قصاص حاصل درگيري خونين دو دوست بر سر عشق خياباني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

حكم دادگاه صادر شد؛
خبرگزاري فارس: پسر جواني كه بر سر درگيري براي رسيدن به دختر موردعلاقه‌اش دوست خود را به قتل رسانده بود با حكم دادگاه به قصاص محكوم شد.

تصویر
به گزارش خبرنگار حوادث فارس، عصر 20 آبان سال 87، مأموران پليس شهرستان شهريار از طريق مركز فوريت‌هاي پليس از كشف جسد مرد جواني در يكي از خيابان‌هاي اين شهر باخبر شدند.

مأموران پليس با حضور در محل حادثه و بررسي مدارك هويتي جسد متوجه شدند كه وي رضا نام دارد؛ اين فرد بر اثر اصابت چاقو به قلبش به قتل رسيده بود.

تحقيقات از خانواده مقتول نشان داد كه وي بر سر دوستي با دختر جواني با يكي از دوستانش به نام سهيل درگير بوده و احتمالا او رضا را به قتل رسانده است چرا كه قبلا رضا را تهديد به قتل كرده بود.

چند ساعت بعد از اظهارات خانواده رضا، سهيل در خانه خود شناسايي و دستگير شد و در اولين جلسه بازجويي به ارتكاب قتل اعتراف كرد.
سهيل در اعترافات خود گفت: رضا با دختري كه با من دوست بود ارتباط برقرار كرده و او را تهديد كرده بود كه اگر با من قطع ارتباط نكند برايش دردسر درست خواهد كرد.

وي افزود: ابتدا تصميم گرفتم كه از او شكايت كنم اما چون رابطه من و آن دختر قانوني نبود از اين كار منصرف شدم؛ روز حادثه موتور يكي از دوستان را قرض گرفتم و با چاقويي كه خريدم، منتظر شدم تا رضا را در مسير محل كارش ببينم.

وي گفت: وقتي او را ديدم ابتدا از او خواستم ديگر دختر مورد علاقه من را اذيت نكند اما او به من فحاشي كرد كه من هم عصباني شدم و او را با چاقو به قتل رساندم.

با اعتراف سهيل به ارتكاب قتل، قرار مجرميت وي از سوي دادسراي جنايي صادر و پرونده براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد كه در تاريخ 24 شهريور امسال جلسه محاكمه در شعبه 74 و به رياست قاضي تردست برگزار شد.
بعد از اظهارات و اعترافات متهم در جلسه دادگاه، متهم به خاطر ارتكاب قتل به قصاص محكوم شد اما به دليل اينكه درباره ارتباط غيراخلاقي با دختر مورد علاقه‌اش تفهيم اتهام نشده بود، جلسه محاكمه تجديد شد كه امروز برگزار شد.

بعد از اينكه متهم به رابطه با آن دختر اعتراف كرد، قاضي تردست و مستشاران دادگاه وارد شور شدند و حكم نهايي مبني بر قصاص متهم و تحمل 74 ضربه شلاق را صادر كردند.
انتهاي پيام/
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”