چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- پست: 965
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۸۸, ۸:۴۷ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
پایه یک تحلیل یک طرفه؛ چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟ سرویس بین الملل ـ یادداشت نویس یک روزنامه آمریکایی در مطلبی به دلایل حمله نکردن رژیم صهیونیستی به ایران، تاکنون پرداخته و نوشته است چرا با وجود اعتقاد چند ساله نویسندگان این روزنامه مبنی بر حمله به ایران، این حمله هنوز محقق نشده است.
به گزارش «تابناک»، روزنامه «وال استریت ژورنال» در ادامه یادداشت، چهار دلیل در مورد حمله نکردن رژیم صهیونیستی به ایران ذکر کرده است که هر کدام از این دلایل در جای خود قابل توجه است. نخستین فرضیه که درباره این عدم حمله مطرح است، جمع بندی طراحان حمله نظامی اسرائیل مبنی بر این است که این حمله نظامی احتمالا موفقیت آمیز نخواهد بود و یا هزینه های آن بر منفعتش فزونی نداشته باشد.
دومین فرضیه در این زمینه، اینکه اسرائیل در صدد است تا با خرید زمان تجهیزات تهاجمی و تدافعی خود را برای تدارک چنین حمله ای آماده و فراهم کند، چرا که به تازگی اسرائیل موشک ضد موشک خود را آزمایش کرده، موشکی که علیه موشک های کوتاه بردی که ممکن است توسط حماس و حزب الله و در حمایت از ایران به سوی مناطق اشغالی در سرزمین فلسطین شلیک شود، رفتار می کند.
علاوه بر این، اسرائیل خرید جنگنده های اف 35 را لغو کرده است و به خرید جنگنده های اف 15 بسنده کرده است، چرا که جنگنده های اف 35 بسیار گرانقیمت تر و وعده تحویل آنان به اسرائیل در سال 2015 موکول شده بود.
بر پایه این گزارش، سومین فرضیه در این زمینه، به سیاست داخلی تل آویو برمی گردد. هرچند ممکن است نتانیاهو با حمله به ایران موافقت داشته باشد، اما وی فرمان حمله را بدون حصول اجماع با کسانی چون ایهود باراک وزیر دفاع، شیمون پرز رئیس جمهور، گابی اشکنازی، رئیس ارتش و داگان رئیس موساد صادر نخواهد کرد. این در حالی است که گفته می شود اغلب این افراد، به جز ایهود باراک با این حمله مخالف هستند.
به همین خاطر به نظر می رسد، تلاش بنیامین نتانیاهو برای برکنار کردن اشکنازی و داگان در ماه های اخیر و در نظر داشتن افراد موافق حمله به ایران برای جانشین کردن با این دو چهره مخالف حمله در همین راستا باشد.
این گزارش می افزاید: فرض چهارم نیز این است که اسرائیلی ها به شدت و عطف به تجربیات سابق خود، از جمله حمله به نیروگاه هسته ای عراق در اوسیراک به شدت بیمناک هستند، چرا که در آن حمله و همچنین حمله مشترک فرانسه، انگلیس و اسرائیل به مصر در زمان جمال عبدالناصر و در جنگ سوئز، آیزنهاور، رئیس جمهور آمریکا به حمایت از اعراب پرداخت و به همین بهانه از اسرائیلی ها دوری گزید؛ بنابراین، اسرائیلی ها در این مقطع نیز می ترسند که با حمله به ایران، آمریکا را از خود دور کرده و بین خود و این کشور فاصله اندازند، به ویژه که باراک اوباما نیز با چنین حمله ای موافقت ندارد.
آنچه در این میان جالب توجه است اینکه نویسنده چهار دلیل خود مبنی بر حمله نکردن رژیم صهیونیستی به ایران را به صورت یکجانبه و در حد دولت صهیونیستی توضیح داده است و به قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی، مناسبات منطقه ای و بین المللی و پیامدهای گریزناپذیر این حمله برای جامعه جهانی اشاره ای نکرده است. گو اینکه می توان یکی از مهمترین دلایل حمله نکردن اسرائیل به ایران را، ترس این کشور از واکنش های کوبنده جمهوری اسلامی و ملتی دانست که تاکنون هرگونه تجاوز خارجی را با شدیدترین شکل ممکن پاسخ داده اند. خبر.// همه با هم سنگ هایی برای حمله به ایران جمع کنیم! هم یک نظرسنجی دقیق!! سرویس بین الملل ـ "برای هر مساله ای، فصلی و برای هر زمانی هدفی است. زمانی برای سنگ جمع کردن است و زمانی برای صلح و زمانی برای جنگ. اکنون زمان آن است که سنگ هایمان را برای مقابله با ایران گرد آوری کنیم."
به گزارش "تابناک"، جملات آغازین بالا را سایت "واحد نظر سنجی اطلاعات بازار تکنومارتیکا"( TIPP ) برای تبیین یک نظر سنجی که اخیرا انجام داده، انتخاب کرده است. این نظر سنجی درباره نظر آمریکایی ها نسبت به حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران انجام پذیرفته است. این موسسه، که خود را یک بنگاه نظرسنجی ملی در آمریکا معرفی می کند، مدعی است که در انتخابات 2004 و 2008، ریاست جمهوری آمریکا دقیق ترین نظرسنجی را در این کشور انجام داده است.
بر پایه این نظر سنجی، موسسه مذکور مدعی شده است که اکثر آمریکایی ها با حمله رژیم صهیونیستی به ایران موافق هستند. بر اساس این گزارش، 47 در صد دمکرات ها با این حمله احتمالی موافقت داشته اند، این در حالی است که 40 درصد با این حمله ابراز مخالفت داشته اند و 13 درصد هم نظر خاصی نداشته اند. علاوه بر این در بین جمهوری خواهان نیز 74 درصد با حمله صهیونیست ها به ایران موافق هستند، 17 درصد مخالف و 9 درصد نیز نظر خاصی ابراز نکرده اند. در بین افراد غیر حزبی و مستقل نیز 56 درصد با این حمله موافق، 30 در صد مخالف و 14 درصد نیز نظری نداده اند.
بر اساس همین مورد اخیر بسیاری از سایت های خبری به موافقت مردم آمریکا با حمله اسرائیل به ایران خبر داده اند.
این گزارش اضافه می کند: اگر چه این سایت مدعی است که دقیق ترین نظرسنجی ها را در آمریکا انجام داده است اما با این وجود با مروری کوتاه بر تفسیر این نظرسنجی که در همین سایت منتشر شده است، به راحتی میزان تعصب و نگاه جانبدارانه این موسسه را می توان فهمید. در این تفسیر، با تعریفی مفرط از آمریکا بدون استدلال و همچنین نکوهش ایران آن هم بدون استدلال، به تبیین نظرسنجی خود پرداخته است.
علاوه بر این باید گفت از آمریکایی هایی که در سیاست خارجی شان دائما بر پیروی از یک ایدئولوژی خشک و انعطاف ناپذیر تاکید می شود هیچ انتظاری نیست که با ایدئولوژی رقیب، همچون اسلام سیاسی مطرح شده در انقلاب اسلامی موافقت کنند و حتی بر فرض صحت چنین نظرسنجی نیز، علل آن کاملا روشن و قابل انتظار است چرا که انقلاب اسلامی، رقیب گفتمانی لیبرال دمکراسی است. خبر.// آثار احتمالی حمله علیه ایران کاخ سفید را دچار تردید کرده است اواخر سال 2006 جورج دبلیو بوش در دیدار با روسای ستاد مشترک در پنتاگون این پرسش را مطرح ساخت که آیا اقدام نظامی علیه برنامه هسته ای ایران امکان پذیر است یا خیر؟
پاسخ این پرسش به اتفاق آرا منفی اعلام شد، چراکه از راه حملات هوایی می شد تنها برخی از تإسیسات هسته ای ایران را هدف قرار داد و راهی برای از میان بردن همه آنها وجود نداشت.
به گزارش «تابناک»، مجله «تایم» با انتشار مقاله ای ضمن طرح موضوع بالا می نویسد: برخی از آزمایشگاه های هسته ای در مناطق پر رفت و آمد مردمی و برخی دیگر در اعماق زمین است.
از سوی دیگر، توانایی ایران در پاسخگویی به این حملات توسط ابزارهای غیرمتعارف و به طور خاص از طریق آنچه تایم آن را شبکه نظامی حزب الله می خواند، هولناک می نمود. با این همه، گزینه نظامی هیچگاه رسما از روی میز برداشته نشد و دست کم مسأله ای است که مقامات آمریکایی همواره از آن سخن گفته اند؛ اما در عین حال بر غیرممکن بودن آن نیز تأکید شده است، به گونه ای که رابرت گیتس، وزیر دفاع در سال 2008 گفت: «یک جنگ دیگر در خاورمیانه، آخرین چیزی است که به دنبال آن هستیم و می تواند به دلایل متعدد خطرناک باشد.»
اما این روزها این گونه به نظر می رسد که گیتس جنگ طلب تر شده است. او در بیستم ژوئن در مصاحبه با «فاکس نیوز» با بیان این مطلب که آمریکا حتی تمایلی به سخن گفتن از یک ایران هسته ای هم ندارد، گفت: «ما نمی توانیم حتی فکر ایرانی با سلاح هسته ای را نیز بپذیریم.»
در ادامه این نوشتار آمده است، دیپلماسی و فشار اقتصادی، همچنان ابزاری است برای اعمال فشار بر ایران برای پذیرفتن یک معاهده هسته ای که البته امیدی نیز به آن نیست.
«لئون پانتا»، رییس سیا، نیز 27 ژوئن در مصاحبه با «ای.بی.سی نیوز» و در پاسخ به این که آیا تحریم ها تهران را از فعالیت های هسته ایش بازمی دارد، گفت: «احتمالا نه.»؛ بنابراین، گزینه نظامی کماکان مطرح است و از آن حمایت می شود.
وی در ادامه با اشاره به پیشنهاد تبادل 2/1 تن اورانیوم با درصد غنای پایین به ازای اورانیوم 20 درصد، افزود: «ما پیشنهاد بسیار خوبی به ایرانیان دادیم که نخست مذاکره کنندگانشان آن را پذیرفتند. پس از مخالفت با آن گمان کردیم خوب ما تلاش خود را کرده ایم. حالا باید چه کنیم؟»
منابع اطلاعاتی آمریکا می گویند فرمانده مرکزی ارتش آمریکا که هم اکنون مسئولیت سازماندهی عملیات نظامی در خاورمیانه را به عهده دارد اعلام کرده است که، پیشرفت هایی در برنامه ریزی حملات هوایی شده است؛ این در شرایطی است که به گفته یک منبع نظامی اسراییلی یک سال پیش گزینه نظامی مطرح نبود.
اما عامل دیگر در مطرح ساختن گزینه نظامی را می توان همسایگان سنی ایران دانست که می خواهند، آمریکا این امر را تحقق بخشد. وقتی سفیر امارات متحده عربی در تاریخ ششم جولای، به رغم پیامدهای منفی اقتصادی و نظامی برای کشورش از حمله نظامی علیه ایران حمایت کرد، نشان از رویکردی سرسختانه این کشور در منطقه داشت.
مقامات ارشد آمریکایی که بارها به کشورهای حاشیه خلیج فارس سفر می کنند، می گویند سعودی ها نیز به طور خاص با میل و اشتیاق حیرت برانگیزی از این مسأله سخن می گویند. بواقع با هسته ای شدن ایران، از ترک ها گرفته تا مصری ها و لبنانی ها هسته ای می شوند و این رخداد نیز در بی ثبات ترین منطقه خاورمیانه روی خواهد داد.
تایم در ادامه می افزاید، این در حالی است که در مقطع کنونی کاخ سفید در ارتباط با حمله نظامی به ایران، بیش از هر زمان دیگر تردید دارد. اغلب رهبران نظامی، به سخنان گیتس مبنی بر این که حتی یک حمله هدفمند به ایران نیز به دلایلی خطرناک خواهد بود، اعتقاد دارند.
این مسأله، مردم ایران را علیه تازه ترین اقدامات خارجی متحد می سازد؛ اتحاد کشورهایی چون روسیه و چین علیه آمریکا را به دنبال خواهد داشت. ایران در عراق و افغانستان واکنش نشان می دهد و سرانجام حزب الله لبنان حملاتی به اسراییل ترتیب خواهد داد؛ یعنی یک جنگ منطقه ای مصیبت بار که دور از انتظار نیز نخواهد بود.
در پایان این نوشتار آمده است: البته این نجواها می تواند حامل این پیام به ایرانیان باشد که زمان معامله فرا رسیده است. در این میان، زمزمه هایی نیز مبنی بر تمایل تهران به از سرگیری مذاکرات به گوش می رسد، هر چند ایران هم اکنون ابتکار عمل لازم را ندارد.
فرضیه ممکن این است که هر پیشنهاد ایرانیان برای مذاکره، پیشنهادی برای متوقف ساختن فعالیت های هسته ای خواهد بود، چراکه آمریکا واقعا یک ایران هسته ای را تحمل نخواهد کرد و در نظر دارد برای متوقف ساختن آن، اقدام خطرناک انجام دهد. خبر.//
به گزارش «تابناک»، روزنامه «وال استریت ژورنال» در ادامه یادداشت، چهار دلیل در مورد حمله نکردن رژیم صهیونیستی به ایران ذکر کرده است که هر کدام از این دلایل در جای خود قابل توجه است. نخستین فرضیه که درباره این عدم حمله مطرح است، جمع بندی طراحان حمله نظامی اسرائیل مبنی بر این است که این حمله نظامی احتمالا موفقیت آمیز نخواهد بود و یا هزینه های آن بر منفعتش فزونی نداشته باشد.
دومین فرضیه در این زمینه، اینکه اسرائیل در صدد است تا با خرید زمان تجهیزات تهاجمی و تدافعی خود را برای تدارک چنین حمله ای آماده و فراهم کند، چرا که به تازگی اسرائیل موشک ضد موشک خود را آزمایش کرده، موشکی که علیه موشک های کوتاه بردی که ممکن است توسط حماس و حزب الله و در حمایت از ایران به سوی مناطق اشغالی در سرزمین فلسطین شلیک شود، رفتار می کند.
علاوه بر این، اسرائیل خرید جنگنده های اف 35 را لغو کرده است و به خرید جنگنده های اف 15 بسنده کرده است، چرا که جنگنده های اف 35 بسیار گرانقیمت تر و وعده تحویل آنان به اسرائیل در سال 2015 موکول شده بود.
بر پایه این گزارش، سومین فرضیه در این زمینه، به سیاست داخلی تل آویو برمی گردد. هرچند ممکن است نتانیاهو با حمله به ایران موافقت داشته باشد، اما وی فرمان حمله را بدون حصول اجماع با کسانی چون ایهود باراک وزیر دفاع، شیمون پرز رئیس جمهور، گابی اشکنازی، رئیس ارتش و داگان رئیس موساد صادر نخواهد کرد. این در حالی است که گفته می شود اغلب این افراد، به جز ایهود باراک با این حمله مخالف هستند.
به همین خاطر به نظر می رسد، تلاش بنیامین نتانیاهو برای برکنار کردن اشکنازی و داگان در ماه های اخیر و در نظر داشتن افراد موافق حمله به ایران برای جانشین کردن با این دو چهره مخالف حمله در همین راستا باشد.
این گزارش می افزاید: فرض چهارم نیز این است که اسرائیلی ها به شدت و عطف به تجربیات سابق خود، از جمله حمله به نیروگاه هسته ای عراق در اوسیراک به شدت بیمناک هستند، چرا که در آن حمله و همچنین حمله مشترک فرانسه، انگلیس و اسرائیل به مصر در زمان جمال عبدالناصر و در جنگ سوئز، آیزنهاور، رئیس جمهور آمریکا به حمایت از اعراب پرداخت و به همین بهانه از اسرائیلی ها دوری گزید؛ بنابراین، اسرائیلی ها در این مقطع نیز می ترسند که با حمله به ایران، آمریکا را از خود دور کرده و بین خود و این کشور فاصله اندازند، به ویژه که باراک اوباما نیز با چنین حمله ای موافقت ندارد.
آنچه در این میان جالب توجه است اینکه نویسنده چهار دلیل خود مبنی بر حمله نکردن رژیم صهیونیستی به ایران را به صورت یکجانبه و در حد دولت صهیونیستی توضیح داده است و به قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی، مناسبات منطقه ای و بین المللی و پیامدهای گریزناپذیر این حمله برای جامعه جهانی اشاره ای نکرده است. گو اینکه می توان یکی از مهمترین دلایل حمله نکردن اسرائیل به ایران را، ترس این کشور از واکنش های کوبنده جمهوری اسلامی و ملتی دانست که تاکنون هرگونه تجاوز خارجی را با شدیدترین شکل ممکن پاسخ داده اند. خبر.// همه با هم سنگ هایی برای حمله به ایران جمع کنیم! هم یک نظرسنجی دقیق!! سرویس بین الملل ـ "برای هر مساله ای، فصلی و برای هر زمانی هدفی است. زمانی برای سنگ جمع کردن است و زمانی برای صلح و زمانی برای جنگ. اکنون زمان آن است که سنگ هایمان را برای مقابله با ایران گرد آوری کنیم."
به گزارش "تابناک"، جملات آغازین بالا را سایت "واحد نظر سنجی اطلاعات بازار تکنومارتیکا"( TIPP ) برای تبیین یک نظر سنجی که اخیرا انجام داده، انتخاب کرده است. این نظر سنجی درباره نظر آمریکایی ها نسبت به حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران انجام پذیرفته است. این موسسه، که خود را یک بنگاه نظرسنجی ملی در آمریکا معرفی می کند، مدعی است که در انتخابات 2004 و 2008، ریاست جمهوری آمریکا دقیق ترین نظرسنجی را در این کشور انجام داده است.
بر پایه این نظر سنجی، موسسه مذکور مدعی شده است که اکثر آمریکایی ها با حمله رژیم صهیونیستی به ایران موافق هستند. بر اساس این گزارش، 47 در صد دمکرات ها با این حمله احتمالی موافقت داشته اند، این در حالی است که 40 درصد با این حمله ابراز مخالفت داشته اند و 13 درصد هم نظر خاصی نداشته اند. علاوه بر این در بین جمهوری خواهان نیز 74 درصد با حمله صهیونیست ها به ایران موافق هستند، 17 درصد مخالف و 9 درصد نیز نظر خاصی ابراز نکرده اند. در بین افراد غیر حزبی و مستقل نیز 56 درصد با این حمله موافق، 30 در صد مخالف و 14 درصد نیز نظری نداده اند.
بر اساس همین مورد اخیر بسیاری از سایت های خبری به موافقت مردم آمریکا با حمله اسرائیل به ایران خبر داده اند.
این گزارش اضافه می کند: اگر چه این سایت مدعی است که دقیق ترین نظرسنجی ها را در آمریکا انجام داده است اما با این وجود با مروری کوتاه بر تفسیر این نظرسنجی که در همین سایت منتشر شده است، به راحتی میزان تعصب و نگاه جانبدارانه این موسسه را می توان فهمید. در این تفسیر، با تعریفی مفرط از آمریکا بدون استدلال و همچنین نکوهش ایران آن هم بدون استدلال، به تبیین نظرسنجی خود پرداخته است.
علاوه بر این باید گفت از آمریکایی هایی که در سیاست خارجی شان دائما بر پیروی از یک ایدئولوژی خشک و انعطاف ناپذیر تاکید می شود هیچ انتظاری نیست که با ایدئولوژی رقیب، همچون اسلام سیاسی مطرح شده در انقلاب اسلامی موافقت کنند و حتی بر فرض صحت چنین نظرسنجی نیز، علل آن کاملا روشن و قابل انتظار است چرا که انقلاب اسلامی، رقیب گفتمانی لیبرال دمکراسی است. خبر.// آثار احتمالی حمله علیه ایران کاخ سفید را دچار تردید کرده است اواخر سال 2006 جورج دبلیو بوش در دیدار با روسای ستاد مشترک در پنتاگون این پرسش را مطرح ساخت که آیا اقدام نظامی علیه برنامه هسته ای ایران امکان پذیر است یا خیر؟
پاسخ این پرسش به اتفاق آرا منفی اعلام شد، چراکه از راه حملات هوایی می شد تنها برخی از تإسیسات هسته ای ایران را هدف قرار داد و راهی برای از میان بردن همه آنها وجود نداشت.
به گزارش «تابناک»، مجله «تایم» با انتشار مقاله ای ضمن طرح موضوع بالا می نویسد: برخی از آزمایشگاه های هسته ای در مناطق پر رفت و آمد مردمی و برخی دیگر در اعماق زمین است.
از سوی دیگر، توانایی ایران در پاسخگویی به این حملات توسط ابزارهای غیرمتعارف و به طور خاص از طریق آنچه تایم آن را شبکه نظامی حزب الله می خواند، هولناک می نمود. با این همه، گزینه نظامی هیچگاه رسما از روی میز برداشته نشد و دست کم مسأله ای است که مقامات آمریکایی همواره از آن سخن گفته اند؛ اما در عین حال بر غیرممکن بودن آن نیز تأکید شده است، به گونه ای که رابرت گیتس، وزیر دفاع در سال 2008 گفت: «یک جنگ دیگر در خاورمیانه، آخرین چیزی است که به دنبال آن هستیم و می تواند به دلایل متعدد خطرناک باشد.»
اما این روزها این گونه به نظر می رسد که گیتس جنگ طلب تر شده است. او در بیستم ژوئن در مصاحبه با «فاکس نیوز» با بیان این مطلب که آمریکا حتی تمایلی به سخن گفتن از یک ایران هسته ای هم ندارد، گفت: «ما نمی توانیم حتی فکر ایرانی با سلاح هسته ای را نیز بپذیریم.»
در ادامه این نوشتار آمده است، دیپلماسی و فشار اقتصادی، همچنان ابزاری است برای اعمال فشار بر ایران برای پذیرفتن یک معاهده هسته ای که البته امیدی نیز به آن نیست.
«لئون پانتا»، رییس سیا، نیز 27 ژوئن در مصاحبه با «ای.بی.سی نیوز» و در پاسخ به این که آیا تحریم ها تهران را از فعالیت های هسته ایش بازمی دارد، گفت: «احتمالا نه.»؛ بنابراین، گزینه نظامی کماکان مطرح است و از آن حمایت می شود.
وی در ادامه با اشاره به پیشنهاد تبادل 2/1 تن اورانیوم با درصد غنای پایین به ازای اورانیوم 20 درصد، افزود: «ما پیشنهاد بسیار خوبی به ایرانیان دادیم که نخست مذاکره کنندگانشان آن را پذیرفتند. پس از مخالفت با آن گمان کردیم خوب ما تلاش خود را کرده ایم. حالا باید چه کنیم؟»
منابع اطلاعاتی آمریکا می گویند فرمانده مرکزی ارتش آمریکا که هم اکنون مسئولیت سازماندهی عملیات نظامی در خاورمیانه را به عهده دارد اعلام کرده است که، پیشرفت هایی در برنامه ریزی حملات هوایی شده است؛ این در شرایطی است که به گفته یک منبع نظامی اسراییلی یک سال پیش گزینه نظامی مطرح نبود.
اما عامل دیگر در مطرح ساختن گزینه نظامی را می توان همسایگان سنی ایران دانست که می خواهند، آمریکا این امر را تحقق بخشد. وقتی سفیر امارات متحده عربی در تاریخ ششم جولای، به رغم پیامدهای منفی اقتصادی و نظامی برای کشورش از حمله نظامی علیه ایران حمایت کرد، نشان از رویکردی سرسختانه این کشور در منطقه داشت.
مقامات ارشد آمریکایی که بارها به کشورهای حاشیه خلیج فارس سفر می کنند، می گویند سعودی ها نیز به طور خاص با میل و اشتیاق حیرت برانگیزی از این مسأله سخن می گویند. بواقع با هسته ای شدن ایران، از ترک ها گرفته تا مصری ها و لبنانی ها هسته ای می شوند و این رخداد نیز در بی ثبات ترین منطقه خاورمیانه روی خواهد داد.
تایم در ادامه می افزاید، این در حالی است که در مقطع کنونی کاخ سفید در ارتباط با حمله نظامی به ایران، بیش از هر زمان دیگر تردید دارد. اغلب رهبران نظامی، به سخنان گیتس مبنی بر این که حتی یک حمله هدفمند به ایران نیز به دلایلی خطرناک خواهد بود، اعتقاد دارند.
این مسأله، مردم ایران را علیه تازه ترین اقدامات خارجی متحد می سازد؛ اتحاد کشورهایی چون روسیه و چین علیه آمریکا را به دنبال خواهد داشت. ایران در عراق و افغانستان واکنش نشان می دهد و سرانجام حزب الله لبنان حملاتی به اسراییل ترتیب خواهد داد؛ یعنی یک جنگ منطقه ای مصیبت بار که دور از انتظار نیز نخواهد بود.
در پایان این نوشتار آمده است: البته این نجواها می تواند حامل این پیام به ایرانیان باشد که زمان معامله فرا رسیده است. در این میان، زمزمه هایی نیز مبنی بر تمایل تهران به از سرگیری مذاکرات به گوش می رسد، هر چند ایران هم اکنون ابتکار عمل لازم را ندارد.
فرضیه ممکن این است که هر پیشنهاد ایرانیان برای مذاکره، پیشنهادی برای متوقف ساختن فعالیت های هسته ای خواهد بود، چراکه آمریکا واقعا یک ایران هسته ای را تحمل نخواهد کرد و در نظر دارد برای متوقف ساختن آن، اقدام خطرناک انجام دهد. خبر.//
آخرین ويرايش توسط 1 on victory67, ويرايش شده در 0.








-
- پست: 13
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۳۵ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
متشکرم
اگر ایران بخواهد یک جنگ منظم با اسرائیل را شروع کند حتم بدانید این جنگ شکستی برای ایران در پی خواهد داشت. اما شانسی که در خانه مارا زده این است که ایران به صورت منظم وارد جنگ نخواهد شد و به شکل جنگ های نامنظم و پارتیزانی با اسرائیل مقابله خواهد کرد که این خود امری مهم در امور نظامی و جنگهاست. چرا که شکست دادن طرفی که بخواهد به صورت نامنظم جنگ کند کاری بس دشوار است...
به به چقدر کتابی نوشتم... خودم حال کردم...
اگر ایران بخواهد یک جنگ منظم با اسرائیل را شروع کند حتم بدانید این جنگ شکستی برای ایران در پی خواهد داشت. اما شانسی که در خانه مارا زده این است که ایران به صورت منظم وارد جنگ نخواهد شد و به شکل جنگ های نامنظم و پارتیزانی با اسرائیل مقابله خواهد کرد که این خود امری مهم در امور نظامی و جنگهاست. چرا که شکست دادن طرفی که بخواهد به صورت نامنظم جنگ کند کاری بس دشوار است...
به به چقدر کتابی نوشتم... خودم حال کردم...

- پست: 38
- تاریخ عضویت: شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 1504 بار
- سپاسهای دریافتی: 160 بار
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
مشخص است، چون دليلی برای حمله به ايران وجود ندارد!
حقيقتش رو بخواهيد من هرچی فکر کردم نفهميدم کشوری که در زمان شاه با ايران روابط بسيار عالی داشت و در زمان جنگ با عراق هم هزاران موشک هوا به هوا و زمين به هوا و ضدتانک به ايران صادر کرد و نيروی هوايی رو با ارسال قطعات يدکی سرپا نگهداشت و پس از آنهم همين چند سال گذشته به اعتراف روزنامه دولتی کيهان مقامات بلندپايه وزارت اطلاعات که حاج سعيد امامی جزوشون بوده به اونجا رفت و آمد داشتند (خدا مي دونه چه مقامات ديگری هم به اونجا رفت و آمد داشته و دارند. اون يکی هم شانسی لـو رفت) چرا بايد به ايران حمله کند؟
آيا جز اين است که وجود دشمنانی به نام ايران و حزب الله لبنان موجب وحدت يهوديان اسراييل و بقای اين کشور مجعول شده است؟
آيا اگر اخبار مربوط به اسراييل و لبنان و فلسطين و بازی انرژی هسته ای ايران را از اخبار روزانه و زبان مسوؤلان کشورمان خارج کنيد چيزی برای توجيه اشتباهات کمرشکن خود در مسائل اقتصادی و سياسی مي يابند؟
من مطمئن هستم که اگر هم روزی جنگی ميان اين دو کشور روی دهد؛ دلايلی فرای آنچه مطبوعات و رسانه های داخلی و خارجی -که بصورت شگفت آوری يک هدف واحد را بصورتهای گوناگون پيگيری ميکنند- به ما ملت واقعاً مظلوم القـا ميکنند خــواهد داشت.
مشخص است، چون دليلی برای حمله به ايران وجود ندارد!
حقيقتش رو بخواهيد من هرچی فکر کردم نفهميدم کشوری که در زمان شاه با ايران روابط بسيار عالی داشت و در زمان جنگ با عراق هم هزاران موشک هوا به هوا و زمين به هوا و ضدتانک به ايران صادر کرد و نيروی هوايی رو با ارسال قطعات يدکی سرپا نگهداشت و پس از آنهم همين چند سال گذشته به اعتراف روزنامه دولتی کيهان مقامات بلندپايه وزارت اطلاعات که حاج سعيد امامی جزوشون بوده به اونجا رفت و آمد داشتند (خدا مي دونه چه مقامات ديگری هم به اونجا رفت و آمد داشته و دارند. اون يکی هم شانسی لـو رفت) چرا بايد به ايران حمله کند؟
آيا جز اين است که وجود دشمنانی به نام ايران و حزب الله لبنان موجب وحدت يهوديان اسراييل و بقای اين کشور مجعول شده است؟
آيا اگر اخبار مربوط به اسراييل و لبنان و فلسطين و بازی انرژی هسته ای ايران را از اخبار روزانه و زبان مسوؤلان کشورمان خارج کنيد چيزی برای توجيه اشتباهات کمرشکن خود در مسائل اقتصادی و سياسی مي يابند؟
من مطمئن هستم که اگر هم روزی جنگی ميان اين دو کشور روی دهد؛ دلايلی فرای آنچه مطبوعات و رسانه های داخلی و خارجی -که بصورت شگفت آوری يک هدف واحد را بصورتهای گوناگون پيگيری ميکنند- به ما ملت واقعاً مظلوم القـا ميکنند خــواهد داشت.
- پست: 3472
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۹:۴۴ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
,
حرف های جالبی زدید، آیا میتوانید در این مورد مستند تر صحبت کنید تا دیگران نیز به باور برسند؟
چون متفاوت و جالب بودن نظرات دلیل خوبی برای باور کردن آنها نیست و اثبات صحت یک نظر نیازمند مستند سازی ادعا ها می باشد.
حرف های جالبی زدید، آیا میتوانید در این مورد مستند تر صحبت کنید تا دیگران نیز به باور برسند؟
چون متفاوت و جالب بودن نظرات دلیل خوبی برای باور کردن آنها نیست و اثبات صحت یک نظر نیازمند مستند سازی ادعا ها می باشد.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- پست: 38
- تاریخ عضویت: شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 1504 بار
- سپاسهای دریافتی: 160 بار
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
Negar.int نوشته شده:Motimann,
حرف های جالبی زدید، آیا میتوانید در این مورد مستند تر صحبت کنید تا دیگران نیز به باور برسند؟
چون متفاوت و جالب بودن نظرات دلیل خوبی برای باور کردن آنها نیست و اثبات صحت یک نظر نیازمند مستند سازی ادعا ها می باشد.
البته من قرار نيست کسی رو به باور برسونم، چون در اين حد و حدود نيستم؛ بلکه معتقد هستم پروردگار به همه انسانها نعمت عقل رو موهبت فرموده تا خودشون درست را از نادرست تشخيص بدهند. من نميدونم شما واقعاً کدوم بخش رو مستند ندونستید؛ چون همه اين واقعيات بارها و بارها از سوی مراجع رسمی اعلام و روی اونها بحث شده است. شما يا خودتون زمان شاه رو درک کرديد يا اقوامتون. ولی يک مرجع مستند حکومتی برای روابط ايران و اسرائيل در زمان شاه:
[External Link Removed for Guests]
در مورد همکاريهای تسليحاتی ايران و اسرائيل در زمان جنگ با عراق واقعاً چيزی از شوی سياسی ايران/کنترا يا رسوايی مک فارلين نشنيده و يا خودتون مطالعه نکرده ايد؟ در مورد باند مهدی هاشمی و اعدام اون چيزی نشنيديد؟
[External Link Removed for Guests]
واقعاً خبر مسافرت افراد وزارت اطلاعات مثل سعيد امامی به اسرائيل در روزنامه کيهان رو نخونديد؟ اين يکی رو خودم پول دادم روزنامش رو همون موقع خريدم و خوندم. خودتون هم به راحتی ميتوانيد از آرشيو کيهان در کتابخوانه های عمومی استفاده کنيد.
دوباره از خودم ميپرسم، آيا اگر اخبار مربوط به اسراييل و لبنان و فلسطين و بازی انرژی هسته ای ايران را از اخبار روزانه و زبان مسوؤلان کشورمان خارج کنيد چيزی برای توجيه اشتباهات کمرشکن خود در مسائل اقتصادی و سياسی مي يابند؟
البته هميشه اين احتمال هست که آدمی اشتباه کند و من هم از اين قاعده مستثنی نيستم.
- پست: 3472
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۹:۴۴ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
,
سایت اول اطلاعات مفیدی داشت اما هیچ کدامش را به عنوان یک سند برای نظر شما نمیتوان تلقی کرد، چون ربطی به هم ندارد. سایت دوم هم که یک سایت شخصی و غیر قابل اعتماد است، علاوه براین مطالب درج شده در اون کاملا نظرات شخصی هست، با این وجود در همان نظرات شخصی هم اثری از حرف هایی که شما گفتید یافت نشد!
جهان سیاست بسیار پیچیده است، اما معنای پیچیده بودن این نیست هر چیزی در آن را ممکن بدانیم. یادتون نرود که اجتماع نقیضین محال است.
ایران و اسرائیل درگذشته روابط نزدیک داشتند به دلیل هراس ایران از اسرائیل و نگرانی حکومت ایران از اینکه دوباره مسئله استقرار کشور یهود در جنوب کشور مطرح شود. شکست ایجاد کشور یهود در فلسطین مطمئناً مجریان را به فکر میانداخت که در نبود رضاخان بار دیگر تشکیل کشور یهود در ایران را آزمایش کنند، بنابراین بقای اسرائیل یعنی آسوده خاطری حکومت ما از این مسئله. این نکته را گفتم که فکر نکنید آن زمان ایران و اسرائیل خیلی دوست بودند، در حقیقت روابط چیزی شبیه روابط فعلی روسیه و برخی کشورهای قفقاز بود بین ایران و اسرائیل. سطح بالا تبادلات و حمایت ها، اما نه از روی دوستی بلکه از روی ترس.
پس از انقلاب ماجرا کاملاً متفاوت شد. چون درست یا غلط، دیگر ایران ترس از تشکیل کشور یهود را نداشت بنابراین قدم در راه نابودی اون برداشت. انقلاب ما موجب شد 4 مسئله در جهان دچار تغییر شوند:
ضعیف شدن آمریکا در مقابل شوروی در خاورمیانه
شکل گیری یک قطب قدرت هر چند بسیار نوپا در خاورمیانه اما با ظرفیت بالا که پس از گذشت 30 سال رفته رفته جایگاه قدرت ما نمایان شده است.
تنها شدن اسرائیل در منطقه
و از همه موارد بالا با اهمیت تر اتحاد بیشتر خاورمیانه (به علت انقلاب اسلامی که کمی از اختلاف اعراب با ایران به نسبت زمان شاه که قومیت محور بود کاست).
روند فعالیت های آمریکا در خاورمیانه نیز در سالهای پس از انقلاب همگی در راستای تضعیف موارد بالا بوده است، از تلاش برای تفکیک کشورها، دامن زنی به اختلافات قومی و مذهبی در خاورمیانه و ...
اگر حقیقتا موضوع اختلاف مذاهب است، ما در هند بیش از 400 مذهب داریم، چرا اختلاف این مذاهب سوژه شبکه های خبری غرب نیست و بحث بر سر شیعه و سنی مطرح میشود؟
در بسیاری از کشورها اجساد سوزانده میشود، و خاکستر آن در منزل نگهداری شده و مورد احترام قرار میگیرد، آیا این رسم به اندازه رسومات مسلمانان درباره مردگانشان جالب توجه نیست؟ هست، اما غرب از این مسائل احساس نگرانی نمیکند. از رسومات اسلام هم احساس نگرانی نمیکند، بلکه مشکل اصلی خطر اتحاد کشورهای (اسلامی) خاورمیانه می باشد.
با این نگاه، دلیل حمله نکردن اسرائیل به ایران، جدا از بحث های نظامی که من بهش علاقه ندارم از نظر سیاسی میتواند این باشد که چنین حمله ای موجب همبستگی شدید بین کشورهای خاورمیانه با ایران شود، چیزی که سالهاست غرب در تلاش برای تخریب آن است.
عکس این موضوع در مورد حمله ایران به اسرائیل صادق است، یعنی اگر روزی ایران چنین حمله ای کند غرب همبستگی شدیدتری با اسرائیل پیدا خواهد کرد. البته منظور من حمله های دیپلماتیک نیست بلکه حمله های نظامی اینجا منظور است.
سایت اول اطلاعات مفیدی داشت اما هیچ کدامش را به عنوان یک سند برای نظر شما نمیتوان تلقی کرد، چون ربطی به هم ندارد. سایت دوم هم که یک سایت شخصی و غیر قابل اعتماد است، علاوه براین مطالب درج شده در اون کاملا نظرات شخصی هست، با این وجود در همان نظرات شخصی هم اثری از حرف هایی که شما گفتید یافت نشد!
جهان سیاست بسیار پیچیده است، اما معنای پیچیده بودن این نیست هر چیزی در آن را ممکن بدانیم. یادتون نرود که اجتماع نقیضین محال است.
ایران و اسرائیل درگذشته روابط نزدیک داشتند به دلیل هراس ایران از اسرائیل و نگرانی حکومت ایران از اینکه دوباره مسئله استقرار کشور یهود در جنوب کشور مطرح شود. شکست ایجاد کشور یهود در فلسطین مطمئناً مجریان را به فکر میانداخت که در نبود رضاخان بار دیگر تشکیل کشور یهود در ایران را آزمایش کنند، بنابراین بقای اسرائیل یعنی آسوده خاطری حکومت ما از این مسئله. این نکته را گفتم که فکر نکنید آن زمان ایران و اسرائیل خیلی دوست بودند، در حقیقت روابط چیزی شبیه روابط فعلی روسیه و برخی کشورهای قفقاز بود بین ایران و اسرائیل. سطح بالا تبادلات و حمایت ها، اما نه از روی دوستی بلکه از روی ترس.
پس از انقلاب ماجرا کاملاً متفاوت شد. چون درست یا غلط، دیگر ایران ترس از تشکیل کشور یهود را نداشت بنابراین قدم در راه نابودی اون برداشت. انقلاب ما موجب شد 4 مسئله در جهان دچار تغییر شوند:
ضعیف شدن آمریکا در مقابل شوروی در خاورمیانه
شکل گیری یک قطب قدرت هر چند بسیار نوپا در خاورمیانه اما با ظرفیت بالا که پس از گذشت 30 سال رفته رفته جایگاه قدرت ما نمایان شده است.
تنها شدن اسرائیل در منطقه
و از همه موارد بالا با اهمیت تر اتحاد بیشتر خاورمیانه (به علت انقلاب اسلامی که کمی از اختلاف اعراب با ایران به نسبت زمان شاه که قومیت محور بود کاست).
روند فعالیت های آمریکا در خاورمیانه نیز در سالهای پس از انقلاب همگی در راستای تضعیف موارد بالا بوده است، از تلاش برای تفکیک کشورها، دامن زنی به اختلافات قومی و مذهبی در خاورمیانه و ...
اگر حقیقتا موضوع اختلاف مذاهب است، ما در هند بیش از 400 مذهب داریم، چرا اختلاف این مذاهب سوژه شبکه های خبری غرب نیست و بحث بر سر شیعه و سنی مطرح میشود؟
در بسیاری از کشورها اجساد سوزانده میشود، و خاکستر آن در منزل نگهداری شده و مورد احترام قرار میگیرد، آیا این رسم به اندازه رسومات مسلمانان درباره مردگانشان جالب توجه نیست؟ هست، اما غرب از این مسائل احساس نگرانی نمیکند. از رسومات اسلام هم احساس نگرانی نمیکند، بلکه مشکل اصلی خطر اتحاد کشورهای (اسلامی) خاورمیانه می باشد.
با این نگاه، دلیل حمله نکردن اسرائیل به ایران، جدا از بحث های نظامی که من بهش علاقه ندارم از نظر سیاسی میتواند این باشد که چنین حمله ای موجب همبستگی شدید بین کشورهای خاورمیانه با ایران شود، چیزی که سالهاست غرب در تلاش برای تخریب آن است.
عکس این موضوع در مورد حمله ایران به اسرائیل صادق است، یعنی اگر روزی ایران چنین حمله ای کند غرب همبستگی شدیدتری با اسرائیل پیدا خواهد کرد. البته منظور من حمله های دیپلماتیک نیست بلکه حمله های نظامی اینجا منظور است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- پست: 38
- تاریخ عضویت: شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 1504 بار
- سپاسهای دریافتی: 160 بار
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
Negar.int نوشته شده:Motimann,
سایت اول اطلاعات مفیدی داشت اما هیچ کدامش را به عنوان یک سند برای نظر شما نمیتوان تلقی کرد، چون ربطی به هم ندارد.
خوب شما که مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سياسی کشور که يک ارگان رسمی حکومتی است رو قبول نداريد لطف کنيد و اسناد خودتون را در اختيار ديگران قرار دهيد تا استفاده کنند. البته اين بخش از پاسختون مشکل زيادی نداره، پايينی خيلی کار رو خراب کرده!
.
سایت دوم هم که یک سایت شخصی و غیر قابل اعتماد است، علاوه براین مطالب درج شده در اون کاملا نظرات شخصی هست، با این وجود در همان نظرات شخصی هم اثری از حرف هایی که شما گفتید یافت نشد!
اگر لطف کنيد و توضيح بديد که چگونه ظرف کمتر از چندساعت، 18 فصل سند و مدرک مربوط به مسلح کردن عراق توسط کشورهای ديگر را که توسط آقای تيمرمان در کتابی با عنوان "سوداگری مرگ" گرداوری شده؛ مطالعه و از اونها نتيجه گيری هم کرديد ممنون مي شوم.
جهت اطلاع حضرتعالی، نظر به اهميت و مستندات ارائه شده در اين کتاب، از آن به عنوان bible ياد ميشود و به زبانهای انگليسی، فرانسوی، آلمانی، ... و فارسی هم ترجمه شده و از سوی شورای روابط خارجی آمريکا Council on Foreign Relations به عنوان کتاب مورد قبول به خوانندگان معرفی شده است.
[External Link Removed for Guests]
البته همين دو خط نشان داد که ادامه بحث با شما کاملاً بيفايده است، چون مشخص شد که از يک سو اطلاعات کافی از رسوايی ايران/کنترا و مراجع معتبر مربوطه نداريد و از سوی ديگر برای طرف بحث حتی آنقدر ارزش قائل نيستيد که اندکی وقت صرف کنيد تا ببينيد چه لينکی برای شما گذاشته است و آنرا "سایت شخصی و غیر قابل اعتماد" ميخوانيد. لينک من فقط فصل 13 اين کتاب بود که همان بالای صفحه هم به آن اشاره شده است.
از اينکه وقتتان را گرفتم پوزش ميخواهم.
- پست: 3472
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۹:۴۴ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
,
من متاسفانه مدتی نبودم،
در مورد پست آخر شما متوجه نشدم، شما لینک یک مطلب را دادید که در سایت شخصی درج شده، بررسی آن تنها چند دقیقه وقت میگیرد و خیلی ساده با بررسی دیگر صفحات سایت میتوان به ماهیت سایت پی برد. متاسفانه افراد زیادی هستند که به علت نا آشنایی با برخورد به هر مطلبی و یک ترجمه دست و پا شکسته فلسفه بافی ها پشتش ایجاد میکنند...
بند با توجه به میزان آشنایی با وب سایت ها و سطح سواد زبان خودم برداشتم را از لینک های شما گفتم. انشاالله دوستان با سواد تر از بنده باشند 
من متاسفانه مدتی نبودم،
در مورد پست آخر شما متوجه نشدم، شما لینک یک مطلب را دادید که در سایت شخصی درج شده، بررسی آن تنها چند دقیقه وقت میگیرد و خیلی ساده با بررسی دیگر صفحات سایت میتوان به ماهیت سایت پی برد. متاسفانه افراد زیادی هستند که به علت نا آشنایی با برخورد به هر مطلبی و یک ترجمه دست و پا شکسته فلسفه بافی ها پشتش ایجاد میکنند...


Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- پست: 1249
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۷:۴۰ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
Motimann, دوست گرامی
متاسفانه در این انجمن هستند کسانی که بدون کوچکترین آگاهی از مسائل سیاسی وارد بحثهای اینچنینی شده و نه تنها موجبات تمسخر و بی اعتباری خود را فراهم میکنند که به موازات آن موجب گمراهی و انحراف دوستانی که به قصد کسب اطلاعات حقیقی و ناب به این سایت مراجعه میکنند نیز میشوند، و از ایندست مسائل در پستهای ایشان بوفور یافت میشود.
از نظر شخصی اینجانب، بهترین راهکار برای مواجه با اینگونه مسائل شناخت این افراد که تنها به قصد مطرح شدن و خودنمایی و نه تبادل نظر وارد بحثهای اینچنینی میشوند، نادیده گرفتن پستهای ایشان میباشد.
متاسفانه در این انجمن هستند کسانی که بدون کوچکترین آگاهی از مسائل سیاسی وارد بحثهای اینچنینی شده و نه تنها موجبات تمسخر و بی اعتباری خود را فراهم میکنند که به موازات آن موجب گمراهی و انحراف دوستانی که به قصد کسب اطلاعات حقیقی و ناب به این سایت مراجعه میکنند نیز میشوند، و از ایندست مسائل در پستهای ایشان بوفور یافت میشود.
از نظر شخصی اینجانب، بهترین راهکار برای مواجه با اینگونه مسائل شناخت این افراد که تنها به قصد مطرح شدن و خودنمایی و نه تبادل نظر وارد بحثهای اینچنینی میشوند، نادیده گرفتن پستهای ایشان میباشد.
آخرین ويرايش توسط 2 on Achilles, ويرايش شده در 0.
- پست: 3805
- تاریخ عضویت: شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۲۶ ق.ظ
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
پس چرا ایران و رژِیم صیهونیستی این همه علیه هم هزینه میکنند و هر زیانی رو بجان میخرند؟
برای نمونه رژیم صیهونیستی مدتی قبل در رومانی رزمایشی رو انجام داد که گفته شد برای آمادگی برای حمله به ایران است ،دراین رزمایش صیهونیستها یک هلیکوپتر به همراه چند نظامی را از دست داد
برای ایران :یکی از عوامل تیرگی روابط ما با اروپاییان انکار هلوکاست و به رسمیت نشناختن رژیم صیهونیستی است .
این همه جاسوس بازی میان دوطرف که همراه با هزینه هنگف است رو چجوری میشود توجیه کرد .
خطر ایران و حزب الله علاوه بر اینکه موجب وحدت یهودیان نشده (به خاطر تفاوت های فرهنگی هر یک از یهودیان که از گوشه و کنار جهان به سرزمین فلسطین آورده شدن) بلکه تا اتفاق خطرناک و ناگواری می افتد
درصد مهاجرت معکوس از این رژیم بالا میرود .
درباره ماجرای ایران/کنترا دها مغاله نوشته شده . به طور ساده از این قرار است که :آمریکا برای برقراری مجدد روابط خود با دولت جمهوری اسلامی ایران تصمیم به فروش محرمانه تجهیزات نظامی و قطعات یدکی مدلهای آمریکایی به ایران(با قیمت بسیار بالا) میگرد . ریگان به خاطر افکار عمومی داخلی و جناح مقابل و دیگر دولتها از ذخایر نظامی چند کشور از جمله اسراییل استفاده میکند .این تجهیزات توسط شرکتهای امنیتی شبیه بلک واتر (برای پنهان ماندن ماجراکه ولی لورفت) به ایران حمل میشدن.
(با ارسال قطعات نیروی هوایی را سرپا نگه داشت ) درآن زمان اسراییل فقط میتوانست (به فرمان دولت آمریکا و از طریق بازار سیاه) قطعات فانتوم رو به ما بده .این رژیم اگر میخواست با ارسال تجهیزات نهاجا رو سرپا نگه دارد باید چند برابر ذخیر خود به ایران در حال جنگ تجهیزات میفروخت . تازه ایران هواپیمایی مثل تامکت داشت .پس چگونه تامکت تا پایان جنگ و حتی حالا(در حالی که به خاطر خارج شدنش از نیروی دریایی آمریکا و نبود قطعه ) به عملیات میپردازد و کابوسی برای دشمنان شده . ایران/کنترا برای زمان جنگ بوده و اسراییل در اصل قطعات هواپیمایی را به قولی به ایران به طور پنهانی میفروخته که در حال بازنشسته کردن آن بوده
بلطبع دیگر قطعه ای برای فروش نداشته ،پس چگونه فانتومهای ایران هنوز عملیاتی اند و بر تعداد عملیاتیشان دارد بالا میرود؟
خیلی ها ایران رو متهم به داشتن رابطه پنهانی با اسراییل کردن برای نمونه صدام بعد از بمب باران تاسیسات اتمی اش توسط ایران . مارو متهم به داشتن رابطه با اسراییل کرد ادعایی که تا پایان حکومتش برآن پافشاری کرد .در آن زمان اسراییل و چند کشور واسطه ای برای فروش تجهیزات آمریکایی به ایران (طبق دستور)آمریکا بودن .
برای اثبات ارتباط ایران و اسراییل مدرکی بی طرفانه لازم است که وجود ندارد .(مدارک غربی هم فقط به نفع خودشان حرف میزنند و برای نمونه میگویند ایران اصلا نیروی هوایی ندارد)
برای نمونه رژیم صیهونیستی مدتی قبل در رومانی رزمایشی رو انجام داد که گفته شد برای آمادگی برای حمله به ایران است ،دراین رزمایش صیهونیستها یک هلیکوپتر به همراه چند نظامی را از دست داد
برای ایران :یکی از عوامل تیرگی روابط ما با اروپاییان انکار هلوکاست و به رسمیت نشناختن رژیم صیهونیستی است .
این همه جاسوس بازی میان دوطرف که همراه با هزینه هنگف است رو چجوری میشود توجیه کرد .
خطر ایران و حزب الله علاوه بر اینکه موجب وحدت یهودیان نشده (به خاطر تفاوت های فرهنگی هر یک از یهودیان که از گوشه و کنار جهان به سرزمین فلسطین آورده شدن) بلکه تا اتفاق خطرناک و ناگواری می افتد
درصد مهاجرت معکوس از این رژیم بالا میرود .
درباره ماجرای ایران/کنترا دها مغاله نوشته شده . به طور ساده از این قرار است که :آمریکا برای برقراری مجدد روابط خود با دولت جمهوری اسلامی ایران تصمیم به فروش محرمانه تجهیزات نظامی و قطعات یدکی مدلهای آمریکایی به ایران(با قیمت بسیار بالا) میگرد . ریگان به خاطر افکار عمومی داخلی و جناح مقابل و دیگر دولتها از ذخایر نظامی چند کشور از جمله اسراییل استفاده میکند .این تجهیزات توسط شرکتهای امنیتی شبیه بلک واتر (برای پنهان ماندن ماجراکه ولی لورفت) به ایران حمل میشدن.
(با ارسال قطعات نیروی هوایی را سرپا نگه داشت ) درآن زمان اسراییل فقط میتوانست (به فرمان دولت آمریکا و از طریق بازار سیاه) قطعات فانتوم رو به ما بده .این رژیم اگر میخواست با ارسال تجهیزات نهاجا رو سرپا نگه دارد باید چند برابر ذخیر خود به ایران در حال جنگ تجهیزات میفروخت . تازه ایران هواپیمایی مثل تامکت داشت .پس چگونه تامکت تا پایان جنگ و حتی حالا(در حالی که به خاطر خارج شدنش از نیروی دریایی آمریکا و نبود قطعه ) به عملیات میپردازد و کابوسی برای دشمنان شده . ایران/کنترا برای زمان جنگ بوده و اسراییل در اصل قطعات هواپیمایی را به قولی به ایران به طور پنهانی میفروخته که در حال بازنشسته کردن آن بوده
بلطبع دیگر قطعه ای برای فروش نداشته ،پس چگونه فانتومهای ایران هنوز عملیاتی اند و بر تعداد عملیاتیشان دارد بالا میرود؟
خیلی ها ایران رو متهم به داشتن رابطه پنهانی با اسراییل کردن برای نمونه صدام بعد از بمب باران تاسیسات اتمی اش توسط ایران . مارو متهم به داشتن رابطه با اسراییل کرد ادعایی که تا پایان حکومتش برآن پافشاری کرد .در آن زمان اسراییل و چند کشور واسطه ای برای فروش تجهیزات آمریکایی به ایران (طبق دستور)آمریکا بودن .
برای اثبات ارتباط ایران و اسراییل مدرکی بی طرفانه لازم است که وجود ندارد .(مدارک غربی هم فقط به نفع خودشان حرف میزنند و برای نمونه میگویند ایران اصلا نیروی هوایی ندارد)
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- پست: 1249
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۵, ۷:۴۰ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
Re: چرا هنوز رژیم صهیونیستی به ایران حمله نکرده است؟
روابط ایران و اسرائیل را باید از دو زاویه بررسی کرد.
نخست اینکه ایران و اسرائیل یک دشمن مشترک بنام اعراب در همسایگی خود دارند که این دلیل خوبی برای دوستی مابین آنها خواهد بود.
اما در مقابل دلیل بزرگتری برای دشمنی میان آنها وجود دارد، چراکه بطور طبیعی دو قدرت تاثیر گذار در یک منطقه دوستان خوبی برای هم نخواهند بود.
اسرائیل در زمان شاه با نفوذ در دستگاه اطلاعاتی و سرکوب نخبگان سعی کرد تا یک ایران بی خطر برای اهداف توسه طلبانه خود در منطقه بوجود آورد.
اما امروز ایران نه از سر دلسوزی برای اعراب که برای متوقف کردن این ماشین توسعه طلب و اشغالگر حماس و حزب الله را تجهیز میکند.
چراکه چنانچه این ماشین جنگی متوقف نشود، در آینده خطر بزرگی برای ایران نیز خواهد بود.
نه دوستان، این یک نمایش خیمه شب بازی نیست، دشمنی ایران و اسرائیل یک دشمنی واقعی است.
نخست اینکه ایران و اسرائیل یک دشمن مشترک بنام اعراب در همسایگی خود دارند که این دلیل خوبی برای دوستی مابین آنها خواهد بود.
اما در مقابل دلیل بزرگتری برای دشمنی میان آنها وجود دارد، چراکه بطور طبیعی دو قدرت تاثیر گذار در یک منطقه دوستان خوبی برای هم نخواهند بود.
اسرائیل در زمان شاه با نفوذ در دستگاه اطلاعاتی و سرکوب نخبگان سعی کرد تا یک ایران بی خطر برای اهداف توسه طلبانه خود در منطقه بوجود آورد.
اما امروز ایران نه از سر دلسوزی برای اعراب که برای متوقف کردن این ماشین توسعه طلب و اشغالگر حماس و حزب الله را تجهیز میکند.
چراکه چنانچه این ماشین جنگی متوقف نشود، در آینده خطر بزرگی برای ایران نیز خواهد بود.
نه دوستان، این یک نمایش خیمه شب بازی نیست، دشمنی ایران و اسرائیل یک دشمنی واقعی است.