پلیس ایران در فرودگاه اصفهان به محض ورود کاروان تیم النصر اقدام به انگشت نگاری از بازیکنان عربستانی این تیم کرد. این در حالی بود که از بازیکنان خارجی این تیم انگشت نگاری نشد. هم چنان که از اتوبوس حامل بازیکنان النصر مراقبت امنیت شدیدی صورت گرفت و چهار خودرو پلیس آن را همراهی کرد.
به گزارش ایسنا، دراگان، سرمربی تیم فوتبال باشگاه النصر عربستان از عدم حضور احمد عباس، هافبک وسط این تیم در دیدار فردا ابراز ناراحتی کرد.
احمدعباس به دنبال تمرین دیروز، مصدومیتش عود کرد که این ناراحتی دراگان را به دنبال داشت.
دراگان در اعتراض به پزشک تیم النصر گفت: چرا از وضعیت جسمانی احمد عباس در ریاض مطمئن نشده است و این بازیکن را به اصفهان آورده است. همچنین وضعیت محمد السهلاوی برای بازی فردا مشخص نیست و چه بسا این بازیکن نیز تیم النصر را همراهی نکند، اما بدر المطوع ، بازیکن کویتی این تیم دوران مصدومیت خود را پشت سر گذاشته است و در دیدار فردا شرکت خواهد کرد.
بازی النصر با ذوب آهن در مرحله حذفی لیگ قهرمانان فردا ساعت 19:15 در ورزشگاه فولاد شهر برگزار خواهد شد.
بازیکنان ذوب آهن در این بازی به احترام ناصر حجازی با بازوبند مشکی به زمین خواهند رفت.
انگشتنگاری از سعودیها در ایران
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
Re: انگشتنگاری از سعودیها در ایران
خدا را شکر بالاخره مسئول های ما هم سر عقل اومدن خدایی خیلی خوشحال شدم
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
خوشبختانه دستگاه دیپلماسیمون کم کم داره از خواب بیدار میشه ، اقدام متقابل در تحریم 26 مقام ناقض حقوق بشر آمریکایی و الان هم انگشت نگاری از سعودی ها نشون میده اعمال خصمانه ی اونها بی پاسخ نخواهند ماند .
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
فقط باید یادمون باشه که الان دیگه تنها مشکلمون عربا نیستند .
الان امریکاهم فهمیده که دیگر با عربها نمی تونه جلوی ایران کاری از پیش ببره ، شروع به تقویت ترکیه کرده . نمونش همین سرمایه گذاری در مجموعه سرزمین نوروز است .
شاید الان ترکها به ظاهر با ما دوستند ولی به نظر من ترکیه مثل عقرب زیر فرش می مونه .
اصلا ما باید این سیاست واکنش متقابل جلوی هر کشوری که به ما بی حرمتی کرد ( انگشت نگاری ، اخراج ، تحریم و.....................) داشته باشیم .
الان امریکاهم فهمیده که دیگر با عربها نمی تونه جلوی ایران کاری از پیش ببره ، شروع به تقویت ترکیه کرده . نمونش همین سرمایه گذاری در مجموعه سرزمین نوروز است .
شاید الان ترکها به ظاهر با ما دوستند ولی به نظر من ترکیه مثل عقرب زیر فرش می مونه .
اصلا ما باید این سیاست واکنش متقابل جلوی هر کشوری که به ما بی حرمتی کرد ( انگشت نگاری ، اخراج ، تحریم و.....................) داشته باشیم .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران