دوستان دیدم سنترال یکم بی تایپیک شده گفتم اینو بزنم.هر سال قبل از ایام رژه از این دست تایپیک ها به وجود میاد که شما دوست دارید چه تجهیزاتی در این رژه رونمایی بشه.امسال هم به عادت همه ساله این تایپیک دایر شده تا نظرات شما عزیزان رو جویا بشیم.
برای شروع خودم منتظر رونمایی از ذوالفقار 3+ و همچنین زیردریایی قائم و نسل جدید صاعقه هستم.انشالله که نمایش داده بشن.
رژه 31 شهریور شما چه فکر میکنید.
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
رژه 31 شهریور شما چه فکر میکنید.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
Re: رژه 31 شهریور شما چه فکر میکنید.
خدمت دوستان در سنترال کلابز باید عرض کنم با توجه به تمرینات میگ های 29 پایگاه هوایی مهرآباد از شنبه تا به امروز و به صورت سه فروندی احتمالا شاهد حضور یک یا دو دسته میگ 29 از پایگاه هوایی تهران در رژه 31ام خواهیم بود.
در ضمن اکثر پروازهای تمرینی نیروی هوایی در تهران به صورت دو فروندی انجام می گیرد و پرواز های سه فروندی معمولا برای تمرین Formation مناسب برای رژه هوایی احتمالی می باشد.
البته شرکت در این تعداد کم چندان مسئله جالب و عجیبی نیست.
تنها اعلام حضوری از جنگنده های نیروی هوایی هدف اصلی ایست که انجام نشود بهتر است.
مانند روز 29ام فروردین امسال که دو دسته 5 فروندی توجه کسی را به خود معطوف نکرد ولی بستگی دارد که هدف فرمانده نیروی هوایی از آن چه باشد.
اما در آخر باید این موضوع را هم ذکر کنم که شرکت این تعداد نیز حتمی نیست و ممکن است تنها تمرینات روزانه نیروی هوایی باشد.
در ضمن اکثر پروازهای تمرینی نیروی هوایی در تهران به صورت دو فروندی انجام می گیرد و پرواز های سه فروندی معمولا برای تمرین Formation مناسب برای رژه هوایی احتمالی می باشد.
البته شرکت در این تعداد کم چندان مسئله جالب و عجیبی نیست.
تنها اعلام حضوری از جنگنده های نیروی هوایی هدف اصلی ایست که انجام نشود بهتر است.
مانند روز 29ام فروردین امسال که دو دسته 5 فروندی توجه کسی را به خود معطوف نکرد ولی بستگی دارد که هدف فرمانده نیروی هوایی از آن چه باشد.
اما در آخر باید این موضوع را هم ذکر کنم که شرکت این تعداد نیز حتمی نیست و ممکن است تنها تمرینات روزانه نیروی هوایی باشد.
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
من دوست دارم سامانه پدافند برد بلند ساخت داخل رو به نمایش بگذارند با نسل جدید تره جنگنده صاعقه با پوشش استتاری و پرواز جنگنده نسل 5 سفره ماهی .
راستی چه خوب میشد چند فروند کرار به صورت همزمان از بالا ی مکان رژه مثل دیگر هواپیما ها عبور کنند .
حدود ساعت یک داشتم زیرنویس شبکه خبر میخوندم که خبر از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع در تهران خبر داد کسی خبر داره مکانش کجاست و ساعت و زمان کی است

راستی چه خوب میشد چند فروند کرار به صورت همزمان از بالا ی مکان رژه مثل دیگر هواپیما ها عبور کنند .

حدود ساعت یک داشتم زیرنویس شبکه خبر میخوندم که خبر از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع در تهران خبر داد کسی خبر داره مکانش کجاست و ساعت و زمان کی است

پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
امیدوارم ذوالفقار رو نمایی بشه یه چیز درست حسابی و دندور گیر یه چیز عملیاتی نه یه چیزی که همش رو کامیون دیده شده مثل کرار که عملیاتش پخش شد و پروازشو دیدیم ! چون خودم دوران خدمت تو یگان زرهی تی 72 تو اندیمشک بودم خیلی دوست دارم این تانکو ببینم امیدوارم مثل تی 72 فشنگ گذار اتوماتیک داشته باشه ! خیلی کارو آسونتر می کنه هم چنین زره بهتری به قسمت فشنگ ها داده می شه !
- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
من دوست دارم که دوباره رژه عظیم هوانیروز با150فروند بالگرد اجرا بشه
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 55 بار
ای کاش سوخو های 27 که دور از چشمها داره فعالیت میکنه رونمایی بشه
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
امیدوارم خبری رسمی از جت شفق داده بشه و زیردریایی قائم و قایق پرنده صاعقه تحویل داده بشه وپدافند ارتفاع بلند آزمایش بشه وشاهد 285 هم به تولید انبوه برسه.
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
نمایشگاه دستاورد های ارتش فکر کنم با نام یاد یاران در افسریه برگزار میشه.دوستانی که تونستند حتما برن و برای ما هم تعریف کنند.در این نمایشگاه ها میشه خبر های خیلی خوبی رو شنید ودید.
راستی فکر کنم به جز فالکروم ها احتمالا فانتوم ها هم رژه مختصری داشته باشند.اما احتمالا امروز باید به تهران بیان.
راستی فکر کنم به جز فالکروم ها احتمالا فانتوم ها هم رژه مختصری داشته باشند.اما احتمالا امروز باید به تهران بیان.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...