بی اعتمادی75 درصد آمریکایی ها نسبت به رسانه های این کشور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

بی اعتمادی75 درصد آمریکایی ها نسبت به رسانه های این کشور

پست توسط Sami 1993 »

بر اساس نظرسنجي موسسه گالوپ:
75 درصد آمريكايي‌ها به رسانه‌هاي اين كشور اعتماد ندارند
خبرگزاري فارس: نظرسنجي يكي از موسسات نشان مي‌دهد كه شهروندان آمريكايي اعتماد به رسانه‌هاي خود را از دست داده‌اند.

تصویر
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "گالوپ "، نظرسنجي جديد در ايالات متحده نشان مي‌دهد كه سه‌چهارم آمريكايي‌ها به شبكه‌هاي خبري و روزنامه‌هاي اين كشور اعتماد ندارند.
اين نظرسنجي كه توسط موسسه نظرسنجي "گالوپ " انجام شده است،‌نشان مي‌دهد كه 75 درصد از پرسش‌شوندگان به روزنامه‌هاي اين كشور اعتمادي ندارند و 78 درصد نيز به شبكه‌هاي خبري اعتماد ندارند.
گالوپ اين تحقيق را از 1020 نفر انجام داده و حاشيه خطايي 4 درصدي نيز براي آن در نظر گرفته است.
همچنين بر اساس اين نظرسنجي فقط يك چهارم از آمريكايي‌ها به خبرهاي جنجالي رسانه‌ها اعتماد دارند و بيشترين آمار اعتماد به رسانه‌ها -49 درصد- در ميان جوانان 18تا 29 ساله آمريكايي است.
در ميان شهروندان آمريكايي كه سن آنها ميان 30 تا 49 سال است فقط 19 درصد آنها به روزنامه‌ها اعتماد دارند.
انتهاي پيام/+
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

Re: بی اعتمادی75 درصد آمریکایی ها نسبت به رسانه های این کشور

پست توسط Achilles »

این موضوع چیز تازه ای نیست، چندی پیش داشتم توی وب درباره ایران سرچ میکردم که به صفحه جالبی برخوردم :

[External Link Removed for Guests]

نویسنده صفحه یاد شده که خود را از تحصیلکره ها و باصطلاح خواص جامعه آمریکا محسوب میکند، از دیدن تصاویر سرزمین عزیزمان ایران در اینترنت و شکاف عمیقی که بین دیدگاه خود و واقعیت موجود درباره ایران وجود دارد دچار شگفتی همراه با ترسی میشود که ناشی از دروغگویی و سیاهنماییهای آمریکا درباره ایران است.

به بخشهایی از این نوشته توجه فرمایید:

تصویر

بله اینجا ایران است، محور شیطان!، مطابق گفته رادیوی نفرت آمریکا، بگذریم.

تهران برفی در یک روز آرام زمستانی. احاطه شده توسط کوههای پوشیده از برف.آنها کوههای البرز هستند و آنها بلندتر از کوههای راکی میباشند.

آنها بلندترین در آسیای غربی با امکان اسکی در تمام طول سال در دامنه های بالایی میباشند.

شوکه شدید؟ براستی که شوکه شدم وقتی که برای بار نخست جستجو برای پیدا کردن عکسهای ایران در سطح اینترنت را شروع کردم.

شوکه شدم از برف، مغازه های فروش لوازم اسکی شلوغ، جوانان شیک پوشی که گلوله های برفی پرتاب میکردند، اتوبوس زرد با ظاهر آمریکایی! و هرچیزی که در هر عکس میدیدم.

اما بیشتر از همه، از شوکه شدن خودم تکان خوردم که آدم معقول، تحصیلکرده و آگاهی چون من که حداقل در روز یک دوجین اخبار میخوانم، باید چنین تصویر غلطی همچون:

" ایران یک بیابان مغز پز بوده یا اینکه ایران با زنان و اقلیتهای مسیحی دشمن میباشد"

درباره ایران داشته باشم.

در آخر نویسنده این شکاف را به مغزشویی اعمال شده توسط کاخ سفید نسبت میدهد و به تشریح آن میپردازد.

امیدوارم توانسته باشم تا دموکراسی آمریکایی را از زاویهءدیگری برای دوستان ترسیم بنمایم که چنانچه به سودشان نباشد، اطلاع رسانی شفاف را که از اصلی ترین پایه های دموکراسی میباشد براحتی برای اهداف کثیفشان زیر پا میگذارند.

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”