از سوی دفتر آیت الله صافی گلپایگانی؛ [External Link Removed for Guests] به دنبال جسارت شاهین نجفی، از خواننده های رپ،در ترانه ای به اسم "نقی"، به امام هادی (ع) حکم ارتداد او توسط آیت الله صافی صادر شد.
به گزارش سرویس سیاسی باشگاه خبرنگاران ،به دنبال جسارت شاهین نجفی، از خواننده های رپ،در ترانه ای به اسم "نقی"، به امام هادی (ع) حکم ارتداد او توسط آیت الله صافی گلپایگانی صادر شد.
س.بسمه تعالی متاسفانه چند وقتی است که عده ای اجیر شده اند که عمدتا از ضد انقلاب خارج کشور می باشند،بر روی فضای اینترنت در سایت ها و وبلاگ خود ، به راحتی به امام مظلوم ما امام هادی علیه السلام اهانت و جسارت می کنند(طراحی ،جک ،کشیدن کاریکاتور، فحاشی ،دروغ بستن و...)حکم این افراد چیست ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
ج.چناچه اهانت و جسارت به حضرت نموده باشند ،مرتدند. والله العالم ."
[HR]
قانون مجازات اسلامي :
ماده 513 - هركس به مقدسات اسلام و يا هر يك از انبياء عظام يا ائمه طاهرين (ع) يا حضرت صديقه طاهره(س) اهانت نمايد اگر مشمول حكم ساب النبي باشداعدام مي شود
[HR]
حضرت امام خمینی (ره): هر کس به رسول خدا اهانت کند ، هر کس به ائمه خدا اهانت کند ، واجب القتل است. بيانات امام در جمع وعاظ و روحانيون تهران، صحيفه نور، ج8، ص66.
mahdi42 نوشته شده:گفته اگه گفته باشه.پس قطعی نیست.درسته؟
این فرد مرتد هم در به اصطلاح ترانش به امام هادی ( ع ) توهین کرده و هم در پوستر به حرم امام رضا (ع) توهین کرده است . همینطور فرد مذکور در آلبوم های جداگانه ای به ولایت فقیه توهین کرده و از فتنه گران سبز هم حمایت کرده است . همینطور بی بی سی هم از فرد مذکر حمایت کرده است و برای سایتی که برای اولین بار این اهنگ منشر کرده جایزه ویزه ای در نظر گرفته است .
خداوند لعنت کند ظالمان بیشرم و فاسق را که علم دشمنی و خصومت با مقدسات را بدست می گیرند این ها کسانی هستند که حتی شیطان بزرگ هم از انها فاصله می گیرد و انها را تحت ولایت خود نمی پذیرد که مبادا به اتش قهر و انتقام خداوند در همین دنیا نیز خاکستر شود. اینگونه دشمنان خدا پلید ترین عناصر تاریخ هستند که گند باطن انها هر موجودی حتی شیطان را هم مشمئز می کند. اینها بقدری خبیث و پلشت می باشند که نه تنها بندگان خدا از بلب اوردن نام انها ناراحت می شوند بلکه کفار هم دوست ندارند نام انها در زمره عقاید انها ثبت شود. نمونه بارز ان سلمان رشدی خبیث است که حتی دولت های امریکا و اروپا با وجود تحت محافظت قرار دادنش حاضر نیستند وی را از عناصر تشکیلاتی وابسته خود بحساب بیاورند. خداوند متعال که به همه خلق مهربان و بخشنده است برای این افراد اتش قهر و غضبی اماده کرده است که تنها مختص یزید و امثال ان ملعون ستمکار است و پایین ترین طبقات دوزخ و دردناک ترین عذاب ها را برای انها مهیا فرموده است
با وجودیکه وضع دموکراسی و آزادی بیان رو میشه اسفبار توی ایران توصیف کرد اما توهین به مقدسات کار ناشایستی هست که همه اون رو رد میکنند. شاهین نجفی با این ترانه کاری کرد که انتقادهای بجایی هم که در ترانه های خود میکرد همگی زیر سوال رفتند.و از این پس با چشم دیگری به اون نگاه کنند. در رابطه با این حکم ارتداد هم گرچه صراحتا به شاهین نجفی اشاره نشده ولی خوب اگر هم اشاره میشد چندان تاثیر گذار نبود مانند حکم ارتداد سلمان رشدی که 24 سال است صادر شده ولی وی همچنان راست راست میگردد!
Mohammad Shaltookei نوشته شده:با وجودیکه وضع دموکراسی و آزادی بیان رو میشه اسفبار توی ایران توصیف کرد اما توهین به مقدسات کار ناشایستی هست که همه اون رو رد میکنند. شاهین نجفی با این ترانه کاری کرد که انتقادهای بجایی هم که در ترانه های خود میکرد همگی زیر سوال رفتند.و از این پس با چشم دیگری به اون نگاه کنند. در رابطه با این حکم ارتداد هم گرچه صراحتا به شاهین نجفی اشاره نشده ولی خوب اگر هم اشاره میشد چندان تاثیر گذار نبود مانند حکم ارتداد سلمان رشدی که 24 سال است صادر شده ولی وی همچنان راست راست میگردد!
باسلام برادرعزیزآقامحمد نمیدونم مصاحبه های این ملعون رو خوندین یانه ، برادر خودتون را جای اون ملعون فرض کنید(البته دورازجونتون )ببینیداین همه سال هرچندوقت یکبار باید خانه تون رو عوض میکردین به علاوه هرجا میخواین برین همیشه چند نفرهمراهتون باشن و همیشه هرجا بااین ترس که هرلحظه ممکن کشته بشید وانتظار مرگ راداریدزندگی کنید به نظرمن مرگ ازاین زندگی راحت تره دقیقا مثل اونیکه حکم اعدامش صادر شده درانتظاراجرای حکمش هست هرلحظه که میگذره فکرطناب دار،روزی هزارمرتبه میمیره وزنده میشه این مرگ رااززندگی شیرینتر میکنه این مجازات اگه نگیم بیشترازمرگ هست کمترنیست قطعا بدونید اگه امام این فتوارونداده بود شاهد دهها سلمان رشدی بودیم بیادداشته باشید تمامی مجازات ها علاوه برجنبه کیفری وتنبیهی جنبه بازدارندگی هم داردشاید خارج ازموضوع باشه به نظرمن اگرتو همین قضیه ی قرآن سوزی پاسخی درحد آیات شیطانی ازجامعه اسلامی نشان داده میشد قطعا بدونید شاهد تکرار ش نبودیم
عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
باسلام برادرعزیزآقامحمد نمیدونم مصاحبه های این ملعون رو خوندین یانه ، برادر خودتون را جای اون ملعون فرض کنید(البته دورازجونتون )ببینیداین همه سال هرچندوقت یکبار باید خانه تون رو عوض میکردین به علاوه هرجا میخواین برین همیشه چند نفرهمراهتون باشن و همیشه هرجا بااین ترس که هرلحظه ممکن کشته بشید وانتظار مرگ راداریدزندگی کنید به نظرمن مرگ ازاین زندگی راحت تره دقیقا مثل اونیکه حکم اعدامش صادر شده درانتظاراجرای حکمش هست هرلحظه که میگذره فکرطناب دار،روزی هزارمرتبه میمیره وزنده میشه این مرگ رااززندگی شیرینتر میکنه این مجازات اگه نگیم بیشترازمرگ هست کمترنیست قطعا بدونید اگه امام این فتوارونداده بود شاهد دهها سلمان رشدی بودیم بیادداشته باشید تمامی مجازات ها علاوه برجنبه کیفری وتنبیهی جنبه بازدارندگی هم داردشاید خارج ازموضوع باشه به نظرمن اگرتو همین قضیه ی قرآن سوزی پاسخی درحد آیات شیطانی ازجامعه اسلامی نشان داده میشد قطعا بدونید شاهد تکرار ش نبودیم
جناب alibig عزیز شما حکم امام در رابطه با سلمان رشدی را با حکم جناب گلپایگانی در مورد شاهین نجفی مقایسه نفرمائید. اول خدمتتان عرض کنم که حضرت امام در زمانی که آن حکم را دادند علاوه بر اینکه یک چهره و عالم مذهبی بودند یک شخصیت سیاسی هم بودند و حکم ایشون بدلیل وجهه سیاسی آن زمانشون دنیا را تکان داد. اما در رابطه با شاهین نجفی یک حکم نیم خطی صادر شده که اصلا معلوم نیست با شاهین نجفی هست یا نه! یعنی به صراحت اعلام نشده.آن هم از طرف مرجع تقلیدی که فقط مقلدان ایشان در رابطه با این حکم مکلف اند.ارتباط دادن این حکم به شاهین نجفی بیشتر یک بهره برداری رسانه ای بود. متن فتوای امام در رابطه با سلمان رشدی باسمه تعالی انّا لله و انّا الیه راجعون، به اطّلاع مسلمانان غیور سراسر جهان میرسانم،سلمان رشدی مؤلّف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم شدهاست، همچنین ناشرین مطّلع از محتوای آن، محکوم به اعدام میباشند. از مسلمانان غیور میخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرئت نکند به مقدّسات مسلمین توهین نماید و هر کس که در این راه کشته شود، شهید است ان شاءالله؛ ضمناً اگر کسی دسترسی به مؤلف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرّفی نماید تا به جزای اعمالش برسد. و السّلام علیکم و رحمةالله و برکاتة. روحالله الموسوی الخمینی ۲۹ بهمن ۱۳۶۷ / ۱۷ رجب
این مصاحبه از طرف اقای محمد حسین مدیر فیس بوک بخش شعرهای شاهین نجفیه
محمدحسین _ داداش دوستان توی سایت شاکی شدن و اگر ایمیلمو ببینی باورت نمیشه چقدر بحث و جنجال راه افتاده واسه این کار نقی
شاهین _ ببین کار نقی دوباره ای بود از شر اعظم (از نظر جذب و دفع هوادار) و عمق مطلب رو کمتر کسی درک خواهد کرد
محمدحسین _ حالا من چندتا سوال دارم که اگر لطف کنی جوابشون رو تشریح کنی واسم ممنونت میشم
شاهین _ بپرسی خوشحال میشم
محمدحسین _ اول اینکه معنای عکس یا همون آلبوم ارت موزیکت چیه؟
شاهین _ خوب این ادغامی از پستان (نماد شهوت و ...) و گنبد (نماد دین و ...) ست و یک نوع اعتراضی هست به اینکه چرا دین آلوده ی اینگونه مسائل شده
محمدحسین _ آها ، پس اتفاقا یه نوع حمایت از دین محسوب میشه و نه توهین به دین
شاهین _ دقیقا و این چیزیست که گاها نمیفهمند
محمدحسین _ شرمنده که دارم وقتت رو میگیرم و مزاحمت شدم اما میشه یه توضیح از کل ترانه واسم بدی
شاهین _ الان یه مختصر توضیحی میدم واست و در آینده متن کاملی برات ارسال میکنم تا تمام ابهامات بر طرف شه
ابتدای کار با مطرح شدن شوخ طبعی امام نقی شروع میشه
چون طی مطالعاتم امام نقی از تمامی امامان ما شوخ تر بودند و با خودم فکر کردم با ایشان اعتراض به ظاهر خنده دارم را در میان بگذارم
بعد از اون اعتراضم را شروع کردم و از فرو رفتن آلت زندگی در پشتم و گرانی ارز و تحریم گفتم و منظورم از امام مقوایی اتفاقی بود که در سالروز 22بهمن در ایران رخ داد و به صورت نمادین امام خمینی ساخته شده با مقوا را از هواپیما در فرودگاه مهرآباد پیاده کردند
محمدحسین _ احسنت ، و من معتقدم یه جور توهین بود به امام خمینی
شاهین _ دقیقا . به همین خاطر در قسمت اعتراض هام مطرحش کردم
بعد از اون گفتم از اتاق عمل بینی و درس فقه که دو منظور این بود:
اول اعتراض از فردی که دکتر عمل بینیست (به طور مثال) و از فقه سخنرانی می کنه
و دوم صحبت از فقه در مکانی که جایز نیست مثل اتاق عمل بینی
که هر دوی اینها اعتراض دارد
سپس از نماز دینی اسلامی در سجاده های ساخت چین و مهر و تسبیح های ساخت چین اعتراض کردم
از قاطی کردن دین و ورزش (ورزش فوتبالی که پراست از حاشیه های کثیف) شکایت کردم
و در میان پرده میشنویم که گفته میشه: آی نقی ، حالا که مهدی خوابه ما تو رو صدا می زنیم ، آی نقی
و این هم نوعی اعتراض هست بر آنان که مهدی را خواب و یا ناتوان می خوانند
سپس دوباره اعتراض از زورگیری و صنعت گوشت و مرغ و پرده بکارت های راه راه ساخت چین که بکارت های واقعی مقدس را زیرسوال برده و از اختلاس 3هزار میلیاردی و رهبر فراموش شده ی جنبش سبز اعتراض کردم(البته اعتراضم به رهبر جنبش نیست ، بلکه به فراموش شدنش اعتراض کردم)
محمدحسین _ بابا دمت گرم ، پس از قرار معلوم یه دنیا حرف با خودش داره این کار
شاهین _ من خلاصه ای گفتم ازش . طی چند روز آینده یک متن کامل برایت ارسال می کنم
شاهین نجفی = یک حیوان عقده ای که از حنجرهی کثیفش فقط ناسزا و حرفای حیوانی بیرون میاد (گر چه صدا هم نداره ، جذابیت آهنگهاش هم فقط به خاطر سبک فحش و بد و بیراه بود که خدا رو شکر اونم دیگه بازار نداره)
نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد