نخستين محموله بنزين ايران صادر شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

نخستين محموله بنزين ايران صادر شد

پست توسط Sami 1993 »

مدير امور بين‌الملل شركت ملي نفت خبر داد:
نخستين محموله بنزين ايران صادر شد تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
خبرگزاري فارس: مدير امور بين‌الملل شركت ملي نفت ايران از صادرات نخستين محموله بنزين خبر داد و گفت: با توليد از برخي مجتمع‌هاي پتروشيمي، ايران در توليد بنزين به خودكفايي رسيده و به زودي صادرات ديگر محموله‌هاي بنزين انجام مي‌شود.

تصویر
به گزارش فارس به نقل از شانا، علي اصغر عرشي تصريح كرد: پس از تحريم بنزين از سوي آمريكا، چند كشورجديد براي صادرات بنزين به كشور اعلام آمادگي كردند.
وي با بيان اين كه اصلي‌ترين اقدام ايران در برابر تحريم بنزين، مديريت بحران است، اظهار داشت: اعمال تحريم بنزين ايران از سوي آمريكا به هر شكلي كه باشد، با به كارگيري تمهيدهاي ويژه، به بهترين شكل ممكن مديريت و حل و فصل خواهد شد.
عرشي اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران تجربه‌هاي فراوان و روابط بسيار گسترده‌اي در بازار بين‌المللي ايجاد كرده و تاكنون شرايطي سخت‌تر از تحريم بنزين را با موفقيت پشت سر گذاشته است؛ از اين رو تصويب و اجرايي شدن تحريم بنزين، مسئله‌اي نيست كه بتواند به كشور ضربه وارد كند و قابل حل نباشد.
مدير امور بين الملل شركت ملي نفت ايران پيشتر گفته بود كه در صورت تصويب و اجراي تحريم فروش فرآورده‌هاي نفتي پالايش شده به ايران در كنگره آمريكا، ضمن مديريت شرايط تحريم، براي توليد و توزيع فرآورده‌هاي نفتي در داخل كشور، برنامه‌هاي مدوني در نظر گرفته شده است.
وزير نفت اواسط شهريور امسال با اعلام خودكفايي ايران در توليد بنزين و با تاكيد براين كه تحريم‌ها ما را توانمند تر مي‌سازد، گفت: توليد بنزين كشور از روزانه 44 ميليون ليتر به 66.5 ميليون ليتر افزايش يافته است.
سيد مسعود ميركاظمي در پيام خود به مناسبت توليد ضربتي و مستمر بنزين در مجتمع هاي پتروشيمي از ورود ايران به باشگاه صادركنندگان بنزين جهان خبر داده و تصريح كرده بود كه در آينده نزديك صادركننده بنزين خواهيم بود.
انتهاي پيام/ص
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

Re: نخستين محموله بنزين ايران صادر شد

پست توسط ali1371 »

به کجا صادر کردند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

پست توسط !MOS »

به عراق .جالب این جاست که رویترز اول گفته بود که تحلیل گران در این مسأله شک دارند بعد از قول تجار بنزین خلیج فارس نوشت که آره ایران اولین محموله بنزینش را صادر کرد .اگر عربی می فهمید اینم لینک تأیید خبر:
[External Link Removed for Guests]
hikmat313.blogfa.com

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

ادعا شده بنزین تولیدی سوپر بوده !؟

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط !MOS »

خیر.بنزینی که صادر شده عدد اوکتانش 75 بوده(طبق خبر رویترز) که این عدد اوکتان بنزین مصرفی عراق است(در متن خبر آمده که عدد اوکتان بنزین مصرفی اروپا 95 است پس مقصد صادرات بنزین ایران اروپا نیست واحتمالا عراقه) بنزین سوپر عدد اوکتانش 95 است.
عدد اوکتان بنزین مصرفی داخل هم بین 75 تا 85 است.یعنی این بنزینی که تو پتروشیمی ها تولید شده برای مصرف داخل هم خوبه.
بنزین صادراتی مذکور هم 90 هزار لیتر از بندر ماهشهر صادر شده است.
hikmat313.blogfa.com

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

فعالان نفتي در گفت‌وگو با رويترز تائيد كردند:
ورود نخستين محموله بنزين ايران به بازار خاورميانه؛ اقدام ايران گيج‌كننده بود :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
خبرگزاري فارس: فعالان بازار نفت در مصاحبه با رويترز با تائيد ورود نخستين محموله بنزين صادراتي ايران به بازار خاورميانه اعلام كردند: اين امر بسيار گيج كننده است.

به گزارش گروه اقتصاد بين الملل فارس خبرگزاري رويترز طي گزارشي به نقل از فعالان بازار نفت اعلام كرد نخستين محموله بنزين صادراتي ايران درماه اوت وارد بازار شده است كه اين امر گزارش هاي مقامات ايران در اين زمينه را تاييد مي كند.
پيش تر مقامات نفتي ايران از صادرات نخستين محموله بنزين صادراتي ايران خبر داده بودند و اين كار را نشانه اي از شكست تلاش هاي آمريكا براي اعمال فشار به ايران با تحريم فروش بنزين به اين كشور ارزيابي كرده بودند.
دولت آمريكا در ماه ژوئن، خرداد با هدف اعمال فشار به ايران و به گمان اين كه واردات بنزين به اصطلاح پاشنه آشيل ايران است فروش بنزين به ايران را ممنوع و شركت هاي خارجي فروشنده بنزين به ايران را به مجازات تهديد كرد. اتحاديه اروپا نيز تحت فشار آمريكا قانون مشابهي در اين زمينه تصويب كرد.
اما ايران با اجراي طرح ابتكاري توليد بنزين در واحدهاي پتروشيمي نه تنها توانست نياز داخلي خود به اين ماده را تامين كند بلكه نخستين محموله بنزين خود را به بازارهاي جهاني صادر كرده است.
رويترز نيز در اين باره نوشت: ايران كه مدت ها وابستگي زيادي به بنزين وارداتي داشت نخستين محموله بنزين صادراتي خود را در ماه اوت روانه بازار كرد.
يك فعال بازار نفت به اين خبرگزاري غربي گفت«ما بعيد مي دانستيم كه ايران بنزين صادر كند اما اكنون بايد گفت اين كار غيرممكن نبوده است».
وي در عين حال بدون اشاره به حجم بنزين صادراتي ايران گفت:«من فكر نمي كنم اين كار اثر مهمي بر بازار داشته باشد چرا كه حجم صادرات ناچيز بوده است».
ساموئل سيزوك كارشناس نفتي موسسه آي اچ اس نيز گفت:«اين امكان وجود دارد هر آن چه كه ايراني ها اعلام مي كنند درست باشد».
در حالي كه ايران طي يك ماه اخير واردات بنزين نداشته است رويترز در تلاش با هدف كاستن از اهميت اقدام ايران در صادرات بنزين خود به نقل از اين فرد افزود: ممكن است آن ها بخشي از بنزين وارداتي را صادر كرده باشند. ضمن آن كه شايد با توليد بنزين در پتروشيمي ها مازاد اندكي داشته باشند كه به دليل ذخاير گسترده امكان صادرات يك يا دو محموله را به آن ها بدهد.
وي در ادامه گفت: اين امر بسيار گيج كننده است و بايد منتظر باشيم و ببينيم آيا اين روند ادامه مي يابد يا نه.
بر اساس اين گزارش خروج ايران از بازار بنزين اين بازار را با مازاد عرضه رو به رو كرده و تاييد خبر صادرات بنزين ايران مي تواند ضربه ديگري به اين بازار باشد.
انتهاي پيام/ص
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

قسمتی از مصاحبه خبرگزاری فارس :

فارس: درجه اکتان این بنزین چقدر است؟

بیات: بنزینی که در این 6 پتروشیمی تولید می‌شود اکتان و یا درجه آرام سوزی آن از 95 تا 110 است، این نوع بنزین معروف است به بنزین سوپر. البته نه آن بنزین سوپری که در جایگاه ها عرضه می‌شود و این بنزین سوپر چون مشخصات شیمیایی و فیزیکی آن بسیار برتر و مرغوب‌تر از آن بنزین معمولی است که مصرف می‌شود به همین دلیل نیاز است که این بنزین از مجتمع‌های پتروشیمی تحویل گرفته شود و به پالایشگاه‌های دیگر برود که اکنون عمدتا به پالایشگاه بندرعباس و آبادان ارسال می شود و در آنجا با افزودنی‌های دیگر اختلاط صورت می‌گیرد و بنزین با درجه آرام سوزی یعنی استاندارد مصرف در خودروها و همینطور مشخصات کیفی دیگر تحویل جامعه می‌شود.

فارس: بعضی از کارشناسان معتقد هستند که بنزین تولید شده در پتروشیمی‌ها ‌دارای مواد آلاینده بالا است؛ نظر شما چیست؟

بیات:این خبر و این اطلاعات کذب است.
کسانی که این نظرها را دارند بی‌اطلاعی و عدم آگاهی آنها و عدم اطلاعات کارشناسی آنها را نشان می‌دهد ما در واقع بعد از این مرحله که مرحله تولید بنزین است یک مرحله دیگری نیز داریم که مرحله تفکیک سازی است و اگر این گونه باشد آن محصولات پتروشیمی که قبلا تفکیک می‌کردیم و می‌فروختیم باید این آلودگی و آلایندگی‌ها را می‌داشت در حالی که اصلا اینگونه نیست بلکه برعکس است زیرا لیسانس فرآیند تولید مجتمع‌های پتروشیمی به روز است و نسبت به لیسانس‌های مشابهی که ما در بعضی از پالایشگا‌ه‌های قدیمی خودمان داریم کیفیت بنزین از پالایشگاه‌های دیگر مرغوب‌تر است.

خدا عالم است !

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

mostafamoradi88 نوشته شده:خیر.بنزینی که صادر شده عدد اوکتانش 75 بوده(طبق خبر رویترز) که این عدد اوکتان بنزین مصرفی عراق است(در متن خبر آمده که عدد اوکتان بنزین مصرفی اروپا 95 است پس مقصد صادرات بنزین ایران اروپا نیست واحتمالا عراقه) بنزین سوپر عدد اوکتانش 95 است.
عدد اوکتان بنزین مصرفی داخل هم بین 75 تا 85 است.یعنی این بنزینی که تو پتروشیمی ها تولید شده برای مصرف داخل هم خوبه.
بنزین صادراتی مذکور هم 90 هزار لیتر از بندر ماهشهر صادر شده است.

دوست من خوبه وقتی میخواید حرفی بزنید با منبع واطلاعات موثق باشه.بنزین با اکتان 75 بسیار بد میسوزه و رسوندن عدد اکتان تا 85 و حتی 90 کار خیلی پیچیده ای نیست.البته من نمیگم حرف فارس درسته اما مطمئنم که حرف شما نادرسته.
البته دوستان این طرح یک طرح ضربتیست.مثلا مجتمعی که تا چند روز پیش فلان محصوص پتروشیمی رو تولید میکرد الان به جاش داره بنزین تولید میکنه و این طرح قراره تا نهایتا 2سال اینده اجرا بشه چون اون موقع فکر میکنم 7پالایشگاه بنزین قراره به بهره برداری برسه که علاوه بر تولید داخل میتونن خجم بالایی از صادرات رو هم داشته باشن.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط !MOS »

دوست عزیز بنده از خود حرفی نزدم فقط خبر عربی رویترز رو که لینکشو گذاشتم ترجمه کردم حالا من بی سواد رویترز هم سواد نداره :-x
منبع اوکتان بنزین داخلی هم ویکی پدیا فارسی.
hikmat313.blogfa.com

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

mostafamoradi88 نوشته شده:دوست عزیز بنده از خود حرفی نزدم فقط خبر عربی رویترز رو که لینکشو گذاشتم ترجمه کردم حالا من بی سواد رویترز هم سواد نداره :-x
منبع اوکتان بنزین داخلی هم ویکی پدیا فارسی.

دوست من بنده هم دیدم اما باید منبع معتبر باشه.خوب معلومه رویترز میگه اکتان 75 .شما سوختن این بنزین رو ندیدی وگرنه مطمئنا قانع میشدی.اصلا فکر میکنم در حال حاضر در دنیا چنین بنزینی تولید نمیشه و برای صادرات که دیگه واویلا.البته اینی هم که فارس گفته رو بنده قبول ندارم چون خیلی بالاست و قیمت بالایی هم داره که برای کشور عراق مناسب نیست.اما مطمئنن اکتان بنزین ما بالای 90 بوده.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

دوستان ميدونيد كه مدتي هست كه پلي اتيلن و مواد خام پلاستيك در ايران شديدا گران شده.
من فكر ميكنم كه شايد دليل اصلي اون كم شدن ظرفيت توليد پلي اتيلن توسط پتروشيمي ها و اختصاص بخشي ازظرفيت توليدشون به توليد بنزين باشه!
نظر شما چيه؟ وگرنه اگه پتروشيميها ميتونستن بنزين هم توليد كنن چرا تا قبل از تحريمها از خارج وارد ميكرديم؟!
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 27 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار

پست توسط Reza Zr1 »

تغییر کابری مجتمع های پتروشیمی برای تولید مقطعی بنزین و تو بوق و کرنا کردن شکستن تحریم همینطور که تو خبر می بینید.

البته این کار به نظر من مقطعی است و برای خرید زمان و دور زدن موقت تحریم هست چون بخش مهمی از صادرات غیر نفتی ایران فرآورده های پتروشیمی و میعانات گازی هست
بلند آسمان جایگاه من است هر کجا هستم و باشم آسمان مال من است
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”