تهدید بیسابقه اسد؛ خاورمیانه را در 6 ساعت به آتش میکشم
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1062 بار
- سپاسهای دریافتی: 3155 بار
تهدید بیسابقه اسد؛ خاورمیانه را در 6 ساعت به آتش میکشم
[External Link Removed for Guests] [BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE]
فارس: یک مقام بلندپایه عربی ادعا کرد که جزئیاتی جدید از دیدار «احمد داود اوغلو» وزیر خارجه ترکیه با «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه فاش کرده است که دو ماه پیش در دمشق برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری النخیل عراق، این مسئول عربی تصریح کرد که بشار اسد با سخنان خود که در عین خونسردی بیان شد، هیئت ترکیهای را غافلگیر کرد زیرا پیام اوغلو مجموعی از توافقهای عربستان سعودی، آمریکا و ترکیه بود مبنی بر اینکه ممکن است آنچه در لیبی روی داد و ناتو حمله کرد، برای سوریه نیز روی بدهد.
به دلیل فعالیت گروهکهای مسلح در سوریه و ناامن شدن برخی شهرهای این کشور، ترکیه در راستای سیاست کشورهای غربی علیه سوریه، مقابله ارتش با گروهکهای سوریه را سرکوب مردم میخواند و به این بهانه دولت سوریه را تحت فشار شدید قرار دادند تا به گفته بسیاری از کارشناسان، به خواستههای کشورهای غربی تن بدهد.
بنا بر این گزارش، اما بشار اسد با خونسردی به اوغلو گفت: به نظر شما به عنوان یک دیپلمات، قدرتهای بینالمللی که دشمنیشان با سوریه آشکار است، چرا تجربه خود در لیبی را در سوریه تکرار نمیکنند که داود اوغلو پاسخی نمیدهد ولی اعلام میکند که «آیا اطلاعات و مطالبی هست که من به عنوان حامل پیام امت ترکیه از آن بیخبرم؟» که اسد در ادامه گفت: قدرتهای بزرگ خیلی خوب میدانند که اگر به هر دلیلی اولین موشک به دمشق اصابت کند، شش ساعت بعد خاورمیانه به آتش کشیده شده و آشوب و آتش در نزدیک حوزههای نفتی خلیج [فارس] ایجاد شده است و میتوانم تنگههای آبی جهانی را ببندم... فکر نکن مبالغه میکنم. تصمیمگیرندگان در کشورت و در کشورهای دیگر میدانند که میگویم و عمل میکنم یا فقط حرفش را میزنم.
النخیل افزود: در مقابل حیرت و دستپاچگی که در چهره وزیر خارجه ترکیه نمایان شد، اسد ادامه داد: آمریکا بخوبی میداند که چطور برای سرنگونی صدام کمکش کردیم چون ما او را نمیخواستیم و دولتهای آمریکایی میدانند که علت گرفتاریشان در عراق سوریه است و ما در عراق فقط با آمریکا شوخی میکنیم و اگر [زمانی] بخواهیم هزاران نفر از نظامیانش را بکشیم، قطعا این کار را میکنیم و تردیدی به خود راه نمیدهیم ولی سیاست سوریه از گذشته این بوده است که همه برگهای خود را رو نکند.
بنا بر این گزارش، این مسئول عربی افزود که داود اوغلو در این هنگام اجازه خواست که به کشورش بازگردد زیرا چیزی از سخنان اسد را نفهمیده است ولی از اسد سوال کرد که «آیا دوست دارید که پیامی معین به آنکارا منتقل کنم؟» که اسد در پاسخ گفت: پیامی که برای من آوردی پیام آنکارا نبود بلکه از کشورهای مختلف بود و از شما میخواهم که پیام مرا عیناً منتقل کنید.
بنا بر این گزارش، اسد پس از سکوت داود اوغلو گفت: اگر هر اقدام دیوانهواری علیه دمشق انجام شود من کلا شش ساعت بیشتر نیاز ندارم که صدها موشک به بلندی جولان منتقل کنم و آن را به تلآویو شلیک کنم. در عین حال از حزبالله نیز خواهم خواست تا آتشی بر سر اسرائیل بریزد که دستگاههای اطلاعاتی آن را پیشبینی نکردهاند.
اسد افزود: همه این اتفاقات در سه ساعت روی خواهد داد اما در سه ساعت دوم، ایران ناوهای آمریکا را که در خلیج است خواهد زد و در عین حال اهداف متعلق به آمریکا و اروپا در جهان هدف گرفته خواهند شد.
النخیل اعلام کرد که پس از این سخنان اسد، داود اوغلو سخنی نگفت و با رئیس جمهوری سوریه خداحافظی کرد و پس از انتقال این پیام به آنکارا، عبدالله گل رئیس جمهوری ترکیه یک روز بعد با سفر به عربستان، این پیام را به سران سعودی منتقل کرد و در طرف دیگر یک مقام اطلاعاتی ترکیه این پیام را به واشنگتن منتقل کرد.
asriran.com
فارس: یک مقام بلندپایه عربی ادعا کرد که جزئیاتی جدید از دیدار «احمد داود اوغلو» وزیر خارجه ترکیه با «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه فاش کرده است که دو ماه پیش در دمشق برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری النخیل عراق، این مسئول عربی تصریح کرد که بشار اسد با سخنان خود که در عین خونسردی بیان شد، هیئت ترکیهای را غافلگیر کرد زیرا پیام اوغلو مجموعی از توافقهای عربستان سعودی، آمریکا و ترکیه بود مبنی بر اینکه ممکن است آنچه در لیبی روی داد و ناتو حمله کرد، برای سوریه نیز روی بدهد.
به دلیل فعالیت گروهکهای مسلح در سوریه و ناامن شدن برخی شهرهای این کشور، ترکیه در راستای سیاست کشورهای غربی علیه سوریه، مقابله ارتش با گروهکهای سوریه را سرکوب مردم میخواند و به این بهانه دولت سوریه را تحت فشار شدید قرار دادند تا به گفته بسیاری از کارشناسان، به خواستههای کشورهای غربی تن بدهد.
بنا بر این گزارش، اما بشار اسد با خونسردی به اوغلو گفت: به نظر شما به عنوان یک دیپلمات، قدرتهای بینالمللی که دشمنیشان با سوریه آشکار است، چرا تجربه خود در لیبی را در سوریه تکرار نمیکنند که داود اوغلو پاسخی نمیدهد ولی اعلام میکند که «آیا اطلاعات و مطالبی هست که من به عنوان حامل پیام امت ترکیه از آن بیخبرم؟» که اسد در ادامه گفت: قدرتهای بزرگ خیلی خوب میدانند که اگر به هر دلیلی اولین موشک به دمشق اصابت کند، شش ساعت بعد خاورمیانه به آتش کشیده شده و آشوب و آتش در نزدیک حوزههای نفتی خلیج [فارس] ایجاد شده است و میتوانم تنگههای آبی جهانی را ببندم... فکر نکن مبالغه میکنم. تصمیمگیرندگان در کشورت و در کشورهای دیگر میدانند که میگویم و عمل میکنم یا فقط حرفش را میزنم.
النخیل افزود: در مقابل حیرت و دستپاچگی که در چهره وزیر خارجه ترکیه نمایان شد، اسد ادامه داد: آمریکا بخوبی میداند که چطور برای سرنگونی صدام کمکش کردیم چون ما او را نمیخواستیم و دولتهای آمریکایی میدانند که علت گرفتاریشان در عراق سوریه است و ما در عراق فقط با آمریکا شوخی میکنیم و اگر [زمانی] بخواهیم هزاران نفر از نظامیانش را بکشیم، قطعا این کار را میکنیم و تردیدی به خود راه نمیدهیم ولی سیاست سوریه از گذشته این بوده است که همه برگهای خود را رو نکند.
بنا بر این گزارش، این مسئول عربی افزود که داود اوغلو در این هنگام اجازه خواست که به کشورش بازگردد زیرا چیزی از سخنان اسد را نفهمیده است ولی از اسد سوال کرد که «آیا دوست دارید که پیامی معین به آنکارا منتقل کنم؟» که اسد در پاسخ گفت: پیامی که برای من آوردی پیام آنکارا نبود بلکه از کشورهای مختلف بود و از شما میخواهم که پیام مرا عیناً منتقل کنید.
بنا بر این گزارش، اسد پس از سکوت داود اوغلو گفت: اگر هر اقدام دیوانهواری علیه دمشق انجام شود من کلا شش ساعت بیشتر نیاز ندارم که صدها موشک به بلندی جولان منتقل کنم و آن را به تلآویو شلیک کنم. در عین حال از حزبالله نیز خواهم خواست تا آتشی بر سر اسرائیل بریزد که دستگاههای اطلاعاتی آن را پیشبینی نکردهاند.
اسد افزود: همه این اتفاقات در سه ساعت روی خواهد داد اما در سه ساعت دوم، ایران ناوهای آمریکا را که در خلیج است خواهد زد و در عین حال اهداف متعلق به آمریکا و اروپا در جهان هدف گرفته خواهند شد.
النخیل اعلام کرد که پس از این سخنان اسد، داود اوغلو سخنی نگفت و با رئیس جمهوری سوریه خداحافظی کرد و پس از انتقال این پیام به آنکارا، عبدالله گل رئیس جمهوری ترکیه یک روز بعد با سفر به عربستان، این پیام را به سران سعودی منتقل کرد و در طرف دیگر یک مقام اطلاعاتی ترکیه این پیام را به واشنگتن منتقل کرد.
asriran.com
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
Re: تهدید بیسابقه اسد؛ خاورمیانه را در 6 ساعت به آتش میکشم
R.A.F نوشته شده:
asriran.com

آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
به به به اقاي اسد هم بعله؟
در اينكه ايران بتونه هميچين كاري رو بكنه حرفي نيست . يقيننا ميتونه
ولي اقاي اسد امريكا اينجوري كه شما حرف ميزني . نميزنه . بچه هام در اين موارد سياست شون از شما پيچيده تره
در اينكه ايران بتونه هميچين كاري رو بكنه حرفي نيست . يقيننا ميتونه
ولي اقاي اسد امريكا اينجوري كه شما حرف ميزني . نميزنه . بچه هام در اين موارد سياست شون از شما پيچيده تره
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- سپاسهای ارسالی: 230 بار
- سپاسهای دریافتی: 542 بار
ايول ايول داش اسدو ايول

وطـــن یعنــی اذان عشـــق گفتــن ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] ***
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت ***
و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت ***
و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا ***
ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا ***
وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران ***
وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] ***
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت ***
و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت ***
و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا ***
ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا ***
وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران ***
وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران ***
-
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 36 بار
شورشی؟؟؟!!!!!!
کی گفته شورشی ان؟ شاید بین مخالفین این دیکتاتور کسایی باشن که دست به مقابله مسلحانه بزنن... اما اکثرشون مردم عادی ان...
چرا انقدر خبرهای یک طرفه و جهت دار رو باور می کنین؟!
همونطور که می دونید برای دریافت ویزای کانادا (از جمله برای ایرانی ها) باید از طریق دفاتر مهاجرت کانادا در سوریه اقدام کرد و روادید گرفت! دوست من چند وقت پیش رفت سوریه برای دریافت ویزا و از اینجور کارا... می گفت من غیر از مردم عادی (مخصوصا در دمشق) کسی رو ندیدم که مسلح باشه و تظاهرات کنه!!!!!
اما گه گاه خبر می رسید که فلان شهر درگیری مسلحانه شده. اما اینطور که بگید همه مسلح به سلاح های امریکا و اسرائیل و استکبارن اصلا اینجوری نیست!

چرا انقدر خبرهای یک طرفه و جهت دار رو باور می کنین؟!
همونطور که می دونید برای دریافت ویزای کانادا (از جمله برای ایرانی ها) باید از طریق دفاتر مهاجرت کانادا در سوریه اقدام کرد و روادید گرفت! دوست من چند وقت پیش رفت سوریه برای دریافت ویزا و از اینجور کارا... می گفت من غیر از مردم عادی (مخصوصا در دمشق) کسی رو ندیدم که مسلح باشه و تظاهرات کنه!!!!!
اما گه گاه خبر می رسید که فلان شهر درگیری مسلحانه شده. اما اینطور که بگید همه مسلح به سلاح های امریکا و اسرائیل و استکبارن اصلا اینجوری نیست!
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
بزرگترین گروه مخالف در سوریه ، اخوان المسلمین سوریه است که توانایی برگزاری تظاهرات ( آرام ) بزرگ را دارد .
این گروه در بیانه خودش هرگونه دخالت خارجی ، اقدامات گروهکهای مسلحانه را محکوم و خواستار اصلاح (نه سقوط) دولت است و از اصلاحاتی که تا به حال انجام شده مانند لغو حالت فوق العاده ، اصلاح قانون احزاب و انتخابات و گفتگوهای ملی استقبال کرده است .
این گروه در بیانه خودش هرگونه دخالت خارجی ، اقدامات گروهکهای مسلحانه را محکوم و خواستار اصلاح (نه سقوط) دولت است و از اصلاحاتی که تا به حال انجام شده مانند لغو حالت فوق العاده ، اصلاح قانون احزاب و انتخابات و گفتگوهای ملی استقبال کرده است .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
اسد جان کوتاه بیا برادر. این نوع خبر رسانی شبیه خبر رسانی خانوم ها توی نون وایی بربری و لواشی هست. بی خیال نقد و تفسیر خبر شید.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
- سپاسهای ارسالی: 236 بار
- سپاسهای دریافتی: 301 بار
دروغ که کنتور نمیندازه.
این اقا از خودش هم مایه نمیزاره وایران و حزب لله رو انداخته وسط. واقعا که....
تازه از کی مردم عادی شدن شورشی؟

این اقا از خودش هم مایه نمیزاره وایران و حزب لله رو انداخته وسط. واقعا که....
تازه از کی مردم عادی شدن شورشی؟
غصه ی دیروز را نخور ، را غنیمت بشمار ، نگران فردا نباش.
پیامبر اکرم (ص)
پیامبر اکرم (ص)
- سپاسهای ارسالی: 540 بار
- سپاسهای دریافتی: 1670 بار
همچین ناتو با تایفون و آمریکا با بی-1 و برادرش بی-2 و رپتور و...... و اسرائیل به یاد جنگ یوم کپور میزنه فک اسدو میاره پایین تا بفهمه که فرصت آماده کردن موشک رو هم پیدا نمیکنه و در آخر نه ایران و نه لبنان کمکی نمی کنن چون ایرانی کلاه سرش نمیره که بخاطر یک آدم منفور و آدم کش خودش رو وارد جنگ بدون فرجام کنه.از ما مایه نزار اسد جان!!! راستی اسد سلام ما رو به صدام برسون بای بای!!!
کسی که در تاریکی زندگی کند نیاز به نور را درک نخواهد کرد!
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
وقتی روسیه و چین قطعنامه غرب را وتو می کنند .
وقتی گروه ههای بزرگ و اصلی مخالف در حال مذاکره و گفتگو با دولت سوریه هستند و از آن استقبال کرده اند .
وقتی دولت سوریه بر عکس حکام وابسته عرب می آید ( حتی برای بقا ) می آید به صورت جدی شروع به اصلاحات می کند .
وقتی چامعه غرب در باتلاق بحران اقتصادی ناشی از لشگرکشی شون گیر کردن .
وقتی اسرائیل در انزوا به سر می برد .
پس کار به گفته ی آقای اسد نمی کشد .
راز بقای ایشان در اصلاحات و گفتگو با گروهای اصلی و واقعی مخالف است که در حال انجام است .
وقتی گروه ههای بزرگ و اصلی مخالف در حال مذاکره و گفتگو با دولت سوریه هستند و از آن استقبال کرده اند .
وقتی دولت سوریه بر عکس حکام وابسته عرب می آید ( حتی برای بقا ) می آید به صورت جدی شروع به اصلاحات می کند .
وقتی چامعه غرب در باتلاق بحران اقتصادی ناشی از لشگرکشی شون گیر کردن .
وقتی اسرائیل در انزوا به سر می برد .
پس کار به گفته ی آقای اسد نمی کشد .
راز بقای ایشان در اصلاحات و گفتگو با گروهای اصلی و واقعی مخالف است که در حال انجام است .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 1602 بار
- سپاسهای دریافتی: 3486 بار
hf22 نوشته شده:همچین ناتو با تایفون و آمریکا با بی-1 و برادرش بی-2 و رپتور و...... و اسرائیل به یاد جنگ یوم کپور میزنه فک اسدو میاره پایین تا بفهمه که فرصت آماده کردن موشک رو هم پیدا نمیکنه و در آخر نه ایران و نه لبنان کمکی نمی کنن چون ایرانی کلاه سرش نمیره که بخاطر یک آدم منفور و آدم کش خودش رو وارد جنگ بدون فرجام کنه.از ما مایه نزار اسد جان!!! راستی اسد سلام ما رو به صدام برسون بای بای!!!
اولا دوران یوم کیپورها گذشته.الان دوران جنگ هایی مثل 2006 است و سوریه به یاد جنگ تموز میزنه فک صهیونیصتها را میاره پائین

-
- سپاسهای ارسالی: 304 بار
- سپاسهای دریافتی: 504 بار
دولتی که به روی مردم خودش اسلحه بکشه، شمارش معکوس رو برای نابودی خودش آغاز کرده. آقای اسد خیلی ماست خورده. نوبتش رسیده و باید کم کم بره تو زباله دانی تاریخ. گرچه هیچ جایی از تاریخ رو هم نگرفته بود!