

ادم ياد فيلمهاي جيمز باند مي افته. كل اين قضيه يه جوريه :? :? .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
New Member
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

پست توسط fiton »

چرا هركسي مخالف نظر اقايان حرف ميزند بي دين و بيگانه پرست و عامل امريكا توصيف مي شود
بابا از اين قضيه ميشه يك فيلم كمدي توپ ساخت
فقط به حماقت بعضي ها بخنديد چيكار داريد به تحليل
اين اقا توي امريكا داره كيف مي كنه شما هي بزنيد توي سرهم ديگه
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 34 بار

پست توسط ehsan9001 »

بسيار مبهم وعجيب
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”