نفوذ ايران در جنگنده هاي آمريکايي اسرائيل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

نفوذ ايران در جنگنده هاي آمريکايي اسرائيل

پست توسط metal_korn »

در اقدامي بي سابقه كه عمق ناتواني رژيم صهيونيستي را نشان مي‌دهد، موتورهاي چند جنگنده اف16 و اف15 از پادگاني نظامي به سرقت رفت. تصویر
به گزارش گروه بين الملل مشرق به نقل از رسانه‌هاي صهيونيست، انتشار اخبار سرقت موتورهاي جنگنده‌هاي آمريکايي اف 15 و اف 16 اسرائيلي از يك پادگان نيروي هوايي در سرزمين‌هاي اشغالي، ترس و وحشت سران تل‌آويو و پليس اين رژيم را به همراه داشت.
منابع اسرائيلي با اشاره به اينكه تحقيقات پليس در اين زمينه آغاز شده است، تأكيد كردند كه اين سرقت‌ها سه ماه قبل انجام شده است.
اين منابع افزودند كه براي سرقت اين موتورها، نياز به خودروهاي سنگين و دستگاه‌هاي بالابر بوده تا آنها را از پادگان "تل نوف" خارج كنند.
اين در حالي است كه گويا مسؤولان اين پادگان با گذشت سه ماه از سرقت اين موتورها، اطلاعي نداشتند و موضوع پس از اقدام براي رزمايش لو رفت.
برخي رسانه هاي صهيونيستي نيز با طرح گمانه هايي، از دخالت ايران در اين اقدام خبر داده و مدعي شده اند که با توجه به تحريم فروش قطعات جنگ افزارها به ايران، اين کشور در سرقت اين موتورها نقش داشته است!
يك افسر نيروي هوايي اسرائيل با اشاره به رسوايي بزرگ در اين پرونده، آن را بسيار خطرناك و مهم توصيف كرده و مي‌گويد كه ورود به داخل پادگان و سرقت موتورهاي بزرگ و سنگين جنگنده‌ها بدون متوجه شدن مسؤولان پادگان امري بسيار خطرناك است.
بر اساس اخباري كه در رسانه‌هاي اسرائيل منتشر شده است، نظامياني از داخل پادگان با دزدهاي اين موتورها هم دست بوده‌اند.
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک    میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد

غرب علیه مردم ایران  بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

Re: نفوذ ايران در جنگنده هاي آمريکايي اسرائيل

پست توسط HESAM-007 »

موتور اف16 و اف15 به چه درد ایران میخوره؟!؟!؟!؟!
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

مهندسی معکوس :grin:
خب خیلی کارای دیگه ولی تاثیر روانیش بیشتره
به رویاهایت بی اندیش ..........
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 381 بار
سپاس‌های دریافتی: 132 بار

پست توسط viper »

[quote="ramin-am"]مهندسی معکوس :grin:
خب خیلی کارای دیگه ولی تاثیر روانیش بیشتره[/quote

دوست من 40 سال از ورود هواپیماهایی نظیر اف 14 به ایران گذشته ماهنوز درتامین نیازهایی اولیه این جنگنده ها مشکل دارم این موضوع رو شما تصدیق نمیکنید؟
ما هنوز موفق به ساخت 1 مدل موتور جت که امکان نصب روی جنگنده های سبک رو داشته باشه رو نداریم در ساخت موتور تنها 1 نمونه موتور مینی جت به اسم طلوع تولید شد اون هم نوع آزمایشی نه تولید انبوه حالا چطور امکان مهندسی معکوس ویا ساخت پیشرفته ترین موتور های ساخت جنرال موتورز یا پرات اند ویندی هست نمیدونم کاش ما کمی واقع بین بودیم
شاید ما کارشناسانی با توانایی های بالایی داشته باشیم ولی به نظر من تا مدیریتی قوی و با دانش بالا وجود نداشته باشه که بتونن از همه توانایی های کشور استفاده کنن ما این توانایی رو 40 سال دیگم نداریم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

viper نوشته شده:
ramin-am نوشته شده:مهندسی معکوس :grin:

دوست من 40 سال از ورود هواپیماهایی نظیر اف 14 به ایران گذشته ماهنوز درتامین نیازهایی اولیه این جنگنده ها مشکل دارم این موضوع رو شما تصدیق نمیکنید؟
ما هنوز موفق به ساخت 1 مدل موتور جت که امکان نصب روی جنگنده های سبک رو داشته باشه رو نداریم در ساخت موتور تنها 1 نمونه موتور مینی جت به اسم طلوع تولید شد اون هم نوع آزمایشی نه تولید انبوه حالا چطور امکان مهندسی معکوس ویا ساخت پیشرفته ترین موتور های ساخت جنرال موتورز یا پرات اند ویندی هست نمیدونم کاش ما کمی واقع بین بودیم

شاید ما کارشناسانی با توانایی های بالایی داشته باشیم ولی به نظر من تا مدیریتی قوی و با دانش بالا وجود نداشته باشه که بتونن از همه توانایی های کشور استفاده کنن ما این توانایی رو 40 سال دیگم نداریم

دوست عزیز ببخشید شما با وزیر دفاع نسبتی دارید که به این صراحت حرف میزنید.
دوست عزیز سیاست ابهام ایران رو توی توان نظامیش دست کم نگیرید
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 381 بار
سپاس‌های دریافتی: 132 بار

پست توسط viper »

airplane نوشته شده:
viper نوشته شده:
ramin-am نوشته شده:مهندسی معکوس :grin:

دوست عزیز ببخشید شما با وزیر دفاع نسبتی دارید که به این صراحت حرف میزنید.
دوست عزیز سیاست ابهام ایران رو توی توان نظامیش دست کم نگیرید

برادر من دوست من در صراحت صحبت من ابهامی دیدید بفرمایید بنده توضیح بدم اینکه گفتم برای ساخت وتولید یا به قول دوستمون مهندسی معکوس ما نیاز به مدیرتی قوی داریم نیاز داره که پسر خاله وزیر دفاع بشم از جناب عالی خواهش میکنم شما که از سیاست ابهام ایران و توان نظامیش اطلاع دارید امسال بده کج فهم رو روشن کنیدتصویر
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

حالا من یه حرفی زدم و جلوش یه شکلک گذاشتم :grin: که زیاد جدی نگیرید
ولی خب تاثیر روانی این کار بیشتر از موارد دیگه هستش
ایران میتونست روی موتورهای دیگه کار کنه ولی خب نکرده شاید هم کرده ما خبر نداریم بماند
به رویاهایت بی اندیش ..........
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1656 بار
سپاس‌های دریافتی: 576 بار

پست توسط Thundertomcat »

این موضوع سرقت موتور جنگنده های F-15 و F-16 درست مثل این می مونه که من بخوام از پایگاه هوایی امریکا B-2 بدزدم ! :grin: :grin: :grin:
زندگی چه زیباست تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 223 بار

پست توسط conarmis »

دوستان ببخشید شرمنده من نفهمیدم این دوستمون که گفت مهندسی معکوس خوب مگه ما 40 سال نیست که اف5 و اف 4 داریم ؟ خوب مال خودمون هست دزدی هم نیست که قایم کنیم و ................ چرا این معکوس را روی همینها که داریم تا حالا انجام ندادیم که حالا اینها را ول کنیم بریم اف 15 که نداریم را بسازیم یا یاد بگیریم یا تغییرات بدیم یا................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Major II
Major II

پست توسط Thundertomcat »

conarmis نوشته شده:دوستان ببخشید شرمنده من نفهمیدم این دوستمون که گفت مهندسی معکوس خوب مگه ما 40 سال نیست که اف5 و اف 4 داریم ؟ خوب مال خودمون هست دزدی هم نیست که قایم کنیم و ................ چرا این معکوس را روی همینها که داریم تا حالا انجام ندادیم که حالا اینها را ول کنیم بریم اف 15 که نداریم را بسازیم یا یاد بگیریم یا تغییرات بدیم یا................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه دوست عزیز مشکل اینجاست که ما علم مواد مربوط به ساخت هواپیما رو نداریم چه برسه به اینکه بخواهیم جنگنده رو با مهندسی معکوس بسازیم . چون مونتاژ یا مهندسی معکوس جنگنده رابطه مستقیمی با علم مواد داره .

با تشکر .
زندگی چه زیباست تصویر
Major II
Major II

پست توسط Thundertomcat »

بعد دوست عزیز metal_korn حداقل لطف می کردی و عنوان تاپیک رو بهتر می کردی ، چون وقتی که عنوان رو خوندم فکر کردم ایران تونسته به رادارهای جنگنده های امریکایی و اسراییلی نفوذ کنه ، مثلا از طریق خطوط ارتباطی محرمانه . مثلا نفوذ به یک کامپیوتر با استفاده از تروجان .

با تشکر .
زندگی چه زیباست تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”