زمين لرزه ياسوج را لرزاند
خبرگزاري فارس: زمين لرزهاي به بزرگي 3.4 ريشتر امروز ياسوج مركز استان كهگيلويه و بويراحمد را لرزاند.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، شدت وقوع اين زمين لرزه در فاصله 20 كيلومتري در غرب ياسوج اتفاق افتاد و از تلفات احتمالي هنوز گزارشي ارسال نشده است.
مسئول مطالعات و امور ايمني استانداري كهگيلويه و بويراحمد در گفتوگو با خبرنگار فارس در ياسوج اظهار داشت: طبق گزارش مركز زلزلهنگاري ژئوفيزيك دانشگاه تهران اين زمين لرزه 3.4 ريشتر بوده و در فاصله 20 كيلومتري در غرب شهر ياسوج ثبت شده است.
خدادوست موسوي گفت: تعدادي از شهروندان در حوالي ياسوج به اين ستاد اعلام كردند كه بر اثر اين زمين لرزه اتاقهاي آنان ترك خورده، ولي از آسيبهاي احتمالي هنوز گزارشي به دست نيامده است.
انتهاي پيام/ز30/ك
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 2851 بار
- سپاسهای دریافتی: 2041 بار
Re: زمين لرزه ياسوج را لرزاند
من تخصصی در زمین شناسی ندارم ولی تا جایی که اطلاعات عمومی بنده میگه معمولا زلزله زیر 4 ریشتر رو اعلام نمی کنند و کلا زلزله زیر 4 ریشتر به طور عادی حتی قابل احساس هم نیست چه برسه به اینکه بخواد روی دیوار ترک ایجاد کنه
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند:
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: زمين لرزه ياسوج را لرزاند
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:من تخصصی در زمین شناسی ندارم ولی تا جایی که اطلاعات عمومی بنده میگه معمولا زلزله زیر 4 ریشتر رو اعلام نمی کنند و کلا زلزله زیر 4 ریشتر به طور عادی حتی قابل احساس هم نیست چه برسه به اینکه بخواد روی دیوار ترک ایجاد کنه
سلام محمد جعفر جان
منم تخصصی ندارم ، ولی فکر می کنم زمین لرزه با شدت کم ولی با مدت زمان طولانی می تونه خسارت وارد کنه ..(شاید این خبر هم موردش همین باشه که گفتم)
باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.