فوری،سقوط فانتوم در نزدیکی شیراز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 2886 بار
سپاس‌های دریافتی: 2183 بار

فوری،سقوط فانتوم در نزدیکی شیراز

پست توسط apadana11 »

[External Link Removed for Guests]

فرمانده ارشد نظامی منطقه فارس و کهکیلویه و بویراحمد، خبر سقوط یک فروند جنگنده در اطراف شیراز را تأیید کرد و گفت: این هواپیما از نوع جنگنده F4 بوده است. امیر سرتیپ حسین محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هواپیمای F4، دقایقی پس از پرواز از پایگاه هوایی شهید دوران در شیراز، به دلایلی در منطقه دریاچه بختگان سقوط کرده است. وی با بیان اینکه "دلیل سقوط این هواپیما هنوز مشخص نیست"، گفت: دلایل موضوع پس از دریافت و بررسی نتایج کارشناسی، منتشر خواهد شد. [COLOR=#000000]امیر سرتیپ دوم محمدی اضافه کرد: متاسفانه در این حادثه خلبان و کمک خلبان به شهادت  . امیر حسین محمدی افزود: این جنگنده عملیاتی - آموزشی اف-4 متعلق به پایگاه هوایی بندرعباس بوده اما از پایگاه هوایی شهید دوران شیراز پرواز کرده است.این هواپیما دقایقی پس از پرواز از پایگاه شهید دوران در حدود ساعت 11 و 15 دقیقه سقوط کرد. ( تصویر تزئینی است )

منبع:عصر ایران
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: azerbaycan
سپاس‌های ارسالی: 33 بار
سپاس‌های دریافتی: 123 بار

Re: فوری،سقوط فانتوم در نزدیکی شیراز

پست توسط creator »

آقا یکی بگه چرا جنگنده های ایرانی صندلی اجکت ندارند؟!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
کارها چنان در دست تقدیر است که چاره اندیشی به آن به مرگ می انجامد...!!
(110)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5874 بار

پست توسط shafagh »

تاسف بسیار خود را از بروز این سانحه اعلام میدارم و باز از خود می پرسم اگر هواپیما بعد از حادث شدن نقص فنی قابل کنترل و نجات نبوده چرا ان خلبانان شهید اقدام به ترک هواپیما نکرده اند. بهر حال حدس من این است که ان خلبانان شجاع تا اخرین لحظه سعی در فرود اوردن سالم ان هواپیما در دریاچه بختگان و یا بازگشت به پایگاه را داشته اند که برای این فداکاری از جان خود گذشته بودند.
دریاچه بختگان در 160 کیلومتری پایگاه شهید دوران است اما جهت برخاستن این هواپیماهای جنگنده بر خلاف موقعیت ان منطقه است. اگر مسیر ماموریت انها در همان مختصات بوده انها بعد از برخاستن روی شهر دور میزنند و به ان سمت می روند که با احتساب زمان برخاستن، زمان دور زدن و رسیدن روی دریاچه باید ده دقیقه ای طول بکشد اما تا ان زمان ارتفاع انها به حد مطلوب و ایمن رسیده است و لذا نمی توان گفت هواپیما درست بعد از برخاستن و در ارتفاع کم دچار سانحه شده است.
آخرین ويرايش توسط 1 on shafagh, ويرايش شده در 0.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

پست توسط Silver Storm »

shafagh 2 نوشته شده:تاسف بسیار خود را از بروز این سانحه اعلام میدارم و باز از خود می پرسم اگر هواپیما بعد از حادث شدن نقص فنی قابل کنترل و نجات نبوده چرا ان خلبانان شهید اقدام به ترک هواپیما نکرده اند. بهر حال حدس من این است که ان خلبانان شجاع تا اخرین لحظه سعی در فرود اوردن سالم ان هواپیما در دریاچه بختگان و یا بازگشت به پایگاه را داشته اند که برای این فداکاری از جان خود گذشته بودند.
[HIGHLIGHT=#e5b9b7]دریاچه بختگان در 10 الی پانزده کیلومتری پایگاه شهید دوران   اما جهت برخاستن این هواپیماهای جنگنده بر خلاف موقعیت ان منطقه است. اگر مسیر ماموریت انها در همان مختصات بوده انها بعد از برخاستن روی شهر دور میزنند و به ان سمت می روند که با احتساب زمان برخاستن، زمان دور زدن و رسیدن روی دریاچه باید پنج دقیقه ای طول بکشد اما تا ان زمان ارتفاع انها به حد مطلوب و ایمن رسیده است و لذا نمی توان گفت هواپیما درست بعد از برخاستن و در ارتفاع کم دچار سانحه شده است.

دریاچه بختگان در فاصله 150 تا 160 کیلومتری شرق شیراز قرار گرفته است .شاید منظور این خبر دریاچه مهارلو است که در حدود 10 کیلومتری جنوب شرق شیراز و در مجاورت منطقه میدان تیر و تمرین پرواز سروستان واقع شده است.
البته این احتمال هم وجود دارد که این هواپیما در حال مراجعت به بندرعباس بوده ،چون مسیر پرواز به بندرعباس از همان حوالی می گذرد.
چو ايران نباشد تن من مباد بدين بوم و بر زنده يك تن مباد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 132 بار

پست توسط مرتضی پور »

creator نوشته شده:آقا یکی بگه چرا جنگنده های ایرانی صندلی اجکت ندارند؟!!!!!!!!!!!!!!!!

در سرعت بالا یا ارتفاع بالا فرصت ایجکت پیدا نمیکنن
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5874 بار

پست توسط shafagh »

Silver Storm نوشته شده:
دریاچه بختگان در فاصله 150 تا 160 کیلومتری شرق شیراز قرار گرفته است .شاید منظور این خبر دریاچه مهارلو است که در حدود 10 کیلومتری جنوب شرق شیراز و در مجاورت منطقه میدان تیر و تمرین پرواز سروستان واقع شده است.
البته این احتمال هم وجود دارد که این هواپیما در حال مراجعت به بندرعباس بوده ،چون مسیر پرواز به بندرعباس از همان حوالی می گذرد.

با عرض معذرت از اشتباهی که پیش امد پست قبلی خود را تصحیح می کنم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

مرتضی پور نوشته شده:
creator نوشته شده:آقا یکی بگه چرا جنگنده های ایرانی صندلی اجکت ندارند؟!!!!!!!!!!!!!!!!

در سرعت بالا یا ارتفاع بالا فرصت ایجکت پیدا نمیکنن

سرعت بالا نیوده و ارتفاع هم بالا نبوده نقل قول از بچهای نیرو هایی هست که اکثر seat ها به علت اتمام عمر عملیاتی راکت هاشون non active هستند !
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 132 بار

پست توسط مرتضی پور »

سرعت بالا نیوده و ارتفاع هم بالا نبوده نقل قول از بچهای نیرو هایی هست که اکثر seat ها به علت اتمام عمر عملیاتی راکت هاشون non active هستند ![/quote]

شاید هم اونی باشه که شما میگین!ولی من هم از یکی از پرسنل فنی شنیدم که هر 6ماه راکتهارو بررسی و عوض میکنن
الله اعلم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

مرتضی پور نوشته شده:سرعت بالا نیوده و ارتفاع هم بالا نبوده نقل قول از بچهای نیرو هایی هست که اکثر seat ها به علت اتمام عمر عملیاتی راکت هاشون non active هستند !

شاید هم اونی باشه که شما میگین!ولی من هم از یکی از پرسنل فنی شنیدم که هر 6ماه راکتهارو بررسی و عوض میکنن
الله اعلم[/quote]

شایعاتی همچون non active شدن سامانه های جنگنده ها در بین مردم زیاده...شما زاد توجه نکن....

دیگه سیستم ایجکت جنگنده ها چیز خاصی نیست که نشه رو به راهش کرد
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

esijoon نوشته شده:
مرتضی پور نوشته شده:سرعت بالا نیوده و ارتفاع هم بالا نبوده نقل قول از بچهای نیرو هایی هست که اکثر seat ها به علت اتمام عمر عملیاتی راکت هاشون non active هستند !

الله اعلم

شایعاتی همچون non active شدن سامانه های جنگنده ها در بین مردم زیاده...شما زاد توجه نکن....

دیگه سیستم ایجکت جنگنده ها چیز خاصی نیست که نشه رو به راهش کرد[/quote]

خوشم میاد همه با هم متخصص می شیم وقتی که حتی اندک اطلاعاتی هم در مورد مسائل نداریم !

دوست عزیز من خلبانی یکی از ایر لاین ها مثلا خوب کشور هستم اگر بگم چطوری هواپیما ها رو سر پا نگه داشتن تو خواب هم نمی ری سوار هواپیما بشی !

شایعه و مردمو خوب اومدی ! یک کتاب بر دار بخون!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

[="sand_fighter"]
esijoon نوشته شده:

الله اعلم

دیگه سیستم ایجکت جنگنده ها چیز خاصی نیست که نشه رو به راهش کرد

خوشم میاد همه با هم متخصص می شیم وقتی که حتی اندک اطلاعاتی هم در مورد مسائل نداریم !

دوست عزیز من خلبانی یکی از ایر لاین ها مثلا خوب کشور هستم اگر بگم چطوری هواپیما ها رو سر پا نگه داشتن تو خواب هم نمی ری سوار هواپیما بشی !

شایعه و مردمو خوب اومدی ! یک کتاب بر دار بخون![/quote]

من هم رئیس کل هواپیمایی کشور هستم

تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”