توانایی کشور در ساخت موتور هواپیمای جنگنده
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
توانایی کشور در ساخت موتور هواپیمای جنگنده
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با اعلام اینکه دستاوردهای تازه ای در بخشهای ساخت موتور هواپیماهای جنگنده، رادارها و همچنین افزایش توانمندی شناورهای سطحی و زیرسطحی بدست آورده ایم از نمایش این توانمندیها در روز 29 فروردین خبر داد.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از مهر، امیر محمدحسین دادرس در خصوص میزان آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی گفت: نیروهاى نظامى باید همواره به تهدیدات توجه داشته باشند و خود را آماده نگهدارند، براین اساس ما همیشه خود را در مقابل تهدیدات احتمالی دشمنان آماده نگه می داریم تا بتوانیم پاسخ به هنگام و قاطعی به متجاوزان بدهیم.
وی تصریح کرد: در حقیقت آمادگی نیروهای مسلح پشتوانه حرکت نظام در همه عرصه ها خواهد بود.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با اعلام اینکه دستاوردهای تازه ای در بخشهای ساخت موتور هواپیماهای جنگنده، رادارها و همچنین افزایش توانمندی شناورهای سطحی و زیرسطحی بدست آورده ایم، گفت: بخش قابل توجهی از توانمندیهای نظامی خود را در روز 29 فروردین که بنا به فرمایش امام راحل روز ارتش نام گرفت ارائه خواهیم کرد.
mashreghnews
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از مهر، امیر محمدحسین دادرس در خصوص میزان آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی گفت: نیروهاى نظامى باید همواره به تهدیدات توجه داشته باشند و خود را آماده نگهدارند، براین اساس ما همیشه خود را در مقابل تهدیدات احتمالی دشمنان آماده نگه می داریم تا بتوانیم پاسخ به هنگام و قاطعی به متجاوزان بدهیم.
وی تصریح کرد: در حقیقت آمادگی نیروهای مسلح پشتوانه حرکت نظام در همه عرصه ها خواهد بود.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با اعلام اینکه دستاوردهای تازه ای در بخشهای ساخت موتور هواپیماهای جنگنده، رادارها و همچنین افزایش توانمندی شناورهای سطحی و زیرسطحی بدست آورده ایم، گفت: بخش قابل توجهی از توانمندیهای نظامی خود را در روز 29 فروردین که بنا به فرمایش امام راحل روز ارتش نام گرفت ارائه خواهیم کرد.
mashreghnews
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
Re: توانایی کشور در ساخت موتور هواپیمای جنگنده
((معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با اعلام اینکه دستاوردهای تازه ای در بخشهای ساخت موتور هواپیماهای جنگنده بدست آورده ایم از نمایش این توانمندیها در روز 29 فروردین خبر داد.))
پس رژه امسال دیدنی خواهد ، اگر ما بتوانیم در داخل موتور جنگنده را بسازیم ، در اصل 50 درصد ساخت یک جنگنده را طی کردیم .
اگر آقای کوپر در مقالات خود از عدم علاقه مندی نظام در تجهیز نهاجا سخن می گوید و ما هم اون رو قبول کنیم ، هم اکنون می بینیم که دید حکومت نسبت به نهاجا در حال تغییر هستش .
مقامات کشوری به ارزش نیروی هوایی پی برده اند و سعی دارند که آن را تقویت و تجهیز کنند .
دوستان درباره این دستاورد تازه در زمینه موتور جنگنده اطلاعات بیشتری ندارند؟
پس رژه امسال دیدنی خواهد ، اگر ما بتوانیم در داخل موتور جنگنده را بسازیم ، در اصل 50 درصد ساخت یک جنگنده را طی کردیم .
اگر آقای کوپر در مقالات خود از عدم علاقه مندی نظام در تجهیز نهاجا سخن می گوید و ما هم اون رو قبول کنیم ، هم اکنون می بینیم که دید حکومت نسبت به نهاجا در حال تغییر هستش .
مقامات کشوری به ارزش نیروی هوایی پی برده اند و سعی دارند که آن را تقویت و تجهیز کنند .
دوستان درباره این دستاورد تازه در زمینه موتور جنگنده اطلاعات بیشتری ندارند؟
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
-
- سپاسهای ارسالی: 57 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
دوست عزیز اینقدر امیدوار مباش قرار بود دوستان نیروی هوایی فقط و فقط وعده و حرف تحویل ملت رشید ایران میدهند کاش مثل نیروی دریایی هر کاری که انجام میدن دریا دار سیاری خدا خیرش بده میاد اعلام میکنه من هیچ کدام از فرمایشات مسولین نیروی هوایی را قبول ندارم اخ از این نیروی هواییمان
- تماس:
بهتره بجای توهین به نیروی هوایی و فرماندهان این نیرو تو این وضعیت بحرانی منطقه ،امید به آینده داشته باشیم .
ناو خارک
-
سامان عزیز سلام
برادر بزرگوار هیچ کس نمیدونه که من شب ها دایما حتی قبل از خواب هم تو فکر پیشرفت نیروی هوایی و پدافند هستم ارزو دارم روزی برسد که مملکتمان نیروی هوایی قدرتمند با جنگند های پیشرفته ساخت ایران عزیزداشته باشیم یا سامانه های پدافندی مثل s300یا s400یاpac3یا tadباشیم بنده در زمان جنگ هوا پیما های عراقی در ارتفاع پایین اقدام به بمباران شهرمان ایلام میکرد دریغ از یک مورد سقوط جنگند های عراقی متا سفانه در روز 21ماه مبارک رمضان 61پدافند خودمان با یک شلیک توپ اورلیکن هواپیمای خودمان را ساقط کرد خوشبختانه خلبان با چتر نجات از هواپیما قبل از اصابت سالم پرید حتما شما اسم ایلام به گوشتان خورده یا نه ما الحمدوالله هم مملکتمان را دوست داریم من به شخصه دوست دارم روزی فرا برسد که ابر قدرت نظامی در دنیا باشیم و هر کس که به ایرانی در دنیا توهین کند همان جا ادبش کنیم ولی اگر از دوستان در باره پروژه های نیروی هوایی کسی اطلاع دقیقی دارد روی سایت قرار بدین در باره موتور هوا پیما موشک های هوا به هوا و هوا به زمین و هوا به دریای ساخت ایران اگر خبر جدید ودقیقی هست لطف کنید اطلاع رسانی کنید خدا خیرتان دهد
برادر بزرگوار هیچ کس نمیدونه که من شب ها دایما حتی قبل از خواب هم تو فکر پیشرفت نیروی هوایی و پدافند هستم ارزو دارم روزی برسد که مملکتمان نیروی هوایی قدرتمند با جنگند های پیشرفته ساخت ایران عزیزداشته باشیم یا سامانه های پدافندی مثل s300یا s400یاpac3یا tadباشیم بنده در زمان جنگ هوا پیما های عراقی در ارتفاع پایین اقدام به بمباران شهرمان ایلام میکرد دریغ از یک مورد سقوط جنگند های عراقی متا سفانه در روز 21ماه مبارک رمضان 61پدافند خودمان با یک شلیک توپ اورلیکن هواپیمای خودمان را ساقط کرد خوشبختانه خلبان با چتر نجات از هواپیما قبل از اصابت سالم پرید حتما شما اسم ایلام به گوشتان خورده یا نه ما الحمدوالله هم مملکتمان را دوست داریم من به شخصه دوست دارم روزی فرا برسد که ابر قدرت نظامی در دنیا باشیم و هر کس که به ایرانی در دنیا توهین کند همان جا ادبش کنیم ولی اگر از دوستان در باره پروژه های نیروی هوایی کسی اطلاع دقیقی دارد روی سایت قرار بدین در باره موتور هوا پیما موشک های هوا به هوا و هوا به زمین و هوا به دریای ساخت ایران اگر خبر جدید ودقیقی هست لطف کنید اطلاع رسانی کنید خدا خیرتان دهد
- تماس:
jas_gholami_1347 نوشته شده:سامان عزیز سلام
درود بر شما .
درباره پروژه های دفاعی کشور ، همه چیز نسبتا مثل روز روشنه برای نمونه .
در عرصه دریایی بزودی ناوشکن ولایت به ناوشکن جماران می پیونده (به علاوه خبر ساخت ناوهای سنگین تر در سال پیش)
در عرصه موشکی هم با اینکه به تازگی دستاورد جدیدی ( موشکی دور برد تر و پیشرفته تر از شهاب یا سجیل) معرفی نشده ولی می توان در اینده به خوبی امیدوار بود.
در عرصه پدافند هوایی هم قرار است نمونه جدید سامانه موشکی مرصاد بزودی به نمایش در بیاد ( خبر آزمایشش منتشر شده) ، همینطور همه از سال پیش منتظر سامانه دور برد بومی هستند که امیدوارم امسال به نتیجه برسد.
در عرصه زمینی هم نسل جدید تانک ملی ذولفقار در رژه نمایش داده شده ( امیدوارم با سرعت بالا ساخته تولید و وارد خدمت شود) همینطور در آینده قرار است نمونه جدید تر خودروی سفیر به نمایش در بیاید.
و اما در مورد نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران .
همگی با وضعیت کنونی این نیرو کم و بیش خبر داریم و می دانیم این نیرو نیاز مبرمی به جنگنده جدید و نو و قابل اطمینان دارد .
در سالهای اخیر پیشرفتهای خوبی در عرصه مهمات هوایی به ویژه مهمات هوا به زمین دوربرد هوشمند داشتیم و در رتبه بعدش هم خبر از ساخت مهمات هوا به هوای خوبی به گوش می رسد .
ولی از اینها مهمتر وسیله ای است که قرار است این مهمات بر روی آن سوار بشود ، یعنی جنگنده .
من در این مدت یکساله به این نتیجه رسیده ام که اهمیت نیروی هوایی بیش از پیش برای نظام مقدس جمهوری اسلامی روشن شده و تلاشها برای تقویت آن بیشتر از گذشته شده .
مهمم ترین دستاورد هوایی ایران جنگنده صاعقه است که متاسفانه تا حالا به هیچ کدام از ابهامات پیرامون آن پاسخ داده نشده و حتی خبر جدید از آن مثل به خدمت گرفتن تعداد بیشتری ازز آن منتشر نشده است .
در یک ماه گذشته سه خبر در مورد نیروی هوایی منتشر شده .
1- خبر ساخت جنگنده ای جدید و مدرن به غیر از صاعقه که بر اساس یکی از جنگنده های نیروی هوایی خواهد بود.
در بحثی که انجام شد گزینه اف 7 و میگ 29 محتمل ترین گزینه های پیش رو شمرده شد و حتی یکی از دوستان با گزاردن یک پست خوب ( بهتره بگویم مقاله ای جالب و پربار) ثابت کردند که تامکت هم می تواند یکی از گزینه ها باشد .
2- تجهیز جنگنده ها نهاجا به بدنه رادار گریز که نتیجه بحث آن تا حدودی این شد .
اگر قرار است برای جنگنده های موجود مثل فانتوم ساخته شود اول غیر ممکن و دوما نا کار آمد است . این احتمال هم می رود که این خبر با خبر قبلی ساخت جنگنده ربط داشته باشد.
3- خبری هم به تازگی منتشر شده مبنی بر نمایش دستاورد ایرا در زمینه موتور جنگنده ( همین تاپیک) در رژه که متاسفانه خبری نشد.
به نظر من موتور 50 درصد یک جنگنده را تشکیل می دهد و با به دست آوردنش 50 در صد به ساخت یک جنگنده نزدیک شده ایم .
از دوستان خواهش می کنم اگر ایده ای در این رابطه دارند به آدرسی که در زیر امضای من قرار دارند مراجعه و ایده و پیشنهاد خود را مطرح کنند.
باتشکر

ناو خارک
- سپاسهای ارسالی: 1216 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
ایران یه چند سالی عست کع ادعای ارتقا و بهینه سازی J-85 را داره امیدوارم بتونیم یه موتور بومی حتی در اندازه های J-85 بسازیم هرچند میدونیم که این کار بسیار مشکله.
-
- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 752 بار
با سلام خدمت دوستان عزیز،با حلوا حلوا کردن هیچگاه دهان شیرین نخواهد شد.برای خرید هواپیما فقط پول لازمه نه حرف وحدیث و آرزو و ایکاش!!!!!!ایران پول نداره هواپیما بخره واینو همه میدونن پس مجبوریم دلمون رو به همین پرنده های قدیمی خوش کنیم.در جلسه ای با حضور امیر فرماندهی محترم نهاجا یکی از خلبانان شکاری از فرسوده بودن پرنده ها وتجهیزات پروازی گلایه کرد و امیر فرماندهی محترم نهاجا اینگون جواب دادند:عزیزانم به خدا توکل کنید................................
- تماس:
گیرم که حرف شما درباره بودجه درست باشد و اینکه بودجه خرید تامین شد ، از کی باید جنگنده بخریم ؟
ناو خارک
-
سلام دوستان مشکل بودجه نیست درامد ارزی الان مدت چند سالی هست که خوبه ولی استراتژی مناسبی نیست یعنی اگر می خواهیم از هوا پیماهای غربی یا شرقی استفاده کنیم یا خودمان بسازیم چرا از یکی از انها الگو برداری نکیم الان مسولین ومتولیان این امر همه چیز را قاطی کرده اند هر روز یک طرح را اعلام میکنند ولی یک مقدار که روی طرح کار صورت گرفت یا اشکالاتی پیش امد دوباره دچار یاس میشن الان تو این چند سال چند طرح و مدل هوا پیما را شروع و به سرانجام رساندن برادران ما الان در تحریم هستیم باید از نخبه های خارج از کشور در این رابطه استفاده کنیم
با تشکر

-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 57 بار
shadro نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز،با حلوا حلوا کردن هیچگاه دهان شیرین نخواهد شد.برای خرید هواپیما فقط پول لازمه نه حرف وحدیث و آرزو و ایکاش!!!!!!ایران پول نداره هواپیما بخره واینو همه میدونن پس مجبوریم دلمون رو به همین پرنده های قدیمی خوش کنیم.در جلسه ای با حضور امیر فرماندهی محترم نهاجا یکی از خلبانان شکاری از فرسوده بودن پرنده ها وتجهیزات پروازی گلایه کرد و امیر فرماندهی محترم نهاجا اینگون جواب دادند:عزیزانم به خدا توکل کنید................................
پولش با من شما برو از گرومن يا مك دانل داگلاس يا سوخوي و ميگ هواپيما بخر