قتل دختر دانشجو در حوالي پل مديريت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

اخبار و حوادث centralclubs به نقل از :

تصویر

مقارن ظهر امروز چهارشنبه يك دختر دانشجو پس از رد درخواست رابطه دوستي، مورد حمله همكلاسي پسر خود قرار گرفت.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ اعلام كرد: در اين حادثه كه درحوالي پل مديريت رخ داد، دختر دانشجو پس از آن كه مورد اصابت ضربات متعدد چاقو از سوي ضارب قرار گرفت، جان خود را از دست داد و هم‌دانشگاهي وي نيز كه او را همراهي مي كرد بر اثر حمله ضارب مجروح و در بيمارستان بستري شد.

به گزارش ايسنا، متهم به قتل توسط پليس و با همكاري شاهدان صحنه دستگير شده و به كلانتري انتقال يافته است.

تحقيقات بيشتر در خصوص اين حادثه همچنان ادامه دارد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

Re: قتل دختر دانشجو در حوالي پل مديريت

پست توسط Sami 1993 »

تصویر

بررسی قتل دانشجوی دختر در مجلس
نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از بررسی قتل دختر دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی در جلسات هفته آینده این کمیسیون خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از خانه ملت، "مهدی عیسی‌زاده" در رابطه با قتل یک دختر دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی در چهارشنبه هفته گذشته با تاکید بر اینکه جزئیات این حادثه باید مشخص شود، متذکر شد: این حوادث را نباید به جامعه تعمیم داد بلکه مستقیما به شعور افراد بازمی‌گردد.

نماینده مردم میاندوآب،‌ تکاب و شاهین دژ در مجلس شورای اسلامی از بررسی این حادثه در کمیسیون اجتماعی پس از تعطیلات مجلس خبر داد و خاطرنشان کرد: این حوادث از انجا که تاثیرات سسویی در جامعه به جا می‌گذارد، باید چرایی و عواقب آن در این کمیسیون بررسی شود.

چهارشنبه ۱۵ تیر ماه یک دختر دانشجو پس از رد درخواست رابطه دوستی، مورد حمله همکلاسی پسر خود قرار گرفت. در این حادثه که در حوالی پل مدیریت رخ داد، دختر دانشجو پس از آن که مورد اصابت ضربات متعدد چاقو از سوی ضارب قرار گرفت، جان خود را از دست داد و هم‌دانشگاهی وی نیز که او را همراهی می‌کرد بر اثر حمله ضارب مجروح و در بیمارستان بستری شد.

متهم به قتل با همکاری شاهدان صحنه از سوی پلیس دستگیر شد و به کلانتری انتقال یافت.

این دفعه مردم مثل حادثه میدان کاج فقط نظاره گر نبودن ، یک جوان مرد درجا به سمت این قاتل حمله کرده و او را زده و از دختر بیچاره دور کرده ، قاتل خواست فرار کنه که توسط این جون مرد و دیگر مردم دنبال میشه و گیر می افته . همزمان هم چند نفر دختر زخمی رو سوار ماشین کردن و بردن بیمارستان ولی کار از کار گذشته و .................تصویرتصویرتصویرتصویر
بیچاره خانواده اون دختر که این همه زحمت کشیدن که این دختر رو تا اینجا برسونن و حتما برای دخترشون آرزوها داشتن ، ولی یک عوضی اومده و.........................
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 78 بار
سپاس‌های دریافتی: 286 بار

پست توسط Helios »

این داستان مشکوکه، این جریانها همه سازماندهی شده و بهم مربوطه :-(

بوی توطئه میاد تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

خدایا این توهم توطئه رو از این مملکت ریشه کن بفرما . آمین یا رب الالمین :AA: :AA: :AA:

آخه توطئه چی ؟؟؟ بابا این یارو یه روانی بوده که فکر می کرده عاشق شده . بعد هم که جواب رد گرفته درجه خریتش بالا رفته زده دخل معشوق بدبخت رو اورده . چند روز دیگه هم سرش بالای داره. توی تمام دنیا از این مسائل پیش میاد . نمیشه هر کی توی این 70 میلیون جمعیت هر کاری کرد بگیم توطئه بوده.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

فکر میکنم یک ایهامی توی پست Helios بود :grin:
ولی واقعا آدم چقدر باید روانی باشه که یک نفر رو به خاطر یک نه بکشه؟
امیدوارم به جزای عمل پستش برسه و با اسم جنون از مجازات فرار نکنه
خداییش منم دوران دانشجوییم یکی از همکلاسیهام رو دیوانه وار دوس داشتم ولی جرات نداشتم بهش چپ نگاه کنم .
به رویاهایت بی اندیش ..........
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

سرپرست دادسراي امور جنايي در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
معرفي متهم قتل در پل مديريت به پزشكي قانوني براي تست شخصيت
خبرگزاري فارس: سرپرست دادسراي امور جنايي تهران گفت: مرد جواني كه در پل مديريت دختر دانشجويي را به قتل رسانده براي تست شخصيت به پزشكي قانوني معرفي شده‌است.

تصویر

اميرآبادي سرپرست دادسراي امور جنايي تهران در گفت‌وگو با خبرنگار قضايي فارس با اعلام اين خبر گفت: مرد جواني كه روز چهارشنبه هفته گذشته دختر دانشجويي را روي پل عابر پياده در منطقه پل مديريت به قتل رسانده بود براي اخذ تست شخصيت به پزشكي قانوني معرفي شده است.

وي ادامه داد: اين فرد با توجه به دستورات صادر شده از سوي بازپرس پرونده فعلاً در اختيار پليس آگاهي تهران قرار دارد تا ملزومات پرونده تكميل شود.

سرپرست دادسراي امور جنايي تهران درباره اين موضوع كه افكار عمومي منتظر آن هستند تا همچون حادثه قتل در منطقه سعادت آباد اين بار نيز دستگاه قضايي و دادسراي امور جنايي تهران هر چه سريعتر به اين موضوع رسيدگي كنند گفت: مطمئن باشيد اين اتفاق خواهد افتاد و به سرعت به اين پرونده رسيدگي خواهد شد.

وي گفت: پيش بيني ما بر اين است كه ظرف مدت 45 تا 60 روز اين پرونده به نتيجه قطعي خود برسد و افكار عمومي شاهد به نتيجه رسيدن اين پرونده باشند.

اميرآبادي درباره اين پرسش كه آيا متهم به قتل اعتراف كرده يا خير گفت: متهم به ارتكاب قتل اعتراف كرده است.

روز چهارشنبه 15 تير امسال مرد جواني روي پل عابر پياده در منطقه پل مديريت دختر جوان دانشجويي را با ضربات متعدد چاقو به قتل رساند و همراه وي را زخمي كرد.
انتهاي پيام/م
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

درباره قتل دختر جوان،

روي پل مديريت

1. چندي پيش ماجراي هولناكي در صدر اخبار رسانه ها قرار گرفت: «قتل در ميدان كاج سعادت آباد»؛ قتل اتفاق هولناكي است البته نه آنچنان عجيب كه همه را به خود متوجه كند. هولناكي و تلخي غيرعادي اين اتفاق مربوط به رفتار و واكنش سرد، غير مسوولانه و «غير ايراني» شاهدان حادثه بود. قاتل با ضربات متعدد چاقو قرباني را از پاي در مي آورد. قرباني حادثه از شاهدان طلب كمك مي كند ولي شاهدان تماشا مي كنند و يا عجيب تر از آن ترجيح مي دهند به عنوان «تماشاچيان»ي كه فرصت منحصربفردي را بدست آورده اند، با دوربين هاي تلفن هايشان اين صحنه جذاب را ضبط و ثبت كنند و يا درباره آن مصاحبه هاي جنجالي انجام دهند. نهايتاً قرباني حادثه جلوي چشمان تماشاچيان هيجان زده جان مي بازد. اينبار با فاصله اندكي بر روي پل عابر پياده اي كه منطقه سنتي تر «ده ونك» به پل مديريت را متصل مي كند حادثه اي خونين رخ مي دهد. جواني در گيرودار يك حادثه عشقي دختري را از پاي در مي آورد. اما اين حادثه با همه تلخي اش، هولناك و تكان دهنده نيست؛ شاهدان اين حادثه كه اغلب از ساكنان «محله» و يا كسبه ده ونك هستند ضارب را محاصره و دستگير مي كنند و بلافاصله قرباني را با اولين وسيله نقليه ممكن –يك وانت- به بيمارستان منتقل مي كنند(هرچند متاسفانه دختر جوان از شدت ضربات چاقو جان مي بازد.)

2. امنیت اجتماعی در وضعیتی بین الاذهانی تعریف روشنی دارد، ولی در مطالعات امنیت پژوهی آن را توانمندی جامعه برای مراقبت از خصوصیات و ویژگی های بنیادین خود در شرایط تغییر و تهدیدات عینی و احتمالی تعریف کرده اند و بر ارتباط نزدیک میان هویت جامعه و امنیت تاکید داشته اند و در تعبیر دیگر اساساً امنیت اجتماعی و هویت را توأمان معنا کرده اند. به عبارت دقیق تر امنیت اجتماعی هنگامی در معرض آسیب و خطر قرار می گیرد که اجتماع در حیث جمعی اش احساس کند هویت اش در معرض خطر است. مهمترین کار ویژه هویت، ایجاد وفاق، همبستگی(Solidarity) و همسازی(Accomandation) است و يا در يك تعريف روشن تر آنگونه که برخي پژوهشگران قلمداد کرده اند، امنیت اجتماعی مترادف امنیت هویتی است.

3. گفته شده که ارزش ها و هنجارهای مشترک می تواند سطح خشونت در جامعه را کاهش دهد و یا لااقل پایین نگه دارد. تحقیقاتی که در 39 کشور جهان انجام شده است ارتباط ارزشهای مشترک با نرخ پائین جرایم را نشان می دهد. سرمایه اجتماعی نتیجه ارتباطات سالم و عمیق بین فردی است. به عبارت دیگر سرمایه اجتماعی به تنهایی در جامعه یا نهادی اجتماعی موجود نیست بلکه این افراد و شبکه های اجتماعی بین آنها است که این سرمایه را تولید می کند. با این تعاریف کاملاً آشکار است که سرمایه اجتماعی در یک جامعه چه اثر عمیقی بر جلوگیری از انحرافات اجتماعی و جرایم دارد. می توان نتیجه گرفت که چنانچه روابط عمیق انسانی مبتنی بر ارزش ها، شکننده و مخدوش شود و در نتیجه آن سرمایه اجتماعی کمرنگ شود، امنیت هویتی و امنیت اجتماعی در آستانه خطر قرار می گیرد.

4. هرچند پل مديريت و ده ونك فاصله بسيار اندكي با ميدان كاج سعادت آباد دارد اما براي پژوهشگران اجتماعي تفاوت هاي جامعه شناختي اين دو منطقه قابل تامل و مطالعه است. ميدان كاج سعادت آباد جزء مناطق كم سن و سال شهري و بدون سابقه فرهنگي و عاري از شبكه هاي سنتي روابط ميان فردي است. منطقه اي كه «محله» ندارد، روابط شكننده و كم عمق است و مسووليت اجتماعي بسيار كمرنگ است. اما ده ونك و مناطق مسكوني نامنظم فشرده شده در زير پل مديريت عليرغم اينكه در سال هاي اخير عميقا از نوعي بي نظمي حاصل از ساخت و ساز هاي عمودي در رنج است، اما همچنان «محله» باقي مانده است. اين بدان معناست كه كانون هاي زايش فرهنگي و عناصر حافظ شبكه هاي هنجاري و ارزش هاي مشترك همچنان حيات دارد و ساكنان را در چارچوب هاي شناخته شده اي از ادب، مسووليت اجتماعي و احساسات متقابل تربيت مي كند.

5. شاهدان حادثه پل مديريت تماشاگر نمي مانند، بلكه مداخله مي كنند و بر اتفاقات پيرامون شان اثر ميگذارند. اين ويژگي روابط عميق اجتماعي است. خصلتي كه تفاوت اجتماع ايراني را با جامعه فردگراي غيرايراني نشان مي دهد. هرچند اين واقعيت تلخ را بايد بپذيريم كه كلان شهر تهران (و ساير شهرهاي مشابه) بتدريج شاهد حذف «محله» به عنوان يكي از موثرترين واحد هاي قوام بخش سرمايه اجتماعي و هويت فرهنگي خواهيم بود. جامعه شناسان و امنیت پژوهان به خوبی می دانند که سرمایه اجتماعی تولید شدنی نیست و محصول دولت یا بخش خصوصی نمی تواند باشد، بلکه این هنجارها هستند که سرمایه اجتماعی را بوجود می آورند. بنابراین بطور خلاصه می توان گفت بیش از آنکه ابزارهای رسمی مانند پلیس، زندان و بطور کلی نظام کیفری یک کشور ضامن حفظ نظم و امنیت اجتماعی باشد، سرمایه اجتماعی مبتنی بر هنجارها و ارزشها کارآمدند.

6. شايد بلافاصله اين تلقي در ذهن مان پررنگ شود كه مگر چاره اي جز تن دادن به تغييرات اجتماعي هست؟ معناي ديگر اين سوال منفعلانه پذيرفتن هزينه اجتماعي تغييرات است؛ اما در واقع اينگونه نيست. حتي اگر تغييرات اجتماعي غيرقابل اجتناب باشد دستگاه تربيتي، فرهنگي و رسانه اي كشور مي تواند اصالت و مرجعيت فرهنگي را براي يك حوزه فرهنگي حفظ كند. اما متاسفانه نه تنها چنين تلاشي صورت نمي پذيرد بلكه مسير عكس آن طي مي شود. «محله»، خصلت هاي مسوولانه اجتماعي و روابط عميق تحقير مي شود و به نفع نشانه هاي توسعه يافتگي به حاشيه مي رود. بسياري از سريال هاي تلويزيوني بافت سنتي شهرها و يا محلات اصيل را با نگاهي موزه اي به عنوان يك پديده منقضي شده به تصوير مي كشد و يا حتي در برخي موارد به عنوان يك كاريكاتور، دستمايه طنز و خنده شهرجديد و شهروندانش مي نمايد. در واقع دستگاه فرهنگي و رسانه اي كشور منفعلانه خود را در ذيل فرآيند توسعه تعريف مي كند و اين با تضعيف كانون هاي زايش فرهنگي، هويت فرهنگي و نهايتاً امنيت اجتماعي را به مخاطره مي اندازد.
   تصویر     

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

تصویر

با حكم دادگاه كيفري استان تهران؛
عامل جنايت در «پل مديريت» در ملأعام قصاص مي‌شود
خبرگزاري فارس: دادگاه كيفري استان تهران قاتل پرونده قتل در پل مديريت را به قصاص در ملأعام محكوم كرد.

تصویر
به گزارش خبرنگار حوادث فارس، جلسه محاكمه عامل قتل دختر دانشجويي در منطقه پل مديريت صبح امروز از ساعت 11 در تالار امام خميني(ره) دادگاه‌هاي كيفري استان تهران و به رياست قاضي عزيز محمدي آغاز شد.

در اين جلسه بعد از اظهارات نماينده دادستان در دفاع از كيفرخواست، دختر جواني كه در روز حادثه به همراه مقتول بود و 3 شاهد ديگر حادثه در جايگاه قرار گرفتند و مشاهدات خود را بيان كردند.

بعد از اظهارات شهود پرونده، كوشا متهم پرونده در جايگاه قرار گرفت و با بيان اين نكته كه: "قتل را قبول دارم " جزئيات و انگيزه خود را از وقوع قتل بيان كرد.

بعد از شنيدن اظهارات وكيل مدافع متهم، كوشا آخرين دفاع خود را بيان كرد و سپس قاضي عزيز محمدي ضمن ختم جلسه متهم را به قصاص و اجراي حكم در ملأعام محكوم كرد. همچنين وي از جنبه عمومي مجروح كردن دوست مهسا (مقتول) تبرئه شد.

جرئيات اظهارات متهم، شاهدان، دوست مقتول و وكلاي مدافع متعاقباً منتشر مي‌شود.
انتهاي پيام/م*
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

تصویر

فارس منتشر مي‌كند؛
مشروح جلسه محاكمه عامل جنايت در «پل مديريت»
خبرگزاري فارس: صبح امروز در جلسه محاكمه عامل جنايت در «پل مديريت»، 3 نفر از شاهدان، دوست مقتول، قاتل، نماينده دادستان تهران، وكلاي اولياي‌دم و وكيل تسخيري متهم به بيان اظهارات پرداختند.

تصویر
به گزارش خبرنگار قضايي فارس، جلسه محاكمه عامل قتل دختر دانشجويي در منطقه پل مديريت صبح امروز از ساعت 11 در تالار امام خميني(ره) و به رياست قاضي عزيز محمدي آغاز شد.

در ابتداي جلسه، ذبيح‌زاده نماينده دادستان در دفاع از كيفرخواست صادره اتهامات وارده به متهم را مباشرت در قتل عمدي و مباشرت در جرح عمدي دوست مقتول دانست و گفت: با توجه به مدارك و اسناد موجود در پرونده مانند گزارش اوليه مرجع انتظامي،‌ كشف آلات قتاله، گزارش بازپرس ويژه قتل و تيم بررسي صحنه جرم، نظريه پزشكي قانوني مبني بر صحت و سلامت عقل متهم در زمان حادثه، اظهارات شهود، شكايت اولياي‌دم، بازسازي صحنه قتل و اقارير صريح متهم، بزه انتسابي به وي محرز است و خواستار اشد مجازات براي وي هستم.

اولياي‌دم به دليل وضعيت نامناسب روحي، در جلسه محاكمه حاضر نشده و وكلاي آنها به دفاع از خواسته پرداختند.

در ادامه جلسه "مرضيه.م " دوست مقتول كه در صحنه قتل حضور داشته و توسط قاتل مجروح شده بود، در جايگاه قرار گرفت و گفت: 2 سال قبل بعد از يك امتحان، به همراه مهسا به اتاق استاد رفتيم تا درباره امتحان و سخت بودن آن صحبت كنيم كه كوشا هم آنجا بود. مهسا دو هفته بعد به من گفت، كوشا چندبار به او درخواست دوستي داده است. يك بار هم كوشا به مهسا شماره تلفن داده بود تا با او تماس برقرار كند.

وي با بيان اينكه كوشا يك بار هم از من خواست تا براي اين دوستي وساطت كنم ادامه داد: به كوشا گفتم فكر مهسا را از سرت بيرون كن، چون مهسا بعد از تحصيلات از ايران خارج مي‌شود.

مرضيه گفت: اين موضوع گذشت و تا روز حادثه ديگر اتفاق خاصي نيافتاد و ارتباط خاصي بين ما و كوشا نبود. روز حادثه به همراه مهسا روي پل عابرپياده بوديم كه مهسا جلوتر از من قرار گرفت. در يك لحظه مردي از كنار عبور كرد و به سرعت مهسا را به نرده پل چسباند و شروع به ضربه زدن كرد. اول فكر مي‌كردم او را با مشت مي‌زند اما وقتي مهسا روي زمين افتاد، خون از بدنش جاري شد.

وي گفت: پارچه از چهره او افتاد و ديدم كه كوشا، همكلاسي خودمان است كه مهسا را بي‌محابا مي‌زند.با فرياد مردم را خبر كردم اما كسي جرأت نمي‌كرد جلو بيايد. كوشا به قدري وحشي شده بود كه هرچه قسم دادم و فرياد زدم توجهي نكرد.

* به قدري پيشنهاد كوشا سطحي بود كه فكر قتل را نمي‌كرديم

مرضيه در ادامه اظهارات خود گفت: حدود 2 سال از آخرين باري كه كوشا تصميم داشت با مهسا ارتباط قرار كند گذشته بود و به قدري انگيزه كوشا براي اين دوستي ضعيف و سطحي بود كه فكر نمي‌كرديم كار به اينجا كشيده شود. كوشا به هيچ وجه درخواست ازدواج نداده بود و فقط مي‌خواست با مهسا دوست شود. او آدمي گوشه‌گير بود و در دانشگاه در جمع دانشجويان حاضر نمي‌شد.

* ادعاي كوشا درباره ارتباط خاص مهسا با دانشجويان پسر كذب است

مرضيه درباره ادعاي كوشا در بازپرسي مبني بر اينكه مهسا با دانشجويان پسر زياد خوش و بش مي‌كرد، گفت: به هيچ‌وجه اينگونه نبود و ارتباط مهسا با دانشجويان ديگر يك رابطه عادي بود.

بعد از اظهارات مرضيه، اولين شاهد حادثه كه موفق به دستگيري كوشا شده بود در جايگاه قرار گرفت و گفت: زمان حادثه كنار پل بودم كه با فرياد كمك‌خواهي يك مرد و زن جوان به آنجا رفتم و ديدم متهم روي سينه دختري نشسته و با مشت او را مي‌زند اما وقتي دستش بالا آمد، ديدم در دستش چاقويي است كه از آن خون مي‌ريزد.

وي ادامه داد: ميله‌اي را از فردي كه آنجا بود گرفتم و به سمت او حمله كردم اما موقعيت وي طوري بود كه به همه راه‌هاي ورودي به پل اشراف داشت. به او نزديك شدم و با ميله به كتفش زدم كه به سرعت از آنجا فرار كرد. او را دنبال كردم كه در يك لحظه با ميله محكم به دستش زدم كه چاقو روي زمين افتاد. خودم را روي او انداختم تا مردم رسيدند و او را گرفتند.

اين شاهد گفت: به سرعت خودم را بالاي سر دختر جوان رساندم و با كمك بقيه مردم يك وانت را متوقف كرده و او را به بيمارستان رسانديم اما وقتي رسيديم او تمام كرد.

* خودروي گشت پليس در صحنه حادثه بود اما به سرعت آنجا را ترك كرد

وي در ادامه اظهارات خود درباره زمان حضور پليس در صحنه گفت: همه شاهدان و حاضران در صحنه ديدند كه يك خودروي گشت پليس در محل بود اما به سرعت از آنجا رفت.

شاهد ديگري كه مردي ميانسال بود، در اين باره گفت: يك خودروي پليس در صحنه حضور داشت اما با ديدن صحنه به سرعت آنجا را ترك كرد؛ آنها حادثه را ديدند و رفتند. همه شاهدان برگه‌اي را مبني بر اينكه خودروي گشت پليس صحنه را ترك كرده است امضا كردند اما گويا اين برگه در پرونده موجود نيست.

* متهم را مردم دستگير كردند نه پليس

اين شاهد همچنين اظهار داشت: پليس مدعي شده است كه متهم را آنها دستگير كرده‌اند اما فقط مردم بودند كه دنبال او دويدند و موفق شدند او را دستگير كنند. همه كساني كه آنجا بودند با پليس و اورژانس تماس گرفتند اما نيامدند.

* مهسا جلوي چشم تمام مردمي فوت كرد كه مشغول فيلم‌برداري بودند

در ادامه جلسه، دومين شاهد حادثه در جايگاه قرار گرفت و گفت: با طولاني شدن صدايي كه از بالاي پل مي‌آمد، خودم را به آنجا رساندم و ديدم متهم با حالتي وحشيانه با دو چاقو به دو طرف بدن دختر جوان ضربه مي‌زد. با كمك يكي از شاهدان و يك مأمور آتش‌نشاني كه آنجا بود و بعد از فرار كردن متهم، مهسا را به پايين پل عابر پياده آورديم. حدود 100 نفر در حال فيلم‌برداري بودند و مهسا جلوي چشم آنها تلف شد.

اين شاهد كه مردي ميانسال بود، در ادامه اظهارات خود گفت: يك خودروي پليس در صحنه حضور داشت اما با ديدن صحنه به سرعت آنجا را ترك كرد؛ آنها حادثه را ديدند و رفتند. همه شاهدان برگه‌اي را مبني بر اينكه خودروي گشت پليس صحنه را ترك كرده است امضا كردند اما گويا اين برگه در پرونده موجود نيست.

* صحنه‌اي كه ديدم وحشتناك‌تر از صحنه‌هايي بود كه در جنگ ديدم

آخرين شاهد حادثه هم در جايگاه قرار گرفت و گفت: برخلاف اظهارات وكلاي اولياي‌دم، متهم به هيچ‌وجه داد نمي‌زد و در كمال آرامش و بدون نگراني كار خود را انجام مي‌داد. حتي در بين ضربات، مقتول را برگرداند و چند ضربه هم از پشت به او زد.

وي ادامه داد: من در جنگ تحميلي حضور داشتم و اجساد بسياري از شهدا را در حالي كه متلاشي شده بودند، ديده بودم اما فكر نمي‌كنم همه آن صحنه به اندازه اين قتل فجيع بوده باشند.

* كوشا: بي‌توجهي مهسا، روز به روز مرا عصباني‌تر مي‌كرد

نوبت به كوشا، متهم پرونده رسيد و با بيان اينكه اتهامات را قبول دارد، گفت: از اولين سالي كه وارد دانشگاه شدم، به مهسا علاقه‌مند شدم. تمام موازين اخلاقي را رعايت كردم اما او هميشه به من بي‌اعتنايي مي‌كرد. با اين بي‌توجهي‌ها علاقه من به او كمتر كه نشد بيشتر هم شد. چند روز بعد از اينكه او را در كرج و در محل خودمان ديدم، به او پيشنهاد دوستي دادم ولي مهسا با اهانت و تمسخر با من برخورد كرد و اين رفتار او چندبار تكرار و موجب عصبانيت من شد. گويا مهسا مدتي قبل در همان محل زندگي مي‌كرده است.

وي ادامه داد: سعي كردم اين اهانت او را فراموش كنم اما نمي‌توانستم و روز به روز ناراحتي من بيشتر مي‌شد. چندبار خواستم حداقل به صورت شفاهي رفتار او را جبران كنم تا آرام شوم اما نشد تا اينكه آخرين روزهاي ترم دانشگاه فرا رسيد و عصبانيت من به خاطر تمسخر مهسا بيشتر شده بود. اهالي محل نيز مرا به خاطر حرف‌هاي مهسا مسخره مي‌كردند.

* تمام 4 سال بي‌اعتنايي مهسا جلوي چشمم بود تا تصميم به تلافي كردن گرفتم

كوشا گفت: تصميم به تلافي كردن گرفته بودم؛ روز آخر، تمام اتفاقات 4 سال گذشته جلوي چشم آمد. مي‌دانستم اتفاق شومي خواهد افتاد و خواستم نروم اما نتوانستم جلوي خودم را بگيرم. چاقوها را از سال‌ها قبل خريده بودم و يكي از آنها هم يادگاري دوستم بود.

وي ادامه داد: اصلا توانايي فكر كردن نداشتم و روي پل عابرپياده به سمت مهسا حمله كردم. در همين حين مرضيه براي دفاع از او جلو آمد و پارچه را از روي صورتم كشيد. به او گفتم برو اما نرفت و متوجه نشدم چگون او را زدم. ابتدا تصور مي‌كردم فقط دو يا سه ضربه به مهسا زده‌ام اما در كلانتري به من گفتند حدود 30 ضربه به او زده‌ام.

كوشا گفت: در حال فرار بودم كه شاهد اول دنبال من بود. قصد فرار داشتم اما مطمئن بودم كه دير يا زود دستگير خواهم شد به همين دليل خودم ايستادم تا اينكه مردم رسيدند و با چوب و سنگ مرا به قدري زدند كه بيهوش شدم.

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا به خود اجازه دادي نتيجه عشقي يك طرفه را به اينجا بكشاني گفت: خيلي سعي كردم بعد از آن قضيه مهسا را از ذهن خود دور كنم اما نمي‌توانستم.

متهم درباره اينكه جواب مهسا به درخواست‌هايت براي رابطه دوستانه چه بود، اظهار داشت: مهسا خيلي صريح و فوري به من جواب منفي مي‌داد و درخواستم را رد مي‌كرد. مي‌خواستم موضوع را به خانواده مهسا بگويم اما وقتي ديدم مهسا به من بي‌احترامي مي‌كند، با خودم گفتم اگر به خانواده‌اش بگويم خودم را سبك كرده‌ام.

كوشا همچنين اظهارات قبلي خود مبني بر اينكه مهسا را به خاطر مهدور‌الدم بودن به قتل رسانده، پس گرفت و مدعي شد آن ادعاها دروغ بوده است.

مرضيه، دوست مهسا ادعاهاي كوشا مبني بر اينكه مهسا براي تحقيق به كرج مي‌رفته و قبلا آنجا زندگي مي‌كرده را كذب خواند و گفت: مهسا به هيچ وجه در كرج زندگي نكرده و براي تحقيق هم به كرج نرفت.

* در خانواده‌اي هميشه عصباني بزرگ شدم

كوشا درباره وضعيت خود در خانواده گفت: خانواده من هميشه عصباني بود و هميشه بين والدين و خواهر و برادرم اختلاف و درگيري بود. من هميشه عصباني بودم و افسردگي و اضطراب داشتم. در يك جمع كه قرار مي‌گرفتم دچار اضطراب مي‌شدم و حتي روانپزشك به من دارو داد ولي نتيجه نداد.

وي درباره تحصيلات اعضاي خانواده خود گفت: پدر و مادرم كارمندان بازنشسته دانشگاه علوم پزشكي بودند و خواهرم هم داراي مدرك فوق ليسانس است. اميدوارم كسي در موقعيت من قرار نگيرد چون انساني خشمگين، افسرده و منزوي بار آمده‌ام.

كوشا در بيان آخرين دفاعيات خود گفت: خانواده مهسا رفتاري كاملا شايسته با من داشتند و اين رفتار آنها مرا بيش از پيش از كاري كه كرده‌ام شرمنده و پشيمان كرد. آنها حقي دارند كه بايد به آن برسند. من شرمنده و پشيمان هستم و از خانواده خود و جامعه عذرخواهي مي‌كنم.

* اجراي حكم قصاص در ملأعام

بعد از اظهارات متهم، قاضي عزيزمحمدي ختم جلسه را اعلام و بعد از مشورت با مستشاران دادگاه، متهم را به قصاص در ملأعام محكوم كرد.
انتهاي پيام/م
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

اگه ثابت بشه که پلیس صحنه رو دیده و اقدامی نکرده باید به حال این مملکت گریست...
متاسفم از فرط عصبانیت نمی دونم چی بگم!!!!!
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 138 بار

پست توسط gsm_nazari »

پلیس .................................وای به حالمون یعنی خداییش مملکتو امام عصر میگردونه ....مردم یه کم به هم مرحمت دارن و مهربونن اونم تو این فشار اقتصادی اثری ازش نمیمونه وای به حالمون . پلیس زنگ میزنی به زور جواب میدن میگم مامور فرستادیم ولی نمیفرستن.
یکی از دوستای من که تو نیروی انتظامی خدمت میکرد میگفت یه نزاع دسته جمعی پیش اومد تو یه از مناطق راییس کلانتری دستور داد به اکیبش که نرین تو صحنه بزارین هر کی هر کیو دوست داره بکشه به ماشینا و خودتون صدمه نزنین دعوا تموم شد وارد بشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”