پيكر آيت‌الله قزويني بعد از 17 سال سالم از قبر خارج شد...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پيكر آيت‌الله قزويني بعد از 17 سال سالم از قبر خارج شد...

پست توسط HESAM-007 »

شیعه آنلاین گزارش داد: اخبار رسیده از شهر مقدس قم حاکی از آن است که پیکر عالم ربانی مرحوم آیت الله سید "محمد کاظم قزوینی" که حدود 17 سال پیش دار فانی را وداع گفته بود، روز گذشته سالم از خاک بیرون آورده شد و برای خاکسپاری در شهر کربلای معلا، به عراق انتقال داده شد.

گفتنی است این عالم جلیل القدر در تاریخ 12 شوال سال 1348 هـجری قمری در شهر کربلا متولد و در 15 جمادی الثانی سال 1415 هجری قمری در شهر مقدس قم درگذشت. او وصیت کرده بود که در زادگاهش دفن شود اما با توجه به اینکه در آن زمان رژیم بعث سابق عراق حکومت می کرد و انتقال جسد به عراق غیر ممکن بود، پیکر وی به صورت امانت در حسینیه ای در شهر قم به خاک سپرده شد.

نکته جالب توجه و بسیار مهم این بوده که پس از مدت 17 سال از درگذشت آن عالم ربانی که از سخنرانان و پیرغلامان أبا عبدالله الحسین (ع) بود، در طول این مدت جسد آن مرحوم و نیز کفن وی کاملا سالم مانده و گویا تنها چند ساعت از خاکسپاری وی گذشته است.

بر همین اساس حضرت آیت الله سید "صادق شیرازی" از مراجع تقلید قم بر بالین پیکر وی حاضر شد و گفت: این مسأله، نتیجه محاسبه روزانه نفس است و جا دارد از این امر عبرت بگیریم و در راه خدا و ائمه اطهار (ع) قرار گرفته، تا در دنیا و آخرت جاودانه بمانیم.

قابل ذکر است پیکر این عالم ربانی روز پنج شنبه 8 جمادی الثانی 1432 هجری قمری برابر با 22 اردیبهشت 1390 در شهر کربلای معلا تشییع و در مقبره خاندان آیت الله العظمی شیرازی در حرم مطهر حضرت أباعبدالله الحسین (ع) دفن خواهد شد.

در پایان گفتنی است آیت الله سید "محمد کاظم قزوینی" داماد مرحوم آیت الله العظمی سید "میرزا مهدی شیرازی" از مراجع تقلید قرن گذشته عراق بوده است. آیت الله قزوینی زمان حیات خود کتاب "موسوعه الامام صادق(ع) و کتاب "من المهد الی اللحد" را تألیف کرد.

تصویرتصویرتصویرتصویر
[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

Re: پيكر آيت‌الله قزويني بعد از 17 سال سالم از قبر خارج شد..

پست توسط alpacino67 »

مردم رو چي فرض كردين بابا
از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند...ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی داده اند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند.."ارنستو چگوارا"
[FONT=Microsoft Sans Serif]live  [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or  [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard 
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

alpacino67 نوشته شده:مردم رو چي فرض كردين بابا

مردم چیزی فرض نشدند . این واقعیته که اولیای خدا، روحانیون و افراد مومن و با خدا جسدشون سالم باقی می مونه از این قضیه چندین مورد دیده شده .

پدر بزرگ من هم یک روحانی است که سال 76 بدرود حیات گفت ، 2 سال پیش در قبرستان که ایشان دفن بودن ( شهرستان صومعه سرا گیلان ) قرار شد که ارتفع تمامی سنگ قبرها یک اندازه بشه . زمانی که نوبت به قبر ایشون رسید ناگهان سنگ لهد می شکنه و جسد معلوم میشه . جسدی که یک ذره هم تکون نخورده و سالم باقی مونده بوده و حتی نم و رطوبت غسل هم هنوز بعد از گذشت این همه سال روی جسد دیده شده . در این بین ریش فقط نسبت به قبل بلند تر شده بوده . البته پدربزرگ من یک روحانی بلند مرتبه نبوده ولی هنوز مردم شهرستان از ایشون به نیکی یاد می کنند.

به جز این مورد خانواده ما ، در شهرستان فومن قبرستانی در طرح راه سازی می افته . زمانی که در حال راه سازی بودند به جسد یک بانوی سیده که سالها پیش فوت کرده بود سالم پیدا می شه و به مکانی دیگر منتقل می شود .
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

پست توسط alpacino67 »

حرف شما درست اما من تا با چشم خودو نبينم باور نميكنم فكر كنم در اين مورد به شدت حق هم داشته باشم چون باور اين چيزها تمام 23 سال معادلات ذهنيم و قوانيني كه من در مورد اين دنيا ساختم رو به هم ميريزه
از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند...ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی داده اند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند.."ارنستو چگوارا"
[FONT=Microsoft Sans Serif]live  [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or  [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard 
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز

پست توسط HESAM-007 »

alpacino67 نوشته شده:حرف شما درست اما من تا با چشم خودو نبينم باور نميكنم فكر كنم در اين مورد به شدت حق هم داشته باشم چون باور اين چيزها تمام 23 سال معادلات ذهنيم و قوانيني كه من در مورد اين دنيا ساختم رو به هم ميريزه

من برای شما فیلم یه شهید کاملا سالم رو همینجا قرار خواهم داد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام دوست من .
بهتر انکه چنین اخبار بسیار بسیار سنگینی با دلیل و مدرک ثابت شود ... (تا خدای نکرده جامعه به انحراف کشید نشود)

تویه عصر تکنولوژی فکر می کنم میشد یک عکس از مرحومه گرفته و در اختیار سایت ها قرار می دادن .
عده ای عادت دارن ، پشت سر مرده ها حرف های الکی و بدون مدرک بزنن ( مثل حرف های که به دروغ به مرحوم آیت الله بهجت نسبت می دادن)
مردم با این چیزها جذب دین نمی شوند ، ایمان آوردن قلبیست.( و ایمان واقعی (برای ما مسلمانان)پدید نخواهد امد مگر انکه ریشه ان بر کتاب خدا استوار باشد،کتاب که حضرت علی (ع) این همه روش تاکید داشت(به خاطره اینکه خدا شناسی واقعی فقط در این کتاب وجود دارد، کتابی که خدا انسان را دعوت به سمت خود می کند بدون هیچ مانعی ، تنها مانعی ان اراده خود انسان است که بخواهد یا نخواهد) ولی با این وجود، اخر سر بازم کنار گذاشته وبه دنباله ... رفتیم)

باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

اخبار رسیده از شهر مقدس قم حاکی از آن است که پیکر عالم ربانی مرحوم آیت الله سید "محمد کاظم قزوینی" که حدود 17 سال پیش دار فانی را وداع گفته بود، روز گذشته سالم از خاک بیرون آورده شد و برای خاکسپاری در شهر کربلای معلا، به عراق انتقال داده شد.
اخبار رسیده!!!

چه خبر از فیلم یا عکس مستند رسیده؟
  بی  
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط HESAM-007 »

**و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیل الله اموات بل احیاء و لكن لاتشعرون **

**و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاء عند ربهم یرزقون، فرحین بما آتاهم من فضله و یستبشرون بالذین…**

همونطور که گفتم میتونید کلیپ یه شهید که بعد از 22 سال سالم از خاک شلمچه بیرون کشیده شده رو اینجا دانلود کنید

(حجم 1.4 mb)

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

دوستان.
کاری به موضوع این تاپیک ندارم...بنده نیز مثل شما اکثرا دید علمی به مسائل دارم...اما همه موضوعات در حیطه علم نمی گنجند و برخی هم غیر قابل تعریف هستند در حالی که انکار ناپذیرند.
از نظر علمی با شرایط اقلیمی موجود نهایتا استخوان باقی می ماند و یا قسمت هایی همانند پوست اما جسم کامل امکان ندارد.

آنچه چیزی که مسلم است خواست خداوند هر چیزی باشد همان اتفاق می افتد و برخی از انسان ها در طی زندگی به واسطه اعمال خودشان و لطف خداوندی به چنین درجاتی نائل می شوند.

پدر بزرگ مادر من هم چنین سرنوشتی را داشتند.
ایشان در سال 1372 فوت شدند و طبق وصیت نامه خودشان در داخل قبر مادر که 30 سال از آن گذشته بود دفن شدند.
بنده دقیقا به یاد دارم که طبق رسومی که خانواده مادری دارند در داخل قبر گلاب ریختند و ایشان را دفن کردند.
قبر ایشان هم در جوار حرم یکی از امامزادگان شهر کاشان است.
در سال 1388 که قصد بزرگ کردن حرم امام زاده و افزودن بر حیاط آن را داشتند با توجه به محل قرار گیری مقداری از دیواره آن شکست اما نه به حدی که چیزی مشخص باشد با این حال با اضافه شدن چند قبر در کنار آن گورکن ها و خادم امام زاده بوی گلاب در اطراف آن احساس می کردند تا آنکه به واسطه پوسیدگی دیواره ریزش می کند و داخل قبر نمایان می شود و شاهدان گفتند که جسد پدربزرگ مادری کاملا سالم مانده است گویا چند ساعت قبل دفن شده و جالب است بوی گلاب و تربت ناشی از پاشیدن آب بروی خاک و کافور قابل احساس بوده...
جسد نیز گویی به خواب عمیقی فرو رفته و لبخندی نیز بر لبان ایشان بوده است.
به هر حال قبر را تعمیر کردند و بستند.
حال ایشان در طی زندگانی خود چه کاری انجام داده اند که به این درجه رسیده اند اطلاعی ندارم , اما آن چیزی که مشخص است جز سید بودن هیچ برتری نسبت به دیگران نداشتند و خوب اعمال چنین چیزی را نتیجه داده است.
در پایان هم قصد بنده از بیان این موضوع هدایت دینی نیست چون هیچ ادعایی در این موارد ندارم و بعضا اعمال ساده خودم را هم انجام نمی دهم بلکه مثالی است از یک واقعه که هیچگاه علم آن را ثابت نخواهد کرد.

موفق باشید.
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام بر دوستان
دوست خوبم "DJ Dani"

اینکه فرضآ فلان جنازه بعدا از سالها هم سالم مانده می تونه دلیل داشته باشه ، ولی شاید هنوز بشر به اون اندازه پیشرفت نکرده که سر از این ماجرا در بیاره .
پس نمیشه فورآ بگیم این کار خدا بود .
پس اگر چنین بود ، الان باید جنازه حضرت محمد (ص) و یا حضرت علی (ع) و یا همه پیامبران و معصومین سالم مونده باشن.
من فکر نمی کنم تویه این چند دهه اخیر کسی به اندازه امام خمینی(ره) به ایران و جهان کمک کرده باشه ، و همچین یاران شهید وفادارشون ..
پس اگر چنین باشه ، جنازه اون هم باید سالم مونده باشه . ...

بله ما شک به قدرت خدا نداریم ، خدا قادر به هر کاریست ،
ولی خدا همیشه کارهایش با کارشناسی بسیار بسیار دقیق است .
تمام معجزات خودش را در کتاب جمع و جور کرد و نامش را گذاشت قرآن کریم (برای ما مسلمانان) حال اگر کسی بخواهد ایمان بیاورد ( در دوره زمان خودمان) به وسیله این کتاب ایمان می اورد
اما هرکسی راهی غیر از این را بخواهد.....
"قرآن سخن خداست، از مرز او تجاوز نکنید و هدایت را جز در پرتو قرآن نجویید و در غیر این صورت گمراه خواهید شد." امام رضا

ایمان واقعی تویه این دور زمانه فقط از طریق خداشناسی به وسیله قرآن امکان پذیر است ، این رو من نمی گم ، بلکه خود قران کریم ، و امامان معصویم فرومده اند..
قران بخوانید تا ببیند با یک اراده محکم ، و اخلاص و تقوا و دل دادن به خدا میشه یک راه که بعضی ها 70 یا 80 ساله طی کردن ، شما چند ساله طی کنید و از انها بالاتر شوید.......(اون فقط با اخلاص تقوا)
قران بخوانید تا به زیبایی ها خدا پی ببرید...

تو رو به خدا قسم ، دوره اینجور مسائل نرید ، بیاید قران بخوانید ببیند درد امام معصوم چی بود ، ایا دردی به غیر از بی دینی و بی خدایی بود ، مردم دنبال هر چیزی رفتن ، جز اصل ( و احتمالا تا اخر دنیا هم همینجور باید باشه )

باتشکرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط HESAM-007 »

sinaset نوشته شده:سلام دوست من .
بهتر انکه چنین اخبار بسیار بسیار سنگینی با دلیل و مدرک ثابت شود ... (تا خدای نکرده جامعه به انحراف کشید نشود)

sinaset نوشته شده:
من فکر نمی کنم تویه این چند دهه اخیر کسی به اندازه امام خمینی(ره) به ایران و جهان کمک کرده باشه ، و همچین یاران شهید وفادارشون ..
پس اگر چنین باشه ، جنازه اون هم باید سالم مونده باشه . ...
"قرآن سخن خداست، از مرز او تجاوز نکنید و هدایت را جز در پرتو قرآن نجویید و در غیر این صورت گمراه خواهید شد." امام رضا

ایمان واقعی تویه این دور زمانه فقط از طریق خداشناسی به وسیله قرآن امکان پذیر است ، این رو من نمی گم ، بلکه خود قران کریم ، و امامان معصویم فرومده اند..
قران بخوانید تا ببیند با یک اراده محکم ، و اخلاص و تقوا و دل دادن به خدا میشه یک راه که بعضی ها 70 یا 80 ساله طی کردن ، شما چند ساله طی کنید و از انها بالاتر شوید.......(اون فقط با اخلاص تقوا)
قران بخوانید تا به زیبایی ها خدا پی ببرید...

[FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial Narrow]دوست عزیز   [FONT=Times New Roman,serif][FONT=Arial Narrow]  
[FONT=Arial Narrow] 
[FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial Narrow]شما آیه از قرآن خواستید، بنده دوتا آیه مبنی بر زنده بودن شهدابراتون گذاشتم. مدرک خواستید من هم یه فیلم از یه شهید که بعد از 22 سال سالم اززیر خاک بیرون آورده شده بود رو براتون گذاشتم (که از بیاناتتون مشخصه که تماشانکردیش). حالا اومدید میگید ثابت کنید یاران شهید امام خمینی زنده هستند؟!؟! خوببرادر من بشین اون فیلم با حجم به این کمی رو نگاه کن انقدر بهونه ی بنیاسراییلی نیار دیگه...  
[FONT=Arial,sans-serif][FONT=Arial Narrow]

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

مدرک خواستید من هم یه فیلم از یه شهید که بعد از 22 سال سالم اززیر خاک بیرون آورده شده بود رو براتون گذاشتم

شما هم مطمئنی راجع به مدرکی که دادی یک تحقیقاتی کردی احیانا؟

کذب ماجرا 4 سال پیش توسط ستاد نیروهای مسلح اعلام شد! خود بنده هم 2 سال پیش!!! ::ss در این تاپیک راجع بهش صحبت کردم!

topic-t57405.html
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”