روسیه اولین محموله سوخوی-30 را به ویتنام تحویل داد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

روسیه اولین محموله سوخوی-30 را به ویتنام تحویل داد

پست توسط Shahbaz »

[External Link Removed for Guests]  

سرگی کارنیف رییس هیئت شرکت انحصاری صادرات و واردات تسلیحات و تجهیزات نظامی روسیه موسوم به "روس آبارون اکسپورت"
در نمایشگاه هوا-فضای لابورژه اعلام کرد که روسیه اولین محموله از هواپیماهای "سوخوی-30 ام کا2 " را بر اساس قرارداد به ویتنام تحویل داد

قرارداد مذکور برای تحویل هشت فروند سوخو-30 در نظر گرفته شده است. همچنین توافقنامه ای برای تحویل 12 فروند دیگر از این هواپیما نیز میان دو کشور امضا شده است. این قرارداد باید طی سال های 2011-2012 به اجرا برسد.
کارنیف گفت: "اولین محموله متشکل از چهار فروند "سوخوی-30 ام کا2" به ویتنام تحویل شده است.

ریانووستی
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 199 بار
سپاس‌های دریافتی: 149 بار

Re: روسیه اولین محموله سوخوی-30 را به ویتنام تحویل داد

پست توسط MIG-29 301 »

کاشکی ما هم 30 - 40 فروند از این سوخو30 ها رو داشتیم ، درصورتیکه روسها دوباره حقه بازی نکنند.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 297 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط j.ghahraman »

کاشکی :AA: ::ns ::ns ::ns ::ns
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
سپاس‌های ارسالی: 293 بار
سپاس‌های دریافتی: 151 بار

پست توسط SORENA77 »

به نظر من از روسهای نامرد هیچی نخریم بهتره . همون پول رو صرف تولید داخلی بکنیم خیلی بیشتر سود میکنیم چرا که این روسها هواپیما رو که میدن حتی یه دفترچه باهاش نمیدن که مبادا علمش لو بره تازه اون چیزی که صادر میکنن به هیچ دردی نمیخوره چرا که همه تجهیزات مهم و راهبردیش رو باز میکنن . مثل همین su24 ارتش که تازه بعد 20 سال با تلاش متخصص های داخلی سیستم های جنگ الکترونیکیش فعال شده . :-(
من او بدم من او شدم

با او بدم بی او شدم

در عشق او چون او شدم

زین رو چنین بیسو شدم
l
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”