ناوهاي اقيانوسپيماي ايراني در حال ساخت هستند
خبرگزاري فارس: وزير دفاع گفت: در حوزه اقيانوسپيما 2 بحث بهطور جداگانه در وزارت دفاع دنبال ميشود؛ يكي بحث كشتيهاي جنگي است كه هماكنون در حال توليد هستند و اين كشتيها قادر به حركت در اقيانوسها هستند.

به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري فارس، سردار احمد وحيدي وزير دفاع در حاشيه بازديد از دانشگاه صنعتي اصفهان در جمع خبرنگاران گفت: دانشگاه صنعتي اصفهان يكي از قديميترين و پرسابقهترين دانشگاههاي كشور است كه در ميان دانشگاههاي ديگر نقش مهمي را ايفا ميكند و اين دانشگاه در كشور در زمينه توليد علم نقش جدي را فراهم كرده است.
وي با اشاره به وجود اعضاي هيأت علمي پرتوان در اين دانشگاه گفت: اين دانشگاه با توجه به هيأت علمي پرتوان و حجم زياد دانشجو توانسته در زمينه پروژههاي مهم كشور و توليد علم قدم بردارد و توانسته در توليد دانش كاربردي نيز فعاليت كند.
وي ادامه داد: اين دانشگاه نمونه خوبي براي توليد علم به محصول و كاربردي كردن دانش است.
وزير دفاع در خصوص بحث طراحي و ساخت اقيانوسپيما گفت: در حوزه اقيانوسپيما 2 بحث به طور جداگانه در وزارت دفاع دنبال ميشود يكي بحث كشتيهاي جنگي است كه هم اكنون در حال توليد هستند و اين كشتي ها قادر به حركت در اقيانوسها هستند.
وي افزود: ساخت ناوشكنهاي بزرگ نيز در دستور كار اين وزارتخانه قرار دارد.
وحيدي خاطرنشان كرد: طراحي و ساخت اقيانوسپيما تحقيقاتي كه براي حوزه اقيانوسشناسي و پروژهاي كه با همكاري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري در حال انجام است و كار ساخت اين اقيانوسپيما به تازگي شده و نميتوان زمان قطعي اين پروژه را اعلام كرد.
انتهاي پيام/ع
منبع خبر : [External Link Removed for Guests]
به نظر من ایران در بحث توسعه نیروی دریایی ، برای دفاع در برابر حملات هوایی دشمن ( در مکانهای دور دست و ماوای خلیج فارس و دریایی عمان) بر سامانه های پدافندی مستقر بر ناو تکیه کرده است . ( مشابه با دکترین نیروی دریایی فدراسیون روسیه )
که نقاط ضعف و نقاط قوتی دارد .
برای پر کردن خلا پشتیبانی هوایی نیز می توان از تعداد موثری پهپاد که قابلیت برخواست و نشستن بر ناو را دارد ، استفاده کرده . مثل توسعه نمونه دریایی پهپاد کرار .