زمين لرزه ياسوج را لرزاند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

خبرگزاري فارس: زمين لرزه‌اي به بزرگي 3.4 ريشتر امروز ياسوج مركز استان كهگيلويه و بويراحمد را لرزاند.

تصویر
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، شدت وقوع اين زمين لرزه در فاصله 20 كيلومتري در غرب ياسوج اتفاق افتاد و از تلفات احتمالي هنوز گزارشي ارسال نشده است.
مسئول مطالعات و امور ايمني استانداري كهگيلويه و بويراحمد در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ياسوج اظهار داشت: طبق گزارش مركز زلزله‌نگاري ژئوفيزيك دانشگاه تهران اين زمين لرزه 3.4 ريشتر بوده و در فاصله 20 كيلومتري در غرب شهر ياسوج ثبت شده است.
خدادوست موسوي گفت: تعدادي از شهروندان در حوالي ياسوج به اين ستاد اعلام كردند كه بر اثر اين زمين لرزه اتاق‌هاي آنان ترك خورده، ولي از آسيب‌هاي احتمالي هنوز گزارشي به دست نيامده است.
انتهاي پيام/ز30/ك
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2851 بار
سپاس‌های دریافتی: 2041 بار

Re: زمين لرزه ياسوج را لرزاند

پست توسط MOHAMMAD JAFAR »

من تخصصی در زمین شناسی ندارم ولی تا جایی که اطلاعات عمومی بنده میگه معمولا زلزله زیر 4 ریشتر رو اعلام نمی کنند و کلا زلزله زیر 4 ریشتر به طور عادی حتی قابل احساس هم نیست چه برسه به اینکه بخواد روی دیوار ترک ایجاد کنه
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند:
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: زمين لرزه ياسوج را لرزاند

پست توسط sinaset »

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:من تخصصی در زمین شناسی ندارم ولی تا جایی که اطلاعات عمومی بنده میگه معمولا زلزله زیر 4 ریشتر رو اعلام نمی کنند و کلا زلزله زیر 4 ریشتر به طور عادی حتی قابل احساس هم نیست چه برسه به اینکه بخواد روی دیوار ترک ایجاد کنه

سلام محمد جعفر جانتصویر
منم تخصصی ندارم ، ولی فکر می کنم زمین لرزه با شدت کم ولی با مدت زمان طولانی می تونه خسارت وارد کنه ..(شاید این خبر هم موردش همین باشه که گفتم)
باتشکرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”