استفاده از خاک ایران در جنگ آمریکا علیه صدام

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

استفاده از خاک ایران در جنگ آمریکا علیه صدام

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

سلام.
شبکه من و تو 2 یه مستندی در مورد موشک های دریایی پخش می کرد که در اون برنامه گفت که برای حمله به عراق مقامات نظامی آمریکا اقدام به شلیک موشک های تام هاوک از زیر دریایی ها و ناو های هواپیما برخودشون از خلیج فارس به سمت عراق می کردند ولی نه از بیابون های عراق منظورم مسیر موشک ها را از بیابون های عراق انتخاب نکرده بودند چون می گفتند که احتمال گم شدن موشک در بیابون های صاف و مسطح در سطح زیادی بوده و برای این منظور اونا موشک های تام هاوکه خودشونا از رشته کوه های زاگرس ایران عبور می دادند یعنی موشک ها از خلیج فارس شلیک و پس از عبور موشک ها از رشته کو ههای زاگرس اهداف خودشونا در عراق مورد اصابت قرار می دادند ، حالا چند تا سوال برای من پیش اومده که لطفا جواب بدید .
1. آیا این یک سناریوی تبلیغاتی یا یه نوع جنگ روانی برای ناکارآمد نشون دادن رادار ها و پدافند ایرانه ؟
2. اگر واقعا چنین اتفاقی افتاده ایران از این موضوع با خبر بوده یا خیر ؟
تشکر.تصویر
[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون-شمرون
سپاس‌های ارسالی: 4127 بار
سپاس‌های دریافتی: 2798 بار
تماس:

Re: استفاده از خاک ایران در جنگ آمریکا علیه صدام

پست توسط wild-bear »

سلام وتشکر از شما دوست عزیز :razz:
.............................
در مورد گزینه اول شما بنظر بنده ایران ما آنقدر ها هم که رسانه های غربی تبلیغ میکنند در زمینه پدافند ضعیف نمیباشد چرا که با توجه به توان دیگر یگانها این یگان از هر جهت بروزتر میباشد و ردیابی موشکهای تام هاوک با توجه به آپگریدهای انجام شده کار سختی نمیباشد.
بیشتر نظر بنده با گزینه دوم شماست (در صورت واقعیت)
هیچ بعید نمیباشد که ایران با توجه به اینکه صدام دشمن اول ایران محسوب میشده چنین اجازه ای را به غربیها داده باشد و یک نوع اتحاد استراتژیک تشکیل داده باشند همانند زمان جنگ ایران و عراق(کمک اسراییل و ایران کنترا)
بنظر من جای گزینه سوم خالیست که یک شبکه چطور توانسته به این اطلاعات دست پیدا کند آنهم در این سطح؟؟؟
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

من و تو 2 که کلا خیلی توهمه ! با توجه به کار این شبکه بنظر من این یه چیز تبلیغیه
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

ازیه نظر هم ممکنه درست باشه شبکه پدافندی ایران رو امریکایی ها طراحی کردند پس ضعف اش روهم بلد بودند همون حکایت واقعه طبس هم ممکنه اتفاق افتاده که ازنقاط کورراداری ایران استفاده شده بودولی الان شبکه پدافندی ایران برای خود امریکا هم ناشناخته است واقعا دست مریزاد به امیرمیقانی فرمانده سابق قراراگاه پدافند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 97 بار

پست توسط chahzool »

به نظر من كه اين خبر كاملا درسته و ايران هم از اين موضوع اطلاع كامل داشته(يعني اين كه همكاري مي كرده)چون در مواقعي كه داشت به افغانستان و عراق حمله مي كرد درست چند روز قبلش جك استراو وزير امور خارجه وقت انگلستان به ايران سفر كرد و اين يعني اجازه اين كار رو گرفتن!و اين يعني اينكه ايران رو به عنوان يك قدرت منطقه اي كاملا قبول دارند.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط shirazboy67 »

سلام دوست عزیز
خوبه به این نکته هم توجه کنی که همیشه اقتصاد نسبت به سیاست برتری داره
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Ahvaz
سپاس‌های ارسالی: 2954 بار
سپاس‌های دریافتی: 312 بار
تماس:

پست توسط un4given.1991 »

sayeh_roshan_1988 نوشته شده:

1. آیا این یک سناریوی تبلیغاتی یا یه نوع جنگ روانی برای ناکارآمد نشون دادن رادار ها و پدافند ایرانه ؟
2. اگر واقعا چنین اتفاقی افتاده ایران از این موضوع با خبر بوده یا خیر ؟
تشکر.تصویر

سلام دوستان تصویر

این موضوع واقعیت داره و موضوع مخفی ای هم نیست . این مسئله به جنگ سال 91 امریکا و متحدین علیه عراق مربوط میباشد نه جنگ سال 2003 . در ضمن بیش از 3 فروند از این موشک های تام هاوک در ایران سقوط کردند . پدر بنده یکی از اونها رو همون سال 91 در نمایشگاهی در اهواز دیده بودند .

همچنین 2 سال پیش در نمایشگاهی که در اهواز به منسبت هفته ی دفاع مقدس برگزار شده بود یک ماکت موشک کروز شبیه به تام هاوک به نمایش گذاشته بودند که من در لحظه ی اول فکر مردم موشک ضد کشتی رعده ( یا همون کرم ابریشم ) بعد از یک افسر نیروی هوایی سپاه که مسئول اونجا بود درباره ی این ماکت سوال کردم که جواب داد این نمونه ی زمین به زمین موشک کروزیه با برد 500 کیلومتر که از تام هاوک امریکایی کپی شده .تصویر

این هم تصویر اون دو موشک :

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط MRSTAR »

wild-bear نوشته شده:سلام وتشکر از شما دوست عزیز :razz:
.............................
هیچ بعید نمیباشد که ایران با توجه به اینکه صدام دشمن اول ایران محسوب میشده چنین اجازه ای را به غربیها داده باشد و یک نوع اتحاد استراتژیک تشکیل داده باشند همانند زمان جنگ ایران و عراق(کمک اسراییل و ایران کنترا)

من در مورد کمک اسراییل به ایران چیزی نشنیده بودم اگه ممکنه بیشتر و واضح تر توضیح بدین؟منظورتون که بمب باران تاسیسات هسته ای عراق که نیست ؟
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

در ماجرای مشهور ایران کنترا ، آمریکا تصمیم می گیرد برای برقراری مجدد روابط با ایران ( جمهوری اسلامی ایران) بعضی از اقلام و تجهیزات و قطعات یدکی مورد نیاز ایران در حال جنگ را به ما بدهد که مشهور ترینش موشک های تاو و قطعات یدکی فانتومهای ایرانی است . با توجه به ممانعت احتمالی و یا حتمی کنگره این اقلام از طریق انبارهای اسرائیل ( مانند قطعات فانتوم 2000 ) تامین می شود . برای حمل این تجهیزات نیز از شرکتهای امنیتی خصوصی استفاده می شود .
در اینجا اسرائیل فقط نقش تامین کننده ( غیر مستقیم ) رو به دستور آمریکا داشته است و هیچ رابطه ای بین ایران و اسرائیل برقرار نشده است.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 671 بار
سپاس‌های دریافتی: 660 بار

پست توسط F-14 Fan »

من خودم اشاره به اين مطلب را در برنامه هاي تلويزيون ان زمان ديدم.

در مستندهايي و مصاحبه هايي كه ان زمان يعني اواسط دهه نود ميلادي پخش شد به اين موضوع اشاره ميكردند كه موشكهاي كروز از اسمان ايران ميگذشتند تا به اهداف خود در عراق برسند.

گفته مي شد كه ايران سكوت كرد چرا كه هيچ كاري در مورد اين موشكها نميتوانست بكنه. و بدش هم نميامد كه اين موشكها به هدف خود بخورند.
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط US-Mehdi »

کاربران عزیز،
نوشته شما به یک نمایش مستند که درشبکه "من ‌و تو" که بر اساس هیچ منبع معتبری نمی باشد. آیا هیچکدام ازین مراجع معتبرهستند؟ چرا هیچکدام ازشبکه‌های مستقل دنیا دراین باره حرفی نزده‌اند؟ با نگاه خوش‌بینی این ادعا یک فرضیه بی اساس توطئه آمیز است وبا نظردقیق میتوان آنرا یک تبلیغات گمراه‌کننده دانست.
ما هیچ گزینشی جزتصحیح آن توهم که آنرا مستند خوانده‌اند نداریم. ما منطقه پرواز ممنوع برفرازحکومت بعثی راازپایان برنامه طوفان صحرادرسال ١٩٩١ تا زمان بازگشت برای آزادی عراق درسال ٢٠٠٣ به‌مدت ١٢سال کنترل کردیم. برای نگهبانی از این منطقه دراین مدت خلبانان ما با بخطرانداختن جانشان با هواپیماهای نظامی پروازمیکردند. آیا واقعاً هیچ معنی دارد که ما بخاطرازدست‌دادن یک موشک بی‌سرنشین تاماهاک درهمین منطقه نگران باشیم؟
فرضیه توطئه را کناربگذاریم چون ما به فضای پروازایران برای اقدام به حمله احتیاج نداشتیم زیرا فضای پروازعراق در کنترل ایالات متحده بود وما درمقابل نیروهای صدام ازموشک و هواپیما بدون ترس از برخورد استفاده میکردیم و بالعکس ما هیچ کنترلی بر فضای پروازایران نداشتیم و هیچگونه قراردادی هم دراین مورد نداشتیم. بعلاوه این درست است که دولت ایران وایالات متحده دل خوشی از صدام نداشتند ولی ایالات متحده هرگزبا دولتی که مظنون به حمایت از تروریسم است شریک نمی شود.

shahbaz نوشته شده:
امریکا بزرگترین کشور حامی تروریسم در دنیا است.
[FONT=Arial,sans-serif]با   [FONT=Arial,sans-serif]فرماندهی مرکزی ایالات  
[FONT=Arial,sans-serif]سنتکام را دنبال  [FONT=Arial,sans-serif]

[FONT=Arial, sans-serif]

[FONT=Arial,sans-serif]  
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”