جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها هشت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها هشت

پست توسط HORLIKAN »

تصویر

سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد گفت: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها هشت روز وقت دارد.







به گزارش عصرایران و به نقل از خبرگزاری فرانسه، جان بولتون دیروز سه شنبه اظهار داشت: در غیر این صورت، اسرائیل فرصت حمله به این تاسیسات هسته ای را از دست می دهد زیرا حمله به نیروگاه بوشهر پس از آغاز به کار آن، منجر به آلودگی رادیواکتیوی می شود.

این چهره افراطی حزب جمهوری خواه آمریکا اضافه کرد: اسرائیل می بایست تا قبل از کار گذاشتن سوخت هسته ای در نیروگاه بوشهر، به این تاسیسات حمله کند.

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره چگونگی حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران نیز گفت: از این نگرانم که اسرائیل فرصت چنین اقدامی را از دست داده باشد.

سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد تاکید کرد: به محض اینکه سوخت هسته ای در نیروگاه اتمی بوشهر کار گذاشته شود ؛ حمله به این نیروگاه به معنی نشت و آلودگی رادیواکتیوی است .

وی در عین حال گفت: اگر اسرائیل می خواهد به نیروگاه اتمی بوشهر حمله کند تنها چند روز فرصت دارد.

بولتون تاکید کرد: در صورت حمله نکردن اسرائیل به ایران ، این یعنی اینکه ایران پیشرفتی را رقم زده که هیچ دشمن دیگر اسرائیل و آمریکا در خاورمیانه آن را انجام نداده است و این پیشرفت ، فعال کردن نیروگاه اتمی است.

وی همچنین با انتقاد از نقش روسیه در توسعه نیروگاه اتمی بوشهر گفت: روس ها همیشه با دو طرف بازی می کنند.

براساس اعلام مقامات ایران و روسیه، سوخت هسته ای در روز 21 ماه اوت جاری در نیروگاه اتمی بوشهر کار گذاشته می شود و نیروگاه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد


منبع:asriran.com
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط HORLIKAN »

ايران چگونه خواهد جنگيد؟
۲۷ مرداد ۱۳۸۹

«ايران چگونه خواهد جنگيد؟» عنوان سرمقاله‌ روزنامه‌‌ تهران امروز به قلم سيدجواد سيدپور است كه در آن مي‌خوانيد؛ در خبرها آمده بود كه اين روزها با تلاش اسرائيلي‌ها چراغ‌هاي پنتاگون تا صبح روشن مي‌ماند تا مشخص شود آيا بايد به نيروگاه اتمي بوشهر حمله كرد يا نه! از سوي ديگر جان بولتون، سفير سابق آمريكا در سازمان ملل نيز گفته: «اسرائيل بايد حمله نظامي به نيروگاه را در روز 21 آگوست جاري يعني روز راه‌اندازي نيروگاه اتمي بوشهر انجام دهد.»

اين مطلب قطعا بي‌رياترين پيام‌آور درماندگي دشمنان است چرا كه پرده از رياي آنان برمي‌دارد تا به عينه روشن سازد كه آنها حقيقتا با تكنولوژي توليد برق هم مشكل دارند. همه مي‌دانند كه نيروگاه اتمي بوشهر صرفا مركز و محل توليد برق است و سال‌هاي سال است كه تحت نظارت مراكز بين‌المللي و آژانس بين‌المللي انرژي اتمي است و اتفاقا هيچ چيز پنهاني هم ندارد.

واقعا راه‌اندازي نيروگاه توليد برق چگونه مي‌تواند امنيت كشورهاي ديگر را تهديد كند؟! روشن است كه اين بهانه‌جويي‌ها چيزي فراتر از نيروگاه بوشهر را هدف قرار داده و آن‌هم تهديد امنيت ملي ايران است و به همين دليل است كه جنگ‌طلبان و آنان كه نبض‌شان به شاخص فروش اسلحه وابسته است خواهان تهاجم به ايرانند. اما هم آمريكايي‌ها و هم اسرائيلي‌ها مي‌دانند كه مي‌توانند آغازگر جنگ باشند ولي قطعا نمي‌توانند آن‌را به اتمام برسانند زيرا شيوه جنگيدن ايرانيان را نمي‌دانند.

در عين حال مي‌دانند كه ايران توانايي آن‌را دارد كه «ميداني عميق» براي جنگ طراحي كند زيرا قطعا «نسبت‌هاي آغازين» نتيجه را تعيين نمي‌كند بلكه اين قدرت كسب ابتكار عمل است كه سرنوشت‌ها را رقم مي‌زند. هركس ابتكار عمل را در دست بگيرد خواه نيرويش كمتر باشد يا بيشتر، خواه مهاجم باشد يا مدافع، پيروز خواهد شد و ايران در جنگ تحميلي نشان داد توانايي قابل ستايشي در به دست گرفتن ابتكار عمل دارد.

اين فكر قديمي كه هر چيز بزرگ‌تر لزوما بهتر است هر دم بيشتر منسوخ مي‌شود و آمريكايي‌ها نمي‌توانند با ناوهاي هواپيمابر به آن‌چيزي برسند كه مطلوب‌شان است زيرا ديرزماني است ساختار و نظام جنگ و جنگيدن در ايران تغيير كرده و طراحي مجددي صورت گرفته كه مبتني بر «دكترين جنگ كامل» است. از اين نظر و مبتني بر اين ايده، هر كسي كه امنيت ملي ايران را به هر نحو تهديد كند بايد منتظر تحقق «جنگ كامل باشد»، جنگي كه فقط در جبهه صورت نخواهد گرفت و ابعادي بسيار گسترده‌تر را به‌همراه خواهد آورد.

از منظر نشانه‌شناسي جنگ، نبردي كه ايران از پس حمله احتمالي آمريكا و متحدانش براي متجاوزان تدارك ديده نه مبتني بر «ويراني انبوه» و «توليد كارخانه‌اي مرگ» كه بر مبناي ضربه به «هسته پيشبرنده» جنگ و «گرانيگاه امنيت ملي متجاوزان» خواهد بود. نوعي از نبرد كه عملا پارامترهاي كلاسيك جنگ همچون «برد»، «كشندگي» و «شتاب» را به چالش خواهد كشيد و قطعا هزينه سهمگيني براي متجاوزان به اين آب و خاك تدارك خواهد ديد.

اگر غربي‌ها با صنعتي كردن مرگ در جنگ‌هاي متعدد توانستند به اهداف سياسي و اقتصادي خود برسند ديگر نخواهند توانست با به رخ كشيدن توان كشندگي مطلق جنگ‌افزارهاي خود و تهديد كشورهاي مستقل به اهداف خود برسند. چ

اگر جنگي صورت بگيرد اين ايران نيست كه تغيير مي‌كند، اين آمريكا و متحدانش هستند كه بايد منتظر تغييرات گسترده باشند زيرا در جنگ جديد كه ايران مبتكر آن خواهد بود، انديشه حكم گلوله را خواهد داشت و ايران بسيار هوشمندانه و اساسي واكنش نشان خواهد داد. چيزي فراتر از تصور استراتژيست‌هاي نبرد 100 ساعته. آيا آمريكا و اسرائيل خود را در اين موقعيت قرار خواهند داد؟
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط HORLIKAN »

حمله هوایی به نیروگاه بوشهر در روز افتتاحیه!!
۲۵ مرداد ۱۳۸۹

مقامات اسرائیلی برای مانع سازی در برابر راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر، تلاش هایی را آغاز کرده اند.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت خبری تیک دبکا اسرائیل ، پس از معلوم شدن نزدیکی زمان آغاز به کار رسمی نیروگاه اتمی بوشهر، چند تن از مقامات ارشد اسرائیلی به طور مخفیانه به کاخ سفید رفته و با مقامات آمریکایی دیدار کرده اند.

هدف از این دیدارها، متقاعد کردن مقامات روسی به توقف راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر از طریق مقامات آمریکایی بود.

کاخ سفید نیز تماس هایی را با مسکو داشته که دیمتری مدودف و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور و نخست وزیر روسیه نیز گفته اند که کشورشان، ایران را برای افتتاح این نیروگاه کمک نخواهد کرد.

این سایت خبری اضافه می کند: پس از گذشت چند روز سخنگوی آژانس اتمی روسیه (روس اتم) اعلام کرد که مسکو در 21 اوت سال جاری نخستین نیروگاه اتمی ایران را در بوشهر با کار گذاشتن سوخت، راه اندازی می کند.

این یعنی اینکه روسیه سعی کرد تا آمریکا را گمراه کند به ویژه آن که به نظر می رسد میان راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر و استقرار موشک های اس 300 روسیه در منطقه ابخازیا با هدف بستن مسیر احتمالی جنگنده های اسرائیلی برای حمله احتمالی به ایران ارتباط وجود دارد.

این رسانه اسرائیلی همچنین اظهارات جان بولتون سفیر پیشین آمریکا را در سازمان ملل متحد منتشر کرده که به شبکه فکس نیوز آمریکا گفته است : اسرائیل می بایست حمله نظامی به نیروگاه را در روز 21 اوت جاری یعنی روز راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر انجام دهد.

وی اضافه کرده بود: برای اسرائیل تنها یک هفته زمان باقی مانده تا تاسیسات هسته ای بوشهر را هدف قرار دهد تا قبل از اینکه زمان به طور نسبی بگذرد و دیر شود و حمله هم سخت شود.

اسرائیل سال هاست که دم از حمله نظامی به ایران می زند ولی مقامات نظامی و سیاسی آن با علم به این که هرگونه حمله ای به ایران ، با واکنش نظامی متقابل مواجه خواهد شد ، صرفاً به تبلیغات حمله بسنده می کنند.

آنها در موارد متعددی حتی تاریخ دقیق حمله را نیز از طریق رسانه های جمعی خود منتشر کرده بودند!

ایران تهدید کرده است که در صورت تجاوز اسرائیل ، بارانی از موشک بر شهرها و مراکز استراتژیک اسرائیل باریدن خواهد گرفت و منافع اسرائیل نیز در هیچ جای دنیا ، در امان نخواهد بود.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط HORLIKAN »

«تهديد نظامي واشنگتن و اقتدار دفاعي ايران»
۰۴ مرداد ۱۳۸۹

تهديد نظامي واشنگتن و اقتدار دفاعي ايران عنوات سرمقاله امروز روزنامه قدس است كه در آن مي خوانيد:
جمهوريخواهان مجلس نمايندگان آمريکا طرحي را آماده و مطرح کرده اند که در صورت تصويب، مجوز اقدام نظامي اسرائيل عليه ايران را صادر خواهد کرد.

موضوع حمله آمريکا يا اسرائيل غاصب به ايران، در سالهاي پس از پيروزي انقلاب همواره از سوي دولتمردان کاخ سفيد به فراخور نياز ديپلماسي آنها، گستره رسانه اي يافته و سوژه جديدي نيست.

در روزهاي اخير سناريوي جديد آمريکا براي منطقه خاورميانه مبني بر تجزيه کشورهاي منطقه با هدف کاستن از توان دفاعي و قابليتهاي مقابله آنها و طرحهايي مبني بر کوچک سازي برخي کشورها در دستور کار قرار گرفته است.

کشورهاي غربي نيک مي دانند هر گونه اقدام نظامي از سوي آمريکا و يا رژيم غاصب صهيونيستي، واکنش دور از انتظاري را از سوي ايران در پي خواهد داشت.

در اين مجال فرصت پرداختن به چرايي حمله و گزينه هاي احتمالي نيست و صرفاً پاسخ کوبنده ايران در برخي عرصه ها در صورت اتخاذ گزينه احتمالي آنها مطرح مي گردد.

واشنگتن به خوبي مي داند که همراهي نکردن کشورهاي ديگر در ارتباط با ايران موضع قابل کتماني نيست.

سرخوردگي به واسطه اين موضوع را مي توان در اظهارات «مک کريستال» ارزيابي نمود، چنانکه بيان واقعيت ها مبني بر شکست آمريکا و ناتو در افغانستان، به کنار گذاشتن وي انجاميد.

در شرايطي که ساير کشورها، خسته از دنباله روي آمريکا، به نوبت در حال بازگرداندن نيروهايشان از افغانستان و عراق هستند و افکارعمومي و منافع اقتصادي آنها پذيراي جنگ ديگري نيست و از همراهي با کاخ سفيد سر باز مي زنند، تمام هزينه ها و عمده تبعات اقتصادي جنگ را آمريکا به تنهايي بايد بپردازد و اين براي کشوري که بار هزينه ها هميشه بر دوش اذنابش بوده، تحمل ناپذير است.

شکست واشنگتن در حمله به عراق و افغانستان و تحميل هزينه بيش از يک ميليارد دلاري در دو جنگ ياد شده و تلفات 5300 نفري، سبب گرديده افکارعمومي اين کشور با سياست هاي ماجراجويانه کاخ سفيد همراهي نکنند؛ ضمن آنکه اقدام مشابه ديگري عليه کشوري مانند ايران، هزينه چند برابري را به اقتصاد آمريکا تحميل مي کند.

برخي آمارها واشنگتن را با 14 هزار ميليارد دلار بدهي بدهکارترين کشور دنيا معرفي مي کنند که تحميل هزينه هاي يک جنگ ديگر را با وجود کسري بودجه، غيرمحتمل مي نمايد.

بديهي است، هرگونه حمله به ايران، به طرز چشمگيري منجر به افزايش قيمت نفت مي شود و خطر اين امر که اقتصاد آسيب پذير جهان را به سوي بحران مالي سوق دهد، افزايش پيدا مي کند.

اگر قيمت نفت به هر بشکه 150 دلار برسد (همان طور که در تابستان 2008 به اين مقدار رسيده بود) هزينه صورتحساب هاي گاز با افزايش ناگهاني روبه رو مي شود و قيمت بنزين در آمريکا يک بار ديگر به بيش از 4 دلار در هر گالن خواهد رسيد.

بعيد به نظر مي رسد افکار عمومي داخل آمريکا بتواند با ادعاهاي دولتمردان کاخ سفيد مبني بر پيگيري منافع ايالات متحده در 12000 کيلومتر فاصله توجيه شود و آمادگي حمايت از سياستهاي جنگ طلبانه آنان را داشته باشد.

اگر احتمال اجماع در مورد اتخاذ مشي تهاجمي عليه ايران تقويت گردد، سناريوهاي مقابله جمهوري اسلامي آنها را از تصميم خود پشيمان خواهد نمود.

ايران همواره از رهبري حکيم و خردمند برخوردار بوده که تاکنون توانسته در مقابل تهاجمها و سيل تبليغات و جنگ رواني دشمن با درايت نقشه هاي آنها را بي اثر کند. اکنون نيز به عنوان يکي از مهمترين مؤلفه توانمنديهاي ايران در مقابله با استکبار مي باشد.

رهبري ايران در مناسبت هاي گوناگون به فراخور تهديدهاي آمريکا موضعگيري نموده و در فرازي از فرمايشاتشان فرمودند: «اگر آمريکا به ايران حمله کند، منافع اين کشور در سراسر جهان به خطر خواهد افتاد.»

مردم ايران همراهي خود را با سياستهاي دولتمردان در طول حيات طيبه انقلاب اسلامي به اثبات رسانده و نشان داده اند که چگونه در مقاطع مختلف با احساس تکليف به صحنه آمده و نقش مثال زدني خود را عملياتي نموده اند. حضور در عرصه هاي همراهي با نظام در صحنه جنگ سخت و نبرد نرم دشمن، نمونه اي از پشتيباني ملت شهيدپرور ايران است که در هر برهه اي نقش آفريني کرده است.

بررسي پرونده جنگ عراق عليه ايران، نمونه مناسبي از ايثارگري امت اسلامي ايران است که هر فردي با هر خرده فرهنگي، حول ارزشهاي اسلامي متحد و منسجم، دشمن را از دستيابي به هدفهايش بازداشتند.

در صورت تقابل ايران و آمريکا و يا وليده نامشروع آن رژيم اشغالگر قدس، جمهوري اسلامي با به ميدان آوردن الگوي نبرد نامتقارن ، شکست فاحش اين رژيم را در سال 2006 در اذهان تجديد خواهد نمود.

دشمنان ايران نبايد فراموش کنند با به کارگيري تمام توان نظامي، ديپلماسي، رسانه اي و همپيمانان منطقه اي و فرامنطقه اي خود نتوانستند جنبش مقاومت اسلامي لبنان را وادار به شکست کنند، بلکه نتيجه نبرد بر خلاف باورهاي کارشناسان و تحليلگران آکادمي هاي سياسي و نظامي غرب رقم خورد و حزب ا... توانست در برابر ارتش مدعي افسانه شکست ناپذيري، با الهام از الگوي مقاومت ايران در نبردي نامتقارن در زمين، هوا و دريا شکست غيرقابل انتظاري را به اسرائيل غاصب وارد نمايد که حتي حاکمان تل آويو را ناگزير به پذيرش شکست در قالب کميته وينوگراد نمود.

جمهوري اسلامي از توانمنديهاي ژئوپلتيکي مناسبي برخوردار است که در صورت وقوع هر تعرضي مي تواند تبعات اقتصادي و سياسي جبران ناپذيري را متوجه سمپاتهاي منطقه اي و همپيمانان فرامنطقه اي آمريکا بکند.

عمق استراتژيک ايران در پيرامون مرزها و آسياي جنوب غربي، حتي فراتر از آن در گستره جغرافيايي ساتو، يکي از مهمترين مؤلفه هايي است که اعتراف به آن از سوي دشمنان و بدخواهان نظام اجتناب ناپذير مي باشد.

آمادگي نيروهاي مسلح، بويژه بسيج 12 ميليوني، هم به شکل کمي و هم کيفي، بر عنصر توانمندي جمهوري اسلامي افزوده است.

ادعاهاي مطرح شده را بايد جنگ رواني دانست که با تست افکار عمومي و نخبگان حاکميتي تلاش مي نمايند هدفهاي زياده طلبانه شان را در فضاي جنگ نرم تعقيب نمايند.

پر واضح است، تهديد به جنگ، عملي نمودن جنگ نيابتي از سوي صدام، تحريم و ورود به عرصه جنگ نرم همگي موضوعهايي است که براي ملت ايران جديد نيست، بلکه با اتخاذ پروپاگاندا تلاش مي کنند، فشارها را بر مردم ايران تشديد کنند بنابراين ، جمهوري اسلامي به عنوان يک عضو فعال جامعه جهاني، بر اساس منطق گفتگو که متغير تابع منافع ملي و امنيت ملي خود است، آماده توسعه مناسبات مي باشد و اگر دولت هايي بخواهند بر خلاف موازين بين المللي گامهايي در مسير سنگ اندازي براي دستيابي ملت ايران به حقوقشان بردارند، با واکنش قاطعانه ملت ايران مواجه خواهند شد.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط HORLIKAN »

حمله به ایران تا فردا

روزنامه واشنگتن تایمز در سرمقاله شماره اخیر خود مدعی شد که رژیم صهیونیستی نهایتاً تا دو روز دیگر به تأسیسات هسته‌‌ای ایران حمله خواهد کرد.
به گزارش مشرق، روزنامه واشنگتن تایمز با استناد به اظهارات اخیر "جان بولتون" مدعی شد که اسرائیل تنها تا دو روز دیگر مهلت دارد تا به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند.
بولتون پیش از این مدعی شده بود که اسرائیل تنها تا زمان سوخت‌گذاری نیروگاه بوشهر زمان دارد تا آن را هدف موشک‌باران خود قرار دهد.
این روزنامه در ادامه با رد تلویحی این ادعای خود در همراهی آمریکا با هر اقدامی در این راستا ابراز تردید کرد و به سخنان اخیر "هیلاری کلینتون" وزیر خارجه آمریکا اشاره نمود که گفته بود آمریکا آماده گفتگو با ایران است.
در حالی که تمام رسانه‌های غربی اذعان دارند که فعالیت‌های نیروگاه هسته‌ای بوشهر کاملا صلح‌آمیز و برای تولید برق است، این روزنامه آمریکایی در ادامه ادعاهای مضحک خود می‌افزاید که اسرائیل تنها "کشوری" است که می‌تواند این حمله نظامی را انجام دهد.
این در حالی است که روزنامه آمریکایی "کریستین ساینس مانیتور" بتازگی در گزارشی این حمله را بعید دانسته و بعد مسافت از سرزمین‌های اشغالی تا ایران و نگرانی از واکنش تهران به این حملات را از مهم‌ترین عوامل بازدارنده در برابر رژیم صهیونیستی برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران دانسته است.
این روزنامه آمریکایی اعلام کرده است که اصلا هیچ تأکید یا تضمینی برای موفقیت حملات احتمالی جنگنده‌های صهیونیستی برای بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران وجود ندارد.
به نوشته کریستین ساینس مانیتور این عملیات به صد فروند جنگنده اف15 و اف16 نیاز دارد و جنگنده‌های صهیونیستی برای حمله به ایران باید از آسمان عربستان، عراق و ترکیه عبور کنند و برای این حمله باید از این کشورها اجازه بگیرند که به نظر نمی‌رسد این اقدام قابل دستیابی باشد.
این در حالی است که این روزنامه در پایان مقاله خود تصریح کرده است که احتمال اسارت خلبانان اسرائیل به دست نیروهای ایرانی کابوسی دردناک برای تل‌آویو است.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط HORLIKAN »

تحليل نشريه آلماني از حمله احتمالي آمريكا به ايران:

پايان حمله نظامي به ايران عقب نشيني شرم آور ايالات متحده است


يك نشريه آلماني حمله آمريكا به ايران را «بلوف» عنوان كرده و نوشته است: پايان حمله نظامي آمريكا به ايران عقب نشيني شرم آور ايالات متحده و تثبيت نهايي موقعيت ايران به عنوان قدرت تعيين کننده منطقه‌اي در خليج فارس خواهد بود.



به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»،‌ گوين داير در نشريه آلماني برلينر اومشاو با ترسيم فضايي از حمله احتمالي آمريكا به ايران، اين امر را «بلوف» عنوان كرده و مي‌نويسد: کلارک چهار سال پيش در مصاحبه با نيويورک تايمز فاش کرد در ابتداي دهه 90 دولت کلينتون خيلي جدي حمله به ايران را مورد بررسي قرار داد، اما کارشناسان نظامي، دولت را برحذر داشتند.

در ادامه اين مطلب آمده است: کلارک گفت: «بعد از بحث هاي طولاني، بالاترين مقام هاي ارتش نتوانستند درباره سياستي به توافق برسند که ايالات متحده بتواند به اين هدف برسد.» طراحان پنتاگون در 15 سال گذشته برنامه حمله به ايران را بارها مرور کرده اند و هنوز هم به نتيجه نرسيده اند که آمريکا چگونه مي تواند پيروز شود.

داير در مطلب خود تصريح مي كند: ترس از سلاح اتمي ايران نيست که رئيس ستاد ارتش آمريکا را به تعلل واداشته تا جنگ عليه ايران را شروع کند؛ اين اسلحه وجود ندارد و تمام توجيه حمله در اين خواهد بود که مطمئن شوند اين سلاح هيچ گاه هم وجود نخواهد داشت.

وي‌ مي‌افزايد: نکته اينجاست که آمريکا نمي تواند غير از ترساندن ايران با اسلحه اتمي کاري بکند تا ايران را واقعاً به زانو درآورد و به تقاضاي ترحم وادارد؛ آمريکا مي تواند تأسيسات هسته اي و نظامي ايران را با خاک يکسان کند، اما هر آنچه از بين ببرد، ظرف چند سال دوباره ساخته مي شود، بنابراين لشکرکشي آمريکا به ايران به هيچ رو انجام شدني نيست.

داير با بيان اين كه در ايران 80 ميليون نفر زندگي مي کنند و تقريباً همه وطندوستان پرشوري هستند که با اشغال کشورشان به دست بيگانه مبارزه مي کنند، نوشته است: ايران سرزميني کوهستاني است و چهار برابر عراق؛ ارتش ايران در حال حاضر 450 هزار نيرو دارد، کمي کمتر از ارتش ايالات متحده، البته ايران برخلاف آمريکا نيروهاي خود را در بيش از ده ها کشور پراکنده نکرده است.

وي مي‌افزايد: اگر قرار باشد کاخ سفيد چيز بيشتري از اقدام هاي کوچک نظامي در امتداد ساحل جنوبي ايران پيشنهاد کند، ژنرال هاي بلندپايه آمريکايي با اعتراض استعفا خواهند کرد؛ بدون گزينه جنگ زميني، تنها وسيله فشار آمريکا بر سياست ايران تهديد به بمب هاي بيشتر است، اما اگر قرار به استفاده از بمب اتمي نباشد اين اهرم فشار چندان قانع کننده نخواهد بود؛ ايران به نوبه خود مجموعه اي از گزينه ها را در اختيار دارد که بر آمريکا فشار بياورد.

در ادامه اين مطلب آمده است: فقط قطع صادرات نفت ايران قيمت نفت را در اين بازار محدود به آسمان خواهد برد؛ حدود هفت درصد نفت معامله شده در سطح جهان از ايران مي آيد، ايران همچنين مي تواند جلوي 40 درصد صادرات نفت جهاني را بگيرد؛ به اين شکل که نفت کش هاي حامل نفت عراق و عربستان و ديگر کشورهاي خليج فارس را با موشک هاي ضد کشتي نور غرق کند.

اين مطلب با تاكيد بر قدرت نظامي ايران تاكيد مي كند: موشک هاي ضد کشتي نور نسخه اي از موشک هاي چيني «واي جي 82» است که در داخل توليد مي شود؛ اين موشک بردي برابر 200 کيلومتر دارد تا به همه گلوگاه هاي خليج فارس برسد. با دو برابر سرعت صوت تنها يک متر بالاي سطح آب پرواز مي کند و به آساني با رادار قابل رهگيري نيست. دقت هدف گيري آن را 98 درصد ارزيابي مي کنند.

تحليل‌گر آلماني با اشاره به موقعيت جغرافيايي ايران نوشته است: ساحل کوهستاني ايران تمام قسمت شمالي خليج فارس را گرفته است و اين موشک ها را مي توان از سکوهاي پرتاب سياري شليک کرد که به آساني پنهان شدني هستند؛ اين موشک ها مي توانند به سادگي کشتي هاي نفت کش را غرق کنند و ظرف چند روز قيمت هاي بيمه براي نفت کش هايي که مي خواهند وارد شوند به ميزاني بالا خواهد رفت که تمام صادرات نفت از منطقه متوقف خواهد شد.

وي مي‌افزايد: موشک هاي ايراني پايگاه هاي نظامي ايالات متحده را در ساحل (عربيِ) جنوبي خليج فارس هدف خواهند گرفت و متحدان ايران در لبنان يعني حزب الله با موشک به اسرائيل حمله خواهند کرد. ايالات متحده گزينه ديگري در صورت بالا گرفتن کار ندارند غير از کاربرد سلاح هسته اي، و فشار بر آمريکا براي پايان دادن به جنگ روز به روز افزايش پيدا خواهد کرد، در حالي که صنعت و حمل و نقل در سراسر جهان متوقف خواهد شد.

پايان کار، عقب نشيني شرم آور ايالات متحده و تثبيت نهايي موقعيت ايران به عنوان قدرت تعيين کننده منطقه اي در خليج فارس خواهد بود. اينها نتايج تفکرات راهبردي در پنتاگون بود و مولن آنها را مي شناسد.

داير در پايان مطلب خود خاطرنشان كرده است: بنابراين طرحي براي حمله به ايران وجود دارد، اما مولن ترجيح مي دهد استعفا کند تا اينکه بخواهد اين طرح را به اجرا درآورد؛ همه اين حرف ها بلوف است.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط HORLIKAN »

"مارت تونر" سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر ثابت می کند که وجود این نیروگاه با طرح های توسعه پیشنهاد شده از سوی گروه"1+5" میانجیان بین المللی حل مسئله هسته ای ایران (پنج عضو دائم شورای امنیت بعلاوه آلمان) بطور کامل مطابقت دارد.

همانطور که هفته گذشته مقامات روسیه اعلام کردند، روز 21 اوت ( 30 مرداد) طی مراسمی رسمی نیروگاه اتمی بوشهر با بارگذاری سوخت هسته ای در راکتور راه اندازی فیزیکی خواهد شد.

تغییر لحن بوجود آمده نسبت به نیروگاه اتمی بوشهر را می توان چنین توضیح داد که در واشنگتن به این باور رسیده اند، حال که نیروگاه با سوخت روسیه کار می کند (در این زمینه توافقات بعمل آمده است)، ایران دیگر نیازی به موسسات غنی سازی اورانیوم ندارد.

تونر در یک کنفرانس خبری گفت:" بوشهر، پروژه هسته ای غیر نظامی است و اجرای آن ثابت می کند که لازم نیست در ایران کارخانه های غنی سازی ساخته شود و این نیروگاه اتمی همچنین با آن مدل (توسعه انرژی هسته ای) که گروه"1+5" به ایران عرضه می کند، مطابقت دارد".



از سوی دیگر "شاهین" های آمریکایی معتقدند که راه اندازی نیروگاه بوشهر فرصت دیگری برای ایران جهت دستیابی به بمب اتمی است و مستقیما در سخنان خود اشاره می کنند که بد نیست اگر اسرائیل این نیروگاه را در آینده نزدیک بمباران کند.

"جان بولتون" معاون اسبق وزیر امور خارجه و نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل متحد روز سه شنبه طی مصاحبه ای با Fox News اعلام کرد که "راه اندازی نیروگاه به معنای آنست که اسرائیل عملا فرصت جلوگیری از برنامه هسته ای ایران را نخواهد داشت. به همین خاطر اگر این کشور (اسرائیل) نیازی در آن می بیند باید هر چه سریعتر طی چند روز آینده نیروگاهی که روس ها در ایران می سازند را بمباران کند". این مقام آمریکایی ضمن اینکه اتمام احداث نیروگاه بوشهر را "پیروزی بزرگ ایران" نامید، تاکید کرد که نیروگاه بوشهر به تهران راه دوم برای تولید سلاح اتمی در کنار غنی سازی تکمیلی اورانیوم خواهد داد".

وی در ادامه تاکید کرد که اسرائیل تا زمانی که سوخت هسته ای در رآکتور بارگذاری نشده می تواند آن را بمباران کند در غیر اینصورت به محض آنکه این سوخت به راکتور منتقل شود، خطر آلودگی محیط زیست توسط تشعشعات رادیواکتیو به وجود خواهد آمد. به گفته بولتون، اسرائیل هفت روز فرصت دارد که نیروگاه را بمباران کند. دیپلمات آمریکا در اینکه دولت "بنیامین نتانیاهو" چه نقشه ای را بررسی می کند، تردیدی ندارد. وی سکوت تل آویو را چنین توجیه می کند: "اگر قرار است کاری کنند، مطمئنا آن را به زبان نخواهد آورد". پیش از این اسرائیل راکتور عراق (در سال 1981) و راکتور سوریه (در سال 2007) را بمباران کرده بود.

مقامات دولت اسرائیل ترجیه می دهند که در خصوص سخنان بولتون اظهار نظری نکنند. "میخایل اورن" سفیر اسرائیل در آمریکا اعلام کرد که کشورش امیدوارست که تحریم های سازمان ملل متحد و تحریم های یکجانبه آمریکا و اتحادیه اروپا بتوانند رفتار تهران را تغییر دهند. وی گفت: "تاکنون این موضع دولت اسرائیل بوده همانطور که موضع دولت باراک اوباما نیز همین گونه است، اما کلیه گزینه ها به قدرت خود محفوظ مانده اند". وی از تفسیر سخنان بولتون و تونر خودداری نمود.

اما از این سو، مقامات ایرانی تهدید اخیر را جدی گرفته و در پاسخ مانند همیشه موجودیت اسرائیل را تهدید کردند. بعنوان مثال به گزارش خبرگزاری "مهر"، احمد وحیدی" وزیر دفاع ایران اعلام کرد: "اگر ما نیروگاه را از دست بدهیم، موجودیت رژیم صهیونیستی به خطر خواهد افتاد".

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز با اشاره به جنگ رسانه ای غربی ها مبنی "بر حمله احتمالی رژیم صهیونیستی" به نیروگاه بوشهر، تاکید کرد : هر گونه تعرض به این نیروگاه اتمی واکنش جدی به دنبال خواهد داشت" .

خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه، 27 مردادماه
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 837
تاریخ عضویت: شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸, ۶:۱۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط میهن پرست »

دوستان به تغییر لحن ایالات متحده توجه کردین.اگر مقاومت ادامه پیدا کنه در سال های اینده راهی جز تعامل با ایران نخواهند داشت.ولی در حال حاضر وظیفه هر ایرانی از هر جناح سیاسی حفظ وحدت ملی برای اعتلای ایرانه.مطمئن باشید نه اسرائیل نه امریکا و نه بزرگتر از اینها هم توان حمله به ایران رو ندارن.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3805
تاریخ عضویت: شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۲۶ ق.ظ
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط Sami 1993 »

نيويورك‌تايمز: حمله به ايران اقدامي غيرعقلاني است
خبرگزاري فارس: يك روزنامه آمريكايي در گزارشي ضمن انتقاد از فرضيه‌هاي مطرح شده در خصوص حمله رژيم‌صهيونيستي عليه ايران، تأكيد كرد كه چنين اقدامي به هيچ عنوان عاقلانه نخواهد بود.

تصویر
به گزارش فارس، روزنامه آمريكايي "نيويورك تايمز " در گزارشي ضمن انتقاد از مقاله‌اي كه چندي پيش ماهنامه "آتلانتيك " به قلم "جفري گلدنبرگ " در رابطه با موضوع حمله رژيم صهيونيستي به ايران طي چند ماه آينده منتشر كرده بود، نوشت: اين مقاله به هيچ عنوان استدلالات كافي براي توجيه حمله اسرائيل به ايران طي چند ماه آينده را ندارد بلكه تنها انعكاسي از طرز فكر اسرائيل و مقامات اين رژيم است.
بنا بر اين گزارش، مقاله گلدنبرگ در ماهنامه آتلانتيك طي چند روز گذشته مورد توجه ويژه رسانه‌هاي جهان قرار گرفته است و بيشتر به عنوان يك موضوع تبليغاتي مطرح شده است تا يك مقاله تحليلي.
اين نشريه آمريكايي در ادامه تأكيد كرد: حمله به ايران به هيچ عنوان اقدامي عاقلانه نخواهد بود و فرضيه‌اي است كه با استناد به احساسات و به دور از عقل و منطق مطرح شده است.
نيويورك‌تايمز در ادامه تصريح كرد: فعاليت‌هاي گذشته گلدنبرگ به خوبي بر همگان مشخص است و به طور كلي وي به عنوان فردي كه به شدت يك دستوركاري جنگ‌طلبانه را از طريق روزنامه‌نگاري و گزارشگري در پيش گرفته است، شناخته مي‌شود. مقاله وي در سال 2002 كه در مجله نيويوركر به چاپ رسيد و شواهدي را نيز در خصوص ارتباط "صدام حسين " ديكتاتور سابق عراق با القاعده مطرح كرده بود، بر اين موضوع صحت مي‌گذارد.
اين گزارش افزود: ترديدها در رابطه با انگيزه‌هاي گلدنبرگ زماني بيشتر نمود پيدا مي‌كند كه وي در رابطه با اسرائيل مطلبي مي‌نويسد. گلدنبرگ حتي در ارتش اسرائيل نيز خدمت كرده است و بيش از يك بار به تأثير گذاشتن روي "بنيامين نتانياهو " نخست‌وزير اسرائيل متهم شده است. در اين مقاله اخير وي نيز نشانه‌هايي از چنين تلاشي از جانب گلدنبرگ براي تأثيرگذاشتن روي نتانياهو به چشم مي‌خورد.
نيويورك‌تايمز در پايان نوشت: حمله به ايران كه اساسا فرضيه‌اي غيرعقلاني است تنها از تمايلات فردي نتانياهو براي انجام چنين اقدامي ناشي مي‌شود و آمريكا به هيچ عنوان نبايد از آن حمايت كند. همانطور كه در مقاله گلدنبرگ در ماهنامه آتلانتيك نيز مطرح شده بود اسرائيل به شدت در انتظار اعلام حمايت آمريكا براي چنين حملات هوايي است كه البته اسرائيل هيچ گاه چنين حمايتي را بدست نخواهد آورد.
انتهاي پيام/ت
Novice Poster
Novice Poster
پست: 81
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۸ فروردین ۱۳۸۹, ۱:۴۴ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 485 بار
سپاس‌های دریافتی: 440 بار

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط Hannover96 »

میهن پرست نوشته شده:دوستان به تغییر لحن ایالات متحده توجه کردین.اگر مقاومت ادامه پیدا کنه در سال های اینده راهی جز تعامل با ایران نخواهند داشت.ولی در حال حاضر وظیفه هر ایرانی از هر جناح سیاسی حفظ وحدت ملی برای اعتلای ایرانه.مطمئن باشید نه اسرائیل نه امریکا و نه بزرگتر از اینها هم توان حمله به ایران رو ندارن.


واقعا اين قسمت قرمز رنگ را خوب گفتيد.
تا مردم ايران اتحاد داشته باشند اسرائيل كه هيچ آمريكا هم جرات نگاه چپ به ايران كردن را ندارد.

واعتصموا بحبل الله جميعا و لا تفرقوا

ديگه از اين جمله ي قرآن كريم واضح تر؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3805
تاریخ عضویت: شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۲۶ ق.ظ
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط Sami 1993 »

رهبر معظم انقلاب اسلامي:
اگر تهديد نظامي عملي شود ميدان مقابله ملت ايران فقط منطقه ما نخواهد بود
خبرگزاري فارس: حضرت آيت‌الله خامنه‌اي درباره تهديد نظامي امريكا تأكيد كردند: اگر اين تهديد عملي شود، ميدان مقابله ملت ايران فقط منطقه ما نخواهد بود بلكه اين مقابله، ميدان گسترده‌تري خواهد داشت.

تصویر
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي عصر ديروز در ديدار مسئولان و كارگزاران نظام ضمن تبيين سياستهاي جمهوري اسلامي در مسائل مهم داخل و خارجي، ماه رمضان را فرصتي بي بديل براي توبه و طهارت و خلوص و توجه به ابعاد اجتماعي و سياسي تقوا دانستند و با تأكيد ويژه بر ضرورت وحدت و همدلي افزودند: وحدت مسئولان يك فريضه مهم است و تعمد در بر هم زدن آن، خلاف شرع به شمار مي رود.
ايشان ماه رمضان را ماه توبه و اِنابه – ماه تسليم دل و جان در برابر اراده و شريعت الهي – ماه طهارت بخشي و ماه خالص شدن از آلودگي ها خواندند و افزودند: ماه رمضان در مقياس هر سال ، مانند فرصتهاي نماز در هر شبانه روز، فرصت بيدار باش و خلوت با خدا و ايجاد نورانيت در دل و نفس است.
حضرت آيت الله خامنه اي، توبه و اِنابه را در ميان خصوصيات ماه رمضان يك ويژگي بسيار مهم دانستند و با اشاره به وظيفه سنگين تر مسئولان و كارگزاران در اين زمينه افزودند: بازگشت از «راه و فكر و كار» غلط و انابه به درگاه خداوند، در گام اول نيازمند شناخت اشكالات، غفلتها و تقصيرها و قصورهاست.
رهبر انقلاب اسلامي دايره توبه و بازگشت را در تمامي ابعاد فردي و جمعي ، گسترده خواندند و افزودند: همه كسانيكه به هر علت در حوزه هاي مختلف جامعه تاثير گذارند بايد كاملا مراقب خود، زير مجموعه ها و حوزه هاي تاثيرگذاري كلام و رفتار خود باشند چراكه غفلت ها و خطاهاي زير مجموعه ها نيز اگر مستند و متكي به رفتار و گفتار آن مسئول باشد به پاي او نوشته خواهد شد.
ايشان هدف «توبه و تصحيح فكر و عمل» را تقواي الهي دانستند و افزودند: رعايت ابعاد فردي تقوا و ترك محرمات و انجام واجبات مهم است اما تقوا ابعاد مهمتري دارد كه عمدتاًٌ از آنها غفلت مي شود.
رهبر انقلاب اسلامي با استناد به دعاي شريفه مكارم الاخلاق در صحيفه سجاديه، گسترش عدالت، فرو بردن خشم، اصلاح ذات البين، ايجاد وحدت، فرو نشاندن آتش هايي كه در جامعه ايجاد مي شود و گرد آوردن كساني را كه به هر دليل از مجموعه برادران مؤمن جدا شده اند از ابعاد مهم تقوا برشمردند و تأكيد كردند: اين موارد، از جمله مسائل اساسي امروز ما نيز هست.
رهبر انقلاب اسلامي تلاش براي گسترش عدالت در همه ابعاد را از بالاترين ابعاد تقوا دانستند و افزودند: عدالت قضايي – اجرايي – اجتماعي – عدالت در تقسيم منابع و فرصتها و عدالت در گزينش افراد، از جمله مصداقهاي عدالت در مفهوم حقيقي آن است.
حضرت آيت الله خامنه اي، جلوگيري از خشمي را كه موجب انحراف در فكر و عمل مي شود از ديگر ابعاد تقوا دانستند و با اشاره به اهميت مقابله و مهار اختلاف افكني ها افزودند: عده اي در حال آتش افروزي هاي سياسي ميان جناحها و عناصر مختلف جناحها هستند و مقابله با اين تحركات، از مصاديق بارز تقواي الهي است.
رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد مجدد بر جذب حداكثري و دفع حداقلي به عنوان يك سياست اصولي و اساسي افزودند: البته ميزان و معيار اين كار اصول و ارزشهاست اما بايد توجه كرد كه ايمان اشخاص درجات متفاوتي دارد و بايد كساني را كه جزو مجموعه بوده اند اما بر اثر اشتباه يا غفلت، كنار افتاده اند با نصيحت و دلالت به راه برگرداند.
رهبر انقلاب اسلامي، روزه را يك عمل جمعي خواندند و خاطرنشان كردند: اگر همه كساني كه بر سر سفره پربركت رمضان جمع هستند يعني ملت ايران و ديگر ملل اسلامي، از اين فرصت الهي براي توبه و بازگشت به خدا استفاده كنند، مسائل داخلي و مشكلات امت اسلامي علاج خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامي در بخش ديگري از سخنانشان، توجه به واقعيات موجود در جبهه بندي ميان ملت ايران و جبهه استكبار را براي تحليل صحيح مسائل داخلي و خارجي، مهم خواندند و افزودند: تأمل در واقعيات اين جبهه بندي 32 ساله، نشان مي دهد كه ملت ايران و جمهوري اسلامي «همان راه و اصول و اهداف انقلاب و امام» را ادامه داده است اما جبهه مقابله دچار تغييراتي شده است.
ايشان رو به ضعف بودن جبهه دشمنان ملت ايران و حركت صعودي جمهوري اسلامي را دومين واقعيت قابل توجه خواندند و افزودند: اگرچه جبهه مقابل جمهوري اسلامي، خود را در دروغي بزرگ جامعه جهاني مي خواند اما تنها رژيم صهيونيستي و امريكا، محور اين جبهه هستند.
ايشان در تبيين اين واقعيت، به دو مفهوم مخالفت سطحي و مخالفت بنياني اشاره كردند و افزودند: مخالفت متقابل رژيم صهيونيستي و امريكا با جمهوري اسلامي، مخالفتي بنياني است.
ايشان در همين زمينه خاطرنشان كردند: مخالفت بنياني در واقع مخالفت با موجوديت است و همانگونه كه ما رژيم صهيونيستي را غاصب و جعلي و دچار فروپاشي حتمي و بدون ترديد مي دانيم آن رژيم هم با موجوديت نظام اسلامي مخالف است.
رهبر انقلاب اسلامي در تشريح مفهوم مخالفت بنياني در رابطه ايران و امريكا افزودند: نگاه امريكا به ما، با وجود همه حرفهاي امريكايي ها درباره لزوم تغيير رفتار جمهوري اسلامي، نگاهي مبتني بر نفي موجوديت نظام اسلامي است ما نيز متقابلاً جنبه استكباري و ابرقدرتي امريكا را مردود مي دانيم و نفي مي كنيم.
حضرت آيت الله خامنه اي در تشريح دلايل و مصاديق روند رو به ضعف جبهه دشمنان ملت ايران، محروم بودن رژيم صهيونيستي و امريكا از هر گونه عقبه مردمي در جهان را مورد اشاره قرار دادند و افزودند: نفرت ملتها از اين دو رژيم، ناكامي آنها در حوادث نظامي سالهاي اخير در عراق و افغانستان و فلسطين، گرفتار آمدن در ركود اقتصادي سنگين، ناكامي در سياستهاي خاورميانه اي در سوريه و لبنان و فلسطين، كاهش اعتماد به نفس مسئولان امريكايي و اسرائيلي و عاجز ماندن امريكا در تصميم گيريهايي مانند ادامه اشغال يا خروج از عراق و افغانستان، از نمودهاي روند رو به تزلزل جبهه دشمنان ايران است.
رهبر انقلاب همچنين در تصريح دلايل روند صعودي جمهوري اسلامي، به پيشرفتهاي مختلف در عرصه هاي علمي – فناوري اشاره كردند و افزودند: علاوه بر حركت درخشان در عرصه هاي مختلف، از لحاظ اجتماعي و معنوي نيز، ملت ايران از روحيه ملي بالايي برخوردار است و اصل حضور 40 ميليوني در انتخابات سال گذشته نشان دهنده شور و نشاط اجتماعي و سياسي در كشور است.
حضرت آيت الله خامنه اي در همين بحث، به عقبه بي نظير جمهوري اسلامي در ميان ملتهاي مسلمان اشاره كردند و با يادآوري استقبال پرشور ملتها از مسئولان جمهوري اسلامي در طول سه دهه گذشته افزودند: ملت ايران با تجربيات سياسي موفق در خاورميانه و ديگر مناطق جهان و سرشار از اميد به آينده، به حركت خود ادامه مي دهد و اين واقعيات، اثبات كننده حركت صعودي جمهوري اسلامي است.
رهبر انقلاب اسلامي، با تأكيد بر ضرورت «فكر و تدبير و برنامه ريزي» در مقابله با جبهه دشمن خاطرنشان كردند: آنها نيز در مقابل ما برنامه ريزي دارند و ما بايد دست در دست يكديگر، و متكي بر عقل و خرد و شجاعت در اين ميدان، همچنان به پيش برويم.
حضرت آيت الله خامنه اي در تشريح برنامه هاي بيگانگان، به فشار اقتصادي – تهديد نظامي – جنگ رواني و ايجاد اختلال سياسي و خرابكاري در داخل اشاره كردند و افزودند: امريكايي ها در كنار همه اين برنامه ها، يعني تحريم و تهديد و قطعنامه، بحث آمادگي براي مذاكره را نيز مطرح مي كنند.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به استفاده امريكايي ها از همه اين روشها در سه دهه گذشته خاطرنشان كردند: تحريم 30 ساله ايران، تهديدهاي مستمر در دوران رؤساي جمهوري مختلف امريكا – تبليغات مسموم بي وقفه درباره امام خميني (ره) و ملت ايران و خرابكاري و آشوب به دست عوامل داخلي در برخي سالهاي گذشته، نشان مي دهد كه امريكا امروز هم در مقابله با ملت ايران، از همان روشهاي كهنه استفاده مي كند.
ايشان اعلام آمادگي امريكا براي مذاكره را نيز تكراري دانستند و با رد مذاكره در سايه زور و تهديد افزودند: البته ما در دو مسئله يعني درباره عراق و يك مسئله ديگر كه آنها موضوع امنيتي مهم مي خواندند با امريكايي ها مذاكره كرديم اما آن تجربيات نيز نشان مي دهد كه آنها هر وقت در پاي ميز مذاكره در مقابل استدلال و حرف حساب، كم بياورند متوسل به زورگويي و قطع يك طرفه مذاكره مي شوند.
ايشان تأكيد كردند: ما با دلايل واضح، مذاكره با امريكا را رد كرده ايم چرا كه مذاكره در سايه تهديد و فشار و ارعاب را مذاكره نمي دانيم و به همين علت، همچنان كه مسئولان محترم كشور گفته اند ما اهل مذاكره هستيم اما نه با امريكايي كه خواستار گفتگو در سايه تهديد و تحريم و زورگويي است.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطرنشان كردند: طبعاً اگر آنها از نردبان پوسيده ابرقدرتي پايين بيايند و تهديد و تحريم را كنار بگذارند و براي مذاكره، هدف و نهايت مورد نظر خودشان را ترسيم نكنند ما همانگونه كه قبلاً گفته ايم آماده گفتگو هستيم اما آنها در واقع اهل مذاكره نيستند و مي خواهند زور بگويند.
ايشان در ادامه همين بحث تأكيد كردند: امريكايي ها بدانند كه نمي توانند ايران را همچون ديگران تحت فشار قرار دهند چرا كه جمهوري اسلامي زير بار هيچ فشاري نخواهد رفت و به سبك خود به هر فشاري پاسخ خواهد داد.
رهبر انقلاب اسلامي در مسئله هسته اي نيز بار ديگر چرخه توليد سوخت را حق طبيعي ملت ايران خواندند و تأكيد كردند: ملت و مسئولان ايران از اين حق كوتاه نمي آيند و انشاءالله با ايجاد نيروگاههاي هسته اي و توليد سوخت آنها در داخل، اين حق طبيعي خود را دنبال خواهند كرد.
ايشان برخي سخنان امريكايي ها درباره تأمين سوخت مورد نياز ايران را مهمل و بي وجه دانستند و با اشاره به عدم صداقت بيگانگان در ماجراي تأمين سوخت 20 درصد راكتور تهران افزودند: ما براساس عرف معامله در جهان، حدود 2 دهه قبل سوخت اين نيروگاه را خريده بوديم اما آنها تا احساس كردند ما به اين سوخت 20 درصد دوباره نياز پيدا كرده ايم بازي بدي را شروع كردند كه البته اين اشتباه بزرگ امريكا و غرب به ضرر خودشان تمام شد.
ايشان تشويق شدن ايران براي توليد سوخت 20 درصد و اثبات قابل اعتماد نبودن امريكا و ديگر توليد كنندگان سوخت را نتايج مشخص بازي غرب درباره سوخت 20 درصد خواندند و تأكيد كردند: در اين ماجرا براي همه ملتها مشخص شد كه آنها واقعاً قابل اعتماد نيستند.
حضرت آيت الله خامنه اي درباره تهديد نظامي امريكا نيز تأكيد كردند: بعيد است آنها اين حماقت را انجام دهند اما همه بدانند اگر اين تهديد عملي شود ميدان مقابله ملت ايران فقط منطقه ما نخواهد بود بلكه اين مقابله، ميدان گسترده تري خواهد داشت.
رهبر انقلاب اسلامي، تبليغات منفي امريكايي ها درباره نقض حقوق بشر در ايران را مضحك خواندند و افزودند: آنها همچنان كه در عراق و افغانستان و فلسطين نشان دادند براي جان انسانها هيچ ارزشي قايل نيستند اما با پررويي از نقض حقوق بشر در ايران سخن مي گويند.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به تدابير بسيار مستحكم و خوب مسئولان نظام براي مقابله با برنامه هاي دشمن از جمله تحريم اقتصادي افزودند: مسئولان كشور در مقابل قطعنامه تحريم و تحريمهاي يك جانبه امريكا و اروپا، تصميمات بسيار درستي گرفته اند و انشاءالله با اين تدابير و در سايه وحدت و همدلي، تحريم به يك فرصت تبديل خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامي، افزايش و ارتقاي توليد ملي را در اين زمينه مهم خواندند و افزودند: واردات بايد مديريت شود و اگر در اين زمينه به اصلاح قوانين نيز نياز هست مجلس اين كار را انجام دهد.
حضرت آيت الله خامنه اي، عقل گرايي، تدبير و شجاعت را در مقابله با برنامه هاي دشمن بسيار مهم دانستند و تأكيد كردند: بايد خردمندانه و شجاعانه، با عزم راسخ، بدون تزلزل و با نگاه به دوردستهاي روشن، به راه خود ادامه دهيم.
حضرت آيت الله خامنه اي، وحدت و همدلي را تكيه گاه اساسي ملت و نظام در ادامه حركت مقتدرانه انقلاب اسلامي دانستند و براي تشريح اهميت اين موضوع تأكيد كردند: اتحاد و همدلي مسئولان كشور يك فريضه است و تعمد در مخالفت با آن، بخصوص در سطوح بالا خلاف شرع است.
ايشان با اشاره به تلاش دشمنان براي تبديل اختلافات كوچك به مسائل بزرگ افزودند: اختلاف نظر دولت و مجلس در مسائل مختلف فاجعه نيست بلكه تبديل اين اختلاف سلايق به شكافهاي غيرقابل اصلاح و زخمهاي غيرقابل علاج، خطايي بزرگ است.
رهبر انقلاب اسلامي در همين زمينه افزودند: از چندي قبل از شوراي نگهبان خواسته ايم در مواردي كه ميان مجلس و دولت محل گفتگو و مناقشه است ورود كند تا با مشخص شدن حدود اختيارات و وظايف مسائل حل شود و تفكيك قوا كه از اصول قانون اساسي است تحقق پيدا كند.
ايشان حفظ و تمسك مستمر به اصول و بازي نكردن در زمين دشمن را مورد تأكيد مجدد قرار دادند و خاطرنشان كردند: دشمن درصدد بي اعتماد كردن مردم به مسئولان است و هيچكس نبايد به گونه اي سخن بگويد كه مردم به دولت، مجلس و قوه قضايي بدبين شوند.
رهبر انقلاب اسلامي همچنين زير سؤال بردن بي دليل آمارهاي ارائه شده از سوي دستگاههاي مسئول را مورد انتقاد قرار دادند و خاطرنشان كردند: بايد از اين گونه كارهايي كه اعتماد مردم را تضعيف مي كند خودداري كرد.
حضرت آيت الله خامنه اي در پايان سخنانشان تأكيد كردند: همه عوامل و تدابيري كه بيان شد تنها در سايه توجه و توسل به قدرت الهي و حسن ظن كامل به وعده ياري و حمايت پروردگار، مؤثر خواهد بود و ملت ايران و مسئولان نظام، مانند گذشته اين راه پرافتخار را با تكيه بر همين عامل عزت بخش ادامه خواهند داد.
آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور در اين ديدار در سخناني گزارش مبسوطي از فعاليتها و تلاشهاي دولت در عرصه هاي مختلف فرهنگي، اقتصادي، علمي و فناوري، سازندگي و عمران، صنعت و معدن، اصلاح ساختار اداري، سياست خارجي و مديريت فضاي داخلي ارائه كرد.
رئيس جمهور، مسائل فرهنگي را يكي از بخشهاي مورد اهتمام دولت برشمرد و با اشاره به زمينه و اهداف فرهنگي انقلاب اسلامي گفت: دولت، بودجه فرهنگي را به ميزان سه برابر افزايش داده است و در سفرهاي استاني كارگروههاي فرهنگي وظيفه توسعه و هدفمندسازي همه فعاليتها در مسير ارزشها را بر عهده دارند.
آقاي احمدي نژاد در بخش مربوط به اقدامات دولت در عرصه علم و فناوري، به تشكيل شركتهاي دانش بنيان، افزايش اعتبارات پژوهشي، برنامه تحول در آموزش و پرورش، برنامه تحول در علوم انساني و پيشرفتهاي چشمگير در بخش بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اشاره كرد و گفت: پيشرفتها در بخش هوا فضا بسيار چشمگير بوده است و بزودي ماهواره جديد ايران به فضا پرتاب خواهد شد.
رئيس جمهور در ادامه، كشور را به يك كارگاه بزرگ سازندگي تشبيه و به افزايش ظرفيت نيروگاهي كشور، صدها سد در دست ساخت، بومي سازي نيازهاي نفتي، گسترش گاز رساني به شهرها و روستاها، آغاز اجراي فازهاي باقيمانده پارس جنوبي با سرمايه گذاري داخلي و با حضور پيمانكاران داخلي، افزايش توليد و صادرات پتروشيمي و افزايش توليد بنزين بصورت آزمايشي اشاره كرد.
آقاي احمدي نژاد همچنين آمارهايي از اقدامات انجام گرفته در بخش مسكن بويژه مسكن مهر، صادرات معدني و صنعتي، احداث شهركهاي صنعتي، رشد مثبت اقتصادي، كاهش تورم، واگذاري سهام عدالت، وضعيت خوب بورس و حجم بازار، و صادرات غيرنفتي ارائه كرد و گفت: يكي از اقدامات مهم دولت، هدفمند كردن يارانه ها است كه با برنامه ريزي دقيق و در عين حال متانت، در دست پيگيري است.
رئيس جمهور فضاي داخلي كشور و اتحاد و همبستگي مسئولان و شور و نشاط مردم و دلبستگي آنان به نظام را، در سطح بالا خواند و با اشاره به تلاش مذبوحانه نظام سلطه و دشمنان ملت ايران براي آغاز دور جديدي از فشارهاي اقتصادي، تأكيد كرد: ملت ايران به فضل الهي، اين بداخلاقي دشمنان را به فرصتي براي تحول و اصلاحات اساسي اقتصادي و ارتقاي كمي و كيفي توليد ملي تبديل خواهد كرد.
آقاي احمدي نژاد با اشاره به صدور قطعنامه بر ضد ملت ايران خاطرنشان كرد: اين قطعنامه حاكي از موضع انفعال نظام سلطه و تلاش آنها براي خروج از بن بست است اما دشمنان ملت ايران بدانند، صدور اين قطعنامه آنها را نجات نخواهد داد و بزودي از اين اقدام پشيمان خواهند شد.
رئيس جمهور، ملت ايران را اهل گفتگو و منطق در چارچوب عدالت دانست و تأكيد كرد: ملت ايران ضمن آنكه از گفتگوي عادلانه استقبال مي كند اما ذره اي از حقوق خود عقب نشيني نخواهد كرد.
انتهاي پيام/ز
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
پست: 27
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۹, ۴:۱۴ ب.ظ
محل اقامت: لامرد فارس
سپاس‌های ارسالی: 30 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

Re: جان بولتن: اسرائیل برای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر تنها

پست توسط ولايي »

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای اعلام کرد:


در صورت تهدید عملی دشمنان، منافع آنان در هر نقطه دلخواه مورد هدف قرار می گیرد
سپاه نیوز: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با فصل الخطاب خواندن منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری بر ضرورت توجه به ارتقای وحدت و همدلی بین مسوولان نظام و هوشمندی و هوشیاری آحاد ملت ایران برابر نقشه‌ها و توطئه‌های شیطانی دشمنان انقلاب، بر آمادگی همه جانبه پاسداران انقلاب اسلامی برای رویارویی سخت با حماقت‌های احتمالی آمریکا و رژيم صهیونیستی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخشی از این بیانیه آمده است: نگاه واقع‌بینانه و صحیح به روند وقایع و رخدادهای 32 سال گذشته نشان می دهد آنچه باعث سربلندی و حرکت موفق و رو به جلوی ملت ایران در پیگیری اهداف و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و ناکامی و شکست‌های پی در پی دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی شده است همانا تمسک دائمی مسوولان و مردم به حبل‌المتین وحدت و همدلی حول محور ولایت فقیه بوده‌است.

این بیانیه می افزید: تردیدی نیست که ملت عظیم الشان ایران اسلامی به برکت تجارب ارزشمند و موفق خود در عرصه سه دهه مصاف با جبهه استکبار جهانی همچنان در مسیر انقلاب اسلامی ثابت قدم ایستاده و به‌رغم برنامه‌های بیگانگان در اعمال فشار اقتصادی، تهدید نظامی، جنگ روانی، ایجاد اختلال سیاسی، فتنه انگیزی و بحران سازی‌های داخلی حرکت پر‌فروغ و مصمم خود را تداوم خواهد بخشید.

این بیانیه در ادامه با اشاره به رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر مسوولان نظام و تاکید ایشان بر روند رو به ضعف و تزلزل دشمنان ایران به ويژه آمریکا و رژيم صهیونیستی خاطر نشان کرده است: ملت ایران راه خود را برگزیده است و حضور دائمی و هوشمندانه خود در صحنه‌های نیاز انقلاب و نظام را به عاملی قدرتمند برای شکستن تمامی سدها و موانع فراروی تبدیل کرده است و به فضل پروردگار همچنان می تواند با خنثی‌سازی تمامی نقشه ها و ترفند های جبهه ضد انقلاب و دشمنی با نظام و مهار و مقابله با تلاش های تفرقه انگیز داخلی ، در عمل با اطمینان به اهداف و افق‌های دور دست خود و نیل به جایگاه های ممتاز جهانی در تمامی عرصه های غرورآفرین بیاندیشد.

در ادامه این بیانیه آمده است: عمق استراتژيک انقلاب و گسترش دامنة الهام بخشی آن در اقصی نقاط جهان و نگاه ملل و جوامع آزاده و حق طلب به الگوی استکبار ستیزی ملت ایران و در مقابل نفرت روز‌افزون جهانی نسبت به دشمنان جمهوری اسلامی بويژه آمریکا و رژيم صهیونیستی و هم پیمانان آنان بیانگر این حقیقت است که آینده‌ای درخشان و آرمانی برابر جبهه انقلاب اسلامی و علاقمندان آن و در مقابل، خفت، رسوایی و سرنوشتی شوم و محکوم به فنا و نابودی در انتظار جبهه استکبار جهانی و نظام های سلطه گر و زور گو قرار‌دارد.

این بیانیه در پایان با تشریح ابعاد قدرت بازدارندگی کشور و آمادگی‌های همه جانبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف دفاع از انقلاب و میهن اسلامی و پاسداری از ارزشها و آرمانهای نظام آورده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تمسک به منویات و فرامین مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا و اطاعت محض از ولی فقیه و تکیه بر توانمندیهای قدرتمند دفاعی خود و اشراف اطلاعاتی کامل بر وضعیت پیرامونی کشور به درجه ای از آمادگی رسیده است که می تواند هر گونه تهدید عملی و حماقت احتمالی دشمنان بزرگ و کوچک را با پاسخ قاطع و جدی مواجه ساخته و با بهره گیری از ظرفیت بسیج جهان اسلام منافع آنان را در هر نقطه دلخواه مورد هدف قرار دهد و در نبردی سرنوشت ساز شکست قطعی را به دشمنان تحمیل کند
 

 [COLOR=#4f6128]گزيده اي از اشعار ولايت

زآه سینه سوزان ترانه می سازم چو نی زمایه جان این فسانه می سازم
به غمگساری یاران چو شمع می سوزم برای اشک دمادم ، بهانه می سازم
پر نسیم به خوناب اشک می شویم پیامی از دل خونین روانه می سازم
نمی کنم دل ازین عرصه شقایق فام کنار لاله رخان آشیانه می سازم
 [COLOR=#494429][COLOR=#953734]در آستان به خون خفتگان وادی عشق برون ز عالم اسباب ، خانه می سازم


 
   
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”