پرواز 2 جنگنده صهيونيست در حين سخنراني احمدي‌ نژآد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3805
تاریخ عضویت: شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۲۶ ق.ظ
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پرواز 2 جنگنده صهيونيست در حين سخنراني احمدي‌ نژآد

پست توسط Sami 1993 »

اتفاقي كه با بي‌توجهي محض رئيس‌جمهور و حضار روبرو شد؛
پرواز 2 جنگنده صهيونيست بر آسمان لبنان در حين سخنراني احمدي‌نژاد
خبرگزاري فارس: 2 جنگنده صهيونيستي در حين سخنراني رئيس‌جمهور كشورمان در منطقه بنت‌جبيل لبنان در آسمان اين كشور پرواز كرده و قصد ايجاد رعب و وحشت داشتند.

تصویر
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاري فارس، در حين سخنراني پرشور محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور كشورمان در ورزشگاه بنت‌جبيل و در ميان خيل انبوه لبناني‌هاي حاضر در اين مراسم كه تصاوير امام‌ خميني(ره)، مقام معظم رهبري، سيدحسن نصرالله و محمود احمدي‌نژاد را در دست داشتند، 2 جنگنده صهيونيستي به منظور ايجاد رعب و وحشت در بين حضار و رئيس‌جمهور كشورمان در آسمان اين كشور به پرواز درآمد كه با بي‌توجهي محض رئيس‌جمهور كشورمان و حضار روبرو شد.

بر اساس اين گزارش، رئيس جمهور كشورمان پس از اطلاع يافتن از اين موضوع بدون هيچگونه توجه و مقتدرانه به سخنراني خود ادامه داد كه اين اقدام رئيس‌جمهور با استقبال دوچندان لبناني‌هاي شجاع حاضر در سخنراني مواجه شد.

رئيس‌جمهور در سخنراني خود تأكيد كرد كه صهيونيست‌ها راهي جز تسليم و بازگشت به خانه‌هاي اوليه خود ندارند.
انتهاي پيام/ع
Major I
Major I
پست: 686
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۹, ۷:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

Re: پرواز 2 جنگنده صهيونيست در حين سخنراني احمدي‌ نژآد

پست توسط saeedjiji »

عشقه عشقه / احمدی نژادُ عشقه تصویر
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”