طرح کنگره آمریکا برای جدایی آذربایجان از ایران + سند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

طرح کنگره آمریکا برای جدایی آذربایجان از ایران + سند

پست توسط victory67 »

کنگره آمریکا برای جدایی آذربایجان از ایران + سند
یک نماینده کنگره آمریکا در طرحی خواستار تلاش دولت برای جدایی آذربایجان از ایران شد.
به گزارش مشرق ، در گفتمان سیاسی آمریکا در خصوص جمهوری اسلامی ایران اقدامات پنهان و خرابکاری صنعتی به عنوان جایگزینی برای جنگ به حساب می‌آیند. اما اکنون، با توجه به گفته‌های نماینده کنگره "دانا روهراباکر"، ما با جایگزین دیگری برای اقدام نظامی مواجه هستیم: قطعه قطعه کردن ایران.

"دانا روهراباکر"

این نماینده کنگره آمریکا در نامه ای به هیلاری کلینتون خواستار کمک آمریکا به تجزیه ایران و جدا کردن آذربایجان از ایران شد.

طبق نامه روهراباکر که برای وزیر خارجه هیلاری کلینتون ارسال کرد:

«کمک در مشروعیت بخشیدن به اشتیاق مردم آذری برای کسب استقلال خود، در قیاس با تهدید بمباران مخازن تحقیقاتی هسته‌ای زیرزمینی ایران، می‌تواند خطر بسیار بزرگتری برای حاکمان ایرانی به دنبال داشته باشد.»

سیاستمداران آمریکایی همیشه حقوق گفتاری و رفتاری را برای خود محفوظ داشته‌اند، حقوقی که اگر از سوی دیگران مطرح شود به صورت اقداماتی کاملا زشت و شیطانی قلمداد می‌شود. تصور کنید که یکی از اعضای پارلمان کشوری نامه‌ای به دولت خود بفرستد و از آن بخواهد تا از انتقال هاوایی به ساکنان هاوایی و یا بازگرداندن کالیفرنیا به مکزیکی‌ها حمایت کند. ظاهرا ابرقدرت بودن حقوق خاص خود را در پی دارد.

1828 سالی بود که ایران تحت سلسله قاجاریه مجبور شد تا معاهده ترکمنچای را امضا کرده و قلمروی خود را پس از شکست در جنگ به روسیه واگذار کند (ایران علاوه بر از دست دادن حق ارضی، کلیه حقوق دریانوردی خود در دریای خزر را از دست داد در حالیکه روس‌ها حقوق کاپیتولاسیون و نیز امتیاز ارسال نمایندگان کنسولی به سراسر ایران را بدست آوردند). از این رو، برای بیشتر ایرانیان از جمله بیشتر آذری‌های ایرانی کاملا آشکار خواهد بود که طبق نامه روهراباکر «سرزمین آذری‌ها بین ایران و فارس در سال 1928 تقسیم شد»، حتی اگر این تاریخچه بتواند ضعف شدید ایران از سال 1828 به عنوان یک قدرت را برای خود ایرانیان به تصویر بکشد.

آنچه مشکل‌سازتر است تمایل برای آسیب زدن به ایران کنونی به هر روش ممکن است، نامه روهراباکر ظاهرا از خبرهای جدید شکوفایی روابط نظامی اسرائیل و جمهوری آذربایجان الهام گرفته است.

روهراباکر می‌نویسد: «حمایت از چنین همکاری‌ای برای ایالات متحده معقول به حساب می‌آید، چرا که حکومت دیکتاتوری و سلطه‌جویانه موجود در تهران دشمن ما و نیز دشمن آنها می‌باشد. مردم آذربایجان از نظر جغرافیایی از هم جدا شده‌اند و آنها پس از تقریبا دو قرن حاکمیت خارجی خواستار اتحاد مجدد سرزمین خود می‌باشند.»

بگذارید به رمزگشایی این جمله بپردازیم. در یک جمله، ملت و سرزمین به هم متصل بوده و تجزیه سرزمینی از کشوری به منظور الحاق آن به یک کشور دیگر آسان می‌باشد. با توجه به تمایل ایجاد خطری که حتی «از بمباران مخازن تحقیقاتی هسته‌ای زیرزمینی ایران بزرگتر است»، ظاهرا نیازی به در نظر گرفتن این حقیقت نیست که میلیون‌ها آذری ایرانی در خارج از چهار استان ایرانی آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، و زنجان زندگی می‌کنند که در آنها اکثریت آذری هستند، و درصد زیادی از جمعیت مردم آذربایجان غربی کرد هستند و نه آذری. ظاهرا فاکتورهای بی‌ربطی برای روهراباکر و بیشتر سیاستمداران آمریکایی مخالف ایران وجود دارد که جزئیات نامتناسب مزاحمتی برای آنها ایجاد نمی‌کند.

وظیفه و ایجاد «خطر بزرگتر» ــ بخوانید بی‌ثبات کردن جمهوری اسلامی ــ آن چیزی است که اهمیت دارد، بدون لحظه‌ای فکر به هزینه‌های بالقوه‌ای که تحریک این نوع بی‌ثبات‌سازی می‌تواند در هزینه‌های زندگی و معیشتی به همراه داشته باشد. «بیایید دردسر بسازیم» شعار است و چه کسی اهمیت می‌دهد که عواقب آن چه خواهد بود. هیچ چیزی وجدان این سیاستمداران آمریکایی را به درد نخواهد آورد ــ حتی مصیبت‌هایی که حمله عراق و اکنون جنگ برنامه‌ریزی‌نشده سوریه به دنبال داشته است.

متن کامل نامه این نماینده به کلینتون به این شرح است:

خانم وزیر

یکی از اعضای حزب حاکم جمهوری آذربایجان فوریه گذشته از دولت خواست تا نام این کشور را به «آذربایجان شمالی» تغییر دهد. سیاوش نوروزوف، یکی از اعضای پارلمان، پیشنهاد داد که 16 میلیون آذری ساکن در شمال غربی ایران (آذربایجان جنوبی) باید به صورت یک ملت واحد و متحد در بیایند. این سرزمین که آذربایجان جنوبی در نظر گرفته می‌شود، تقریبا دوبرابر جمهوری آذربایجان در شمال دارای جمعیت است. بنا بر گزارشات، این پیشنهاد مورد توجه چندین تن از اعضای پارلمان نیز قرار گرفته است.

در ایران، دولت تهران استان‌هایی که ساکنان آنها عمدتا قوم‌های آذری هستند را آذربایجان شرقی و غربی می‌نامد، بنابراین این موضوع خود ادله‌ای بر این ادعای دولت باکو می‌باشد که معتقدند سرزمین آذری‌ها تقسیم شده است. در واقع، این قلمرو به واسطه معاهده ترکمنچای در سال 1828 و بدون جلب رضایت آذری‌ها بین روسیه و ایران تقسیم شد. روسیه دیگر در این موضوع عامل تاثیرگذاری به حساب نمی‌آید، چرا که جمهوری آذربایجان استقلال خود را در سال 1991 به هنگام فروپاشی جماهیر شوروی بدست آورد. ایرانِ امروز از فارس حدود دو قرن گذشته بسیار متفاوت است.

به دنبال خبرهای اخیر پیرامون شکوفایی همکاری نظامی بین اسرائیل و آذربایجان، مسئله آذربایجان مجددا مطرح گردیده است. حمایت از چنین همکاری‌ای برای ایالات متحده معقول به حساب می‌آید، چرا که حکومت دیکتاتوری و سلطه‌جویانه موجود در تهران دشمن ما و نیز دشمن آنها می‌باشد. نحوه تعیین هویت، احساس وفاداری، و اقدامات مردم خاورمیانه را نمی‌توان همیشه بر اساس خطوط مرزی موجود بر روی نقشه یک کتابخانه تعیین کرد. ایران به منظور افزایش تاثیر خود در لبنان و عراق، از گروه‌های قومی و مذهبی سو استفاده کرده است. ایالات متحده باید به دنبال فرصت‌هایی باشد تا بتواند همین کار را در مناطق کلیدی انجام دهد. کمک در مشروعیت بخشیدن به اشتیاق مردم آذری برای کسب استقلال خود، در قیاس با تهدید بمباران مخازن تحقیقاتی هسته‌ای زیرزمینی ایران، می‌تواند خطر بسیار بزرگتری برای حاکمان مستبد ایرانی به دنبال داشته باشد.

باتشکر

دانا روهراباکر

برای دانلود نامه به زبان اصلی به لینک منبع خبر رجوع کنید

[External Link Removed for Guests] 
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

Re: طرح کنگره آمریکا برای جدایی آذربایجان از ایران + سند

پست توسط oweiys »

سلام

ما این جا ایستاده ایم .... و ندای خود را به گوش آمریكایی ها می رسانیم ، هر چند كه آمریكایی ها نمی فهمند كه معنی لبیك یا حسین

چیست ....

[External Link Removed for Guests]   مردم غيور تبریز در آستانه سالروز قیام 29 بهمن با رهبر معظم انقلاب  

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: شـــمـــالـــگـان
سپاس‌های ارسالی: 1821 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

پست توسط demorgan »

سلام خدمت دوستان...تصویر

من از دیروز تا الان تصمیم داشتم مطالبی با مضمون زیر ارسال کنم گفتم نه رسالت سایت زیر سوال میرود...حتی یک بار هم اقدام به فرستادن کردم و ابتدایش همذکر کردم مدیران اگر صلاح ندانستند خذفش کنند ولی خودم حذفش کردم...ولی دیگه واقعا" نمیتونم... تصویر

زلزله شد و دعا کردیم .بعضیا نوشتن چرا دعا می کنید پخش زنده زلزله رو بکنن !! اگه زلزله رو نشون میدادن می گفتی اوه اینا بی دینن و چرا احیا رو نشون ندادن ...رفتیم خون دادیم رفتن از گوگل عکس اهدای خون کپی کردن و زدن گفتن بسیجی ها خون ندادن...ترکیه کمکی نکرد و عکس کمک ترکیه به برمه رو زدن و گفتن ترکیه کمک کرد.عکس هایی زلزله بم رو زدن و پیام تسلیت دادن ...

این همون روستایی که رای ش رو ارزش نمیدادی !! چی شد الان ؟؟

این روستایی بیچاره با ارزش شد ؟

این هم خطاب به آمریکایی های به اصطلاح دوست ایرنی ها : مارا به خیر تو امیدی نیست , شر مرسانتصویر

تصویرتصویر
هیچ هیچ هیچ ...
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

خوزستان رو هم به وسیله ی عراق با تحمیل جنگ 8 ساله .......خواستن تجزیه و از ایران جدا کنن....................الآن عراق داره تجزیه میشه........

اما این داستان کشورها یا افرادی که همیشه آلت دست ابرقدرتهای زمانه خود می شوند و ارزش خود را در آلت دست بودن خود تعریف می کن و زمانی که نزد ارباب وظیفه ای برای آلت دست و عزیز و با ارزش شدن نداشته باشند چون دستمالی به زباله دان پرت شوند......

تا قیامت ادامه داره.................................. . . . . .
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

پست توسط javedan-seda »

demorgan نوشته شده:سلام خدمت دوستان...تصویر

من از دیروز تا الان تصمیم داشتم مطالبی با مضمون زیر ارسال کنم گفتم نه رسالت سایت زیر سوال میرود...حتی یک بار هم اقدام به فرستادن کردم و ابتدایش همذکر کردم مدیران اگر صلاح ندانستند خذفش کنند ولی خودم حذفش کردم...ولی دیگه واقعا" نمیتونم... تصویر

زلزله شد و دعا کردیم .بعضیا نوشتن چرا دعا می کنید پخش زنده زلزله رو بکنن !! اگه زلزله رو نشون میدادن می گفتی اوه اینا بی دینن و چرا احیا رو نشون ندادن ...رفتیم خون دادیم رفتن از گوگل عکس اهدای خون کپی کردن و زدن گفتن بسیجی ها خون ندادن...ترکیه کمکی نکرد و عکس کمک ترکیه به برمه رو زدن و گفتن ترکیه کمک کرد.عکس هایی زلزله بم رو زدن و پیام تسلیت دادن ...

این همون روستایی که رای ش رو ارزش نمیدادی !! چی شد الان ؟؟

این روستایی بیچاره با ارزش شد ؟

این هم خطاب به آمریکایی های به اصطلاح دوست ایرنی ها : مارا به خیر تو امیدی نیست , شر مرسانتصویر

تصویرتصویر

چه کسی رای روستایی را ارزش نمیداند؟ لطفا واضح صحبت کنید یا...
ضمنا دعا برای کمک یا اگاهی دادن درباره وضعیت مردم زلزله زده کاربرد چندانی ندارد! و نه شما مطمئن باشید اگر یکی از هفت هشت ده کانالی که یک نفس ادعیه عربی را پخش میکرد را به اخبار ادربایجان میدادند کسی انگ لئیک بودن! به اقایان نمیزد چون چشم و گوش انسان در یک لحظه فقط میتواند یک شبکه را ببیند!
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

,
دوست خوبم!

چرا روح ما هنوز انقدر بزرگ نشده است که به انسانیت برگردیم؟! اگر فرهنگ ما انسانی و غنی است برای ما رنگ پوست،زبان،لهجه و ملیت و ... تفاوتی نخواهد کرد،ما هم انسان هستیم چه ایرانی،چه عرب و چه حتی ان یانکی امریکایی...
ای کاش همه در اندیشه انسان کامل شدن پیش برویم...
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

واقعیتش نمیدونم دلیل این مطلب چیه؟ رک و راست بگید ، دلیل مطلبتون چی بود ؟
چون توی این وضعیت بیشتر برای من منحرف کردن موضوع ضعف مدریت دولت میاد تا بررسی یک موضوع.
به رویاهایت بی اندیش ..........
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

واقعیت اینه که دشمنان ایران هرگز بیکار نمیشینن و همیشه و به هر وسیله ای سعی در ضربه زدن به این کشور داشته و دارن..اما به نظر من بزرگترین خطر برای هر ملتی و بویژه برای ما همین تفرقه و نفاق هست...پس بهتره بجای گرفتن انگشت اتهام به سمت همدیگر، هرکس مسئولیت خودش رو بپذیره و سعی کنه تا خودش کار درست رو انجام بده و منتظر دیگران نباشه که براش کاری کنن...
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

ادعیه عربی

این ادعیه ( عربی ) اسم داره و اسمش هم دعای چوشن کبیره که حاوی 1001 نام خداوند هستش .

این دعا رو هم خداوند از طریق جبرئیل به پیامبر (ص) آموخته .

امریکایی ها هم اول برن جغرافی یاد بگیرن که تا بدونند آذربایجان شرقی در شمال غرب ایران واقع شده نه شمال شرق .
آخرین ويرايش توسط 2 on Sami 1993, ويرايش شده در 0.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

anybody نوشته شده:واقعیت اینه که دشمنان ایران هرگز بیکار نمیشینن و همیشه و به هر وسیله ای سعی در ضربه زدن به این کشور داشته و دارن..اما به نظر من بزرگترین خطر برای هر ملتی و بویژه برای ما همین تفرقه و نفاق هست...پس بهتره بجای گرفتن انگشت اتهام به سمت همدیگر، هرکس مسئولیت خودش رو بپذیره و سعی کنه تا خودش کار درست رو انجام بده و منتظر دیگران نباشه که براش کاری کنن...

کاملا درست است نباید از دشمن توقع کمک و خوبی داشت. بزرگترین مایه ترس برای دشمنان ما اتحاد و همدلی ما ایرانیان است به همین دلیل تمامی سعی خود را در ایجاد تفرقه به کار می گیرند. ولی ملت ما ثابت کردند در تمامی تنگناها همه با هم یکدل و همراهند. همانگونه که در زلزله بم نشان دادند. در زلزله آذربایجان نشان دادند.
دشمنان فراموش نخواهند که این همان سرزمینی است که به لطف رهبری امام راحل و اتحاد همه ساکنینش 8 سال در مقابل دشمن تابه دندان مسلح ایستاد تا وجبی از این خاک را به دشمن خونخوار ندهد.
هم اکنون هم همه مردم با تمام وجود سعی خواهند کرد تا غبار اندوه را از چهره آذربایجان بزدایند و این استان عزیز را که همواره در کمک به هموطنان پیشقدم بوده و در راه دفاع از شهرهای جنگی شهیدان بزرگواری را تقدیم کرده با صلابت تر و استوارتر از قبل ببینند و خواب تجزیه ایران را به کابوسی برای دشمنان این خاک تعبیر کنند.
پس بیایید همه به وظایفمان در حد توان برای کمک به هموطنانمان عمل کنیم.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

خوابی که دشمنان برای ایران دیده اند:

تصویر
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

FARSHAD.ADL نوشته شده:خوابی که دشمنان برای ایران دیده اند:

تصویر

در طرح اصلی....کشوری به نام ایران وجود نخواهد داشت....نام ایران مانند عربستان یا ترکیه یا آذربایجان و......به یک نام قومی تغییر می دن.......مثلا فارسستان! یا فارسیه!....تا همیشه پتانسیل اختلاف افکنی منطقه ای و راه انداختن جنگ برای اهداف آینده باقی بمونه

نکته دیگه اینکه قطعا اگر ایران تجزیه بشه.......همان طور که معاون صدام در زمان حمله به ایران گفت 5 ایران کوچک بهتر از یک ایران بزرگه...ایران خیلی کوچکتر از این نقشه خواد بود....
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”