نظر سنجی ویژه مقابله ایران با ریگی
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
نظر سنجی ویژه مقابله ایران با ریگی
از دوستان درخواست می گردد هیچ پستی در این موضوع قرار ندهید
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- تماس:
Re: نظر سنجی ویژه مقابله ایران با ریگی
دوستان میتوانند از حالا نظرهای خودرا قرار دهند ( نظرها سیاسی از اون مدل و نظرهای خارج از نظر سنجی ممنوع)
ناو خارک
-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
با سلام
به نظر من همه ی این گزینه ها قابل اجرا هستند ولی هرکدوم نقصی دارن
گزینه 1:حمله ایران به مواضع ریگی در پاکستان میتونه پیامدهای زیادی واسه ایران داشته باشه که از جمله اونها اقدامات غیرقابل پیش بینی از طرف پاکستان،تحت فشار قرار گرفتن ایران از سوی جامعه جهانی، بهانه قرار دادن موضوع برای ایجاد ترس از ایران در منطقه و ...
گزینه 2:این گزینه به نظر عاقلانه تر و محتمل تر به نظر می رسه که البته از سوی ایران هم در حال پیگیریه.ولی به نظر می رسه پاکستان علاقه چندانی به همکاری نداره
گزینه 3:مطمئنا این اقدام هیچ نتیجه ای در بر نخواهد داشت و مثل دفعات قبل با سانسور خبری از سوی غرب و بی توجهی نهادهای جهانی تحت امر صاحبان قدرت به فراموشی سپرده میشه و اصولا شکایت بردن به دادگاهی که قاضی اون خودش مجرم اصلیه هیچ سودی نداره
گزینه 4:کاریه که باید انجام بشه ولی به نظر من تاثیری در جلوگیری از عملیات های تروریستی بر ضد ایران نداره
گزینه 5: این گزینه هم مثل گزینه قبلی کاریه که باید انجام بشه و البته نه فقط در سیستان بلکه در کل کشور و البته فکر نمی کنم ربطی به موضوع ترور داشته باشه.البته میشه از اون به عنوان عاملی برای ایجاد وحدت و ثبات استفاده کرد
گزینه 6:رای من
به نظر من همه ی این گزینه ها قابل اجرا هستند ولی هرکدوم نقصی دارن
گزینه 1:حمله ایران به مواضع ریگی در پاکستان میتونه پیامدهای زیادی واسه ایران داشته باشه که از جمله اونها اقدامات غیرقابل پیش بینی از طرف پاکستان،تحت فشار قرار گرفتن ایران از سوی جامعه جهانی، بهانه قرار دادن موضوع برای ایجاد ترس از ایران در منطقه و ...
گزینه 2:این گزینه به نظر عاقلانه تر و محتمل تر به نظر می رسه که البته از سوی ایران هم در حال پیگیریه.ولی به نظر می رسه پاکستان علاقه چندانی به همکاری نداره
گزینه 3:مطمئنا این اقدام هیچ نتیجه ای در بر نخواهد داشت و مثل دفعات قبل با سانسور خبری از سوی غرب و بی توجهی نهادهای جهانی تحت امر صاحبان قدرت به فراموشی سپرده میشه و اصولا شکایت بردن به دادگاهی که قاضی اون خودش مجرم اصلیه هیچ سودی نداره
گزینه 4:کاریه که باید انجام بشه ولی به نظر من تاثیری در جلوگیری از عملیات های تروریستی بر ضد ایران نداره
گزینه 5: این گزینه هم مثل گزینه قبلی کاریه که باید انجام بشه و البته نه فقط در سیستان بلکه در کل کشور و البته فکر نمی کنم ربطی به موضوع ترور داشته باشه.البته میشه از اون به عنوان عاملی برای ایجاد وحدت و ثبات استفاده کرد
گزینه 6:رای من
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618
- تماس:
ازهمه دوستان شرکت کننده در نظر سنجی من تشکر می کنم
((ماتوانستیم بازهم میتوانیم))دکترمحموداحمدی نژاد
((ماتوانستیم بازهم میتوانیم))دکترمحموداحمدی نژاد
ناو خارک
- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
درود
من به شخصه به گزینه های 4 و 5 رای می دهم.
اگر در مسئله عراق کمی دقت کنیم می بینیم که امریکایی ها توانستند با دادن اختیارات بیشتر به سران سنی مذهب برخی قبائل دوباره امنیت نسبی را در ان مناطق برقرار کنند.و حتی ان قبائل مسلح شدند و تبدیل به مانعی محکم علیه القائده!!
این کار در زمان شاه فقید هم در قسمت کرد نشین ایران زمین با دادن امتیازات مالی فراوان به سران کرد در ان منطقه با موفقیت اعمال شد.
در ضمن هر جا سازندگی و ابادانی باشد امنیت هم به مرور حکم فرما خواهد شد.به شرطی که سازندگی برای تمامی اهالی منطقه اعم از شیعه یا سنی باشد و به با اعمال برخی تبعیضات نابخردانه

من به شخصه به گزینه های 4 و 5 رای می دهم.
اگر در مسئله عراق کمی دقت کنیم می بینیم که امریکایی ها توانستند با دادن اختیارات بیشتر به سران سنی مذهب برخی قبائل دوباره امنیت نسبی را در ان مناطق برقرار کنند.و حتی ان قبائل مسلح شدند و تبدیل به مانعی محکم علیه القائده!!

این کار در زمان شاه فقید هم در قسمت کرد نشین ایران زمین با دادن امتیازات مالی فراوان به سران کرد در ان منطقه با موفقیت اعمال شد.

در ضمن هر جا سازندگی و ابادانی باشد امنیت هم به مرور حکم فرما خواهد شد.به شرطی که سازندگی برای تمامی اهالی منطقه اعم از شیعه یا سنی باشد و به با اعمال برخی تبعیضات نابخردانه

[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 2859 بار
از اونجایی که گروه ریگی از طرف وهابی ها و آمریکایی ها تامین مالی و برنامه ریزی میشه و بیشتر به جهت تامین اهداف آمریکا و عربستان عمل میکنه پس بدون اقدام نظامی هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه.
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
درود
دوست گرامی اقدامات نظامی تنها منجر به تحریک بیشتر و مظلوم نمایی این چنین گروه ها می شود و تنها باعث پاشیده شدن بیشتر بذر نفاق و تفرقه در این منطقه فوق استراتژیک میشود!!
در زمینه حمایت مالی امریکایی ها هیچ گونه مدرک مستدلی وجود ندارد چرا که انها علاقه ای هم به کنزرواتیو تر کردن خاورمیانه بوسیله چنین گروههایی را ندارند!!
القائده و طالبان به اندازه کافی تجربه تلخ و کابوسناکی برای دولت و ملت امریکا بود!!
درباره عربستان هم باید گفت که در صورت پاره ای از ملاحظات و همکاریها با ال سعود انها نیز امتیازاتی به ما خواهند داد.
به هر حال بدترین و کوتاه بینانه ترین گزینه برای حل مسائلی اینگونه ریختن خونهای بیشتر می باشد!!!

از اونجایی که گروه ریگی از طرف وهابی ها و آمریکایی ها تامین مالی و برنامه ریزی میشه و بیشتر به جهت تامین اهداف آمریکا و عربستان عمل میکنه پس بدون اقدام نظامی هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه.
دوست گرامی اقدامات نظامی تنها منجر به تحریک بیشتر و مظلوم نمایی این چنین گروه ها می شود و تنها باعث پاشیده شدن بیشتر بذر نفاق و تفرقه در این منطقه فوق استراتژیک میشود!!

در زمینه حمایت مالی امریکایی ها هیچ گونه مدرک مستدلی وجود ندارد چرا که انها علاقه ای هم به کنزرواتیو تر کردن خاورمیانه بوسیله چنین گروههایی را ندارند!!

القائده و طالبان به اندازه کافی تجربه تلخ و کابوسناکی برای دولت و ملت امریکا بود!!

درباره عربستان هم باید گفت که در صورت پاره ای از ملاحظات و همکاریها با ال سعود انها نیز امتیازاتی به ما خواهند داد.

به هر حال بدترین و کوتاه بینانه ترین گزینه برای حل مسائلی اینگونه ریختن خونهای بیشتر می باشد!!!
آخرین ويرايش توسط 1 on Parsa84, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

پس آمریکایی ها باید بیان سیاستو از شما یاد بگیرن !! که بیخودی به طالبان حمله نکنن !!!!!!!!!!!!!!!

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار

ما که همسایه هستیم ضرر بیشتری از وجود طالبان میبینیم تا آمریکا!!!!!
با این حال آمریکا حمله کرد اونوقت ما فقط نگاه کنیم!! کشور رو دست بعضی از تفکرات بدی 2 روزه دست عربستانه ایران!!!
با این حال آمریکا حمله کرد اونوقت ما فقط نگاه کنیم!! کشور رو دست بعضی از تفکرات بدی 2 روزه دست عربستانه ایران!!!
- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
, جان ببین
آمریکا بزرگترین تولید کننده ی سلاح در جهانه از تانک گرفته تا فشنگ توفنگ بادی !
آمریکا بوجه ای که برای سی آی ای در نظر می گیره هر سال دو برابره بودجه کل کشور ایران است خودت حدث بزن چقدر بوجه جنگیشه !
آمریکا در 2 جبهه داره می جنگه اگر جبه ی پاکستانو در نظر نگیریم !
طالبان در ایران 11 سمپتامر رو نیافرید در آمریکا این کارو کرد !
دقیقا بیعضی از تفکرات همین حالا ایرانی در سینی طلایی تقدیم کشورهای عربی کرده !
آمریکا بزرگترین تولید کننده ی سلاح در جهانه از تانک گرفته تا فشنگ توفنگ بادی !
آمریکا بوجه ای که برای سی آی ای در نظر می گیره هر سال دو برابره بودجه کل کشور ایران است خودت حدث بزن چقدر بوجه جنگیشه !
آمریکا در 2 جبهه داره می جنگه اگر جبه ی پاکستانو در نظر نگیریم !
طالبان در ایران 11 سمپتامر رو نیافرید در آمریکا این کارو کرد !
دقیقا بیعضی از تفکرات همین حالا ایرانی در سینی طلایی تقدیم کشورهای عربی کرده !
اعدادشو من میگم :
بودجه کل دولت فدرال 2010: بیش از 3500 میلیارد دلار
بودجه نظامی 2010 : حدود 610 میلیارد دلار
هواپیما (انواع جنگنده) : حدود 4100
تانک: حدود 8500
توپ خانه نیروی زمینی : 1150
.....
.....
.......
حالا پایگاهاش:
اروپا -ترکیه- کشورهای عربی- شمال و مرکز آفریقا- آمریکای جنوبی - کره جنوبی - ژاپن و..........
خوب اینها همه از بزرگی نیروی نظامی آمریکا ، حالا ما باید چون در برابر این نیرو تجهیزاتمون کمتره دست روی دست بزاریم و دو دستی کشور رو تقدیم اینا کنیم؟( تروریست - آمریکا یا عربا!!)
بودجه کل دولت فدرال 2010: بیش از 3500 میلیارد دلار
بودجه نظامی 2010 : حدود 610 میلیارد دلار
هواپیما (انواع جنگنده) : حدود 4100
تانک: حدود 8500
توپ خانه نیروی زمینی : 1150
.....
.....
.......
حالا پایگاهاش:
اروپا -ترکیه- کشورهای عربی- شمال و مرکز آفریقا- آمریکای جنوبی - کره جنوبی - ژاپن و..........
خوب اینها همه از بزرگی نیروی نظامی آمریکا ، حالا ما باید چون در برابر این نیرو تجهیزاتمون کمتره دست روی دست بزاریم و دو دستی کشور رو تقدیم اینا کنیم؟( تروریست - آمریکا یا عربا!!)