نيروي هوايي اسرائيل توان مقابله با ايران را ندارد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

به نقل از :
تصویر
فرمانده سابق نيروي دريايي رژيم صهيونيستي:
خبرگزاري فارس: فرمانده سابق نيروي دريايي رژيم صهيونيستي تأكيد كرد كه نيروهاي اسرائيل توان حمله به ايران و بازداشتن اين كشور از ادامه برنامه هسته‌اي‌اش را ندارد.

تصویر
به گزارش فارس به نقل از القدس العربي، سرلشگر "آبراهام بوتسر " فرمانده سابق نيروي دريايي رژيم صهيونيستي روز گذشته در گفت‎وگو با روزنامه صهيونيستي هاآرتص تاكيد كرد: نيروي هوايي اسرائيل توان مقابله با ايران و ضربه وارد كردن به آن را ندارد.

آبراهام بوتسر با بيان اين‎كه نيروي هوايي رژيم صهيونيستي نمي‌تواند مانع ادامه برنامه هسته‌اي ايران شود، گفت: در اين ميان شايد زيردريايي‌هاي حامل كلاهك‌هاي هسته‌اي بتوانند بازدارندگي استراتژيك اسرائيل را به آن بازگردانند.

وي تاكيد كرد: از اين واهمه دارد كه مبادا فرماندهان نيروي هوايي بنيامين نتانياهو،‌ نخست وزير و ايهود باراك وزير جنگ اسرائيل را قانع كرده باشند كه نيروي هوايي توان حمله به تاسيسات هسته‌اي ايران را دارد و آنها را به حمله به ايران تشويق كرده باشند.

انتهاي پيام/++*
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون - شمرون!
سپاس‌های ارسالی: 198 بار
سپاس‌های دریافتی: 173 بار
تماس:

Re: نيروي هوايي اسرائيل توان مقابله با ايران را ندارد

پست توسط Persian-Empire »

فقط می توان گفت : امان از دستت خبرگزای فارس :x
[FONT=arial black,avant garde]  پوچ جهان هيچ اگر دوست دارم
تو را اي كهن بوم و بر دوست دارم
تو را اي كهن پير جاويد برنا
تو را دوست دارم، اگر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران
تو را اي گرامي گهر دوست دارم

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

شتر در خواب بیند پنبه دانه...
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 815 بار
سپاس‌های دریافتی: 110 بار

پست توسط sevrous »

ابتدا بهتر است تجهيزات نيروي هوايي اسراييل را معرفي كنيم:
1.نيروي هوايي اسراييل از58 فروند f-15 eagle استفاده ميكند
2. 27 فروند f-15 e strike eagle
3.اين ارتش از326 فروندf-16 نيز برخور دار مي باشد
4.ارتش اسراييل از موشكهاي بالستيك جريكو 2 و3 نيز برخوردار ميباشد(جريكوي2 بردي معادل 2800 كيلومتر وجريكو 3 بردي معادل11000 كيلومتر را دارا مي باشد)
5.اسراييل همچنين از موشك كروز Delilah با بردي معادل 250كيلومتر هم بر خوردار ميباشد.(دقت اين موشك 1متر ميباشد )
6. اسراييل همچنيين از سيستم دفاعي +اتريوت وسيستم موسوم به ختس(+يكان) براي دفاع در برابر موشكها وهو+يماها نيز برخور دار است.
7.اين ارتش از 4نوع هوا+يماي بدون سر نشين نيز بهره ميبرد(هرمس .ايتان.هرون.البيت هرمس980)
حال خود قضاوت كنيد ايا نيروي هواي اسراييل توان مقابله با ايران را دارد يا خير؟
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

نقل قول:
((اين ارتش از326 فروندf-16 نيز برخور دار مي باشد))
يه چهل و يكيه ديگه برو بالا.
فقط 102 تاش اف-16 آي هستند كه مختص مقابله با ايرانند.اف-35 هم قراره خريداري بشه.
220 تا كلاهك 250 كيلوتني+بي رحمي و گرگ صفتي در وجود سران اين كشور=جنايت هاي مهلك و مرگ بار!!!!(اگر خداي ناكرده جنگي پيش بياد.)

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

منظور از ((نيروي هوايي اسرائيل توان مقابله با ايران را ندارد)) قدرتمند نبودن و یا دستکم گرفتن قدرت این نیرو نیست .

به این دلیل نیروی هوایی و یا کل رژیم صیهونیستی توان مقابله با ایران به ویژه توان هسته ای ایران را ندارد زیرا :
1- احداث تاسیسات هسته ای در مناطق امن و خاص کشور ، همینطور اجرای بالاترین استاندارد های پدافند غیر عامل که این تاسیسات را به شکل قابل توجهی مصون نگه می دارد .
2- نهادینه شدن دانش هسته ای به ویژه غنی سازی اورانیوم ، که در صورت حمله و اجیانا انهدام تاسیسات ، دوباره برپاشان کنیم .
3- عدم درک درست از قدرت و وضعیت دفاعی ایران و عدم پیش بینی مبنی بر کیفیت و کمیت پاسخ ایران .
4- قدرت موشکی ایران .
5- قدرت مند شدن ایران در منطقه و دیگر جاهای جهان مانند امریکای لاتین در مقابل تضعیف شدن جایگاه صیهونیستها .
7- ترس از پاسخ گروه های مقاومت فلسطینی و لبنانی و دولت سوریه .

8- انقلابهای مردمی در منطقه خاورمیانه که باعث از دست رفتن رژیم های دیکتاتوری طرفدار اسرائیل مثل بن علی و مبارک و چرخش آشکار مصر به سمت ایران و مقاومت و ترس اسرائیل مبنی بر بازیابی قدرت گذشته مصر .
9- بهانه قرار دادن ایران حمله اسرائیل را ( به عنوان دارنده بمب هسته ای) برای بدست آوردن سلاح هسته ای که در این زمان ایران نوعی مشروعیت پیدا کرده است و غالب افکار عمومی جهان این حق را به ایران می دهند .

..............................................
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 815 بار
سپاس‌های دریافتی: 110 بار

پست توسط sevrous »

phsepehr دوست عزيز اسراييل 356 فروند f-16داره ميتوانييد به اين منبع مراجعه كنييد:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

اقا خدایی یکی تو این انجمن جواب من رو بده من که حسابی گیج!!!!!!!!!!! شدم. این ارتش اسرائیل که قدرتش برای شماها اینقدر مشهود هست چرا نتونست تو جنگ 33 روزه جلوی موشکهای فجر حزب الله(بخونید ایران) رو بگیره.با توجه به اون سیستم های دفاع موشکی خودش.تازه فکر میکنم اون زمان سیستم دفاع موشکی لیزری اونها هم به راه بود.تازه همین سیستم تو جنگ 22 روزه غزه که از عهده چند عدد موشک دست ساز که همین جوشکار سر خیابون ما هم میتونه بسازتش بر نیومد.

پس به یه نتیجه میرسیم که خداوند کریم تو قران فرمودند که

الأنفال ایه 17 و 18

فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَكِنَّ اللّهَ قَتَلَهُمْ وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَكِنَّ اللّهَ رَمَى وَلِيُبْلِيَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْهُ بَلاء حَسَنًا إِنَّ اللّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿۱۷﴾
و شما آنان را نكشتيد بلكه خدا آنان را كشت و چون [ريگ به سوى آنان] افكندى تو نيفكندى بلكه خدا افكند [آرى خدا چنين كرد تا كافران را مغلوب كند] و بدين وسيله مؤمنان را به آزمايشى نيكو بيازمايد قطعا خدا شنواى داناست

ذَلِكُمْ وَأَنَّ اللّهَ مُوهِنُ كَيْدِ الْكَافِرِينَ ﴿۱۸﴾

اين بود و [بدانيد كه] خدا نيرنگ كافران را سست مى‏گرداند
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

جناب sevrous من هم منبع ام ميليتاري و ديگر سايت هاي ((معتبر است))
ويكي پديا يك سايت آزاداه كه هر كسي مي تونه اديتش كنه.نمي گم معتبر نيست ولي بعضي چيز هاش دروغه و از روي بي اطلاعي نوشته شده.من نمي گم من آگاهم و با اطلاعم حرف من همون پيغام شماست.يعني با حرفتون موافقم اما از اونجا كه ميليتاري سايت تخصصي نظامي هست من هم گفتم يه آمار درست بدم.مثلا در بخش نيروي هوايي ايران ويكي پديا به تازگي خوندم كه ايران 100 فروند!اف-4 داره در صورتي كه تعداد فانتوم هاي ايران چيزي بين 60 تا 80 فروند است.ولي در كل با منظور صحبت شما كه همانا قدرتمند بودن اسرائيل است مواقفم.شايدم اف-16 هاي اسرائيل بيشتر اون چيزي باشه كه من و شما گفتيم يا ويكي پديا و ميليتاري گفتن.الله اعلم
در ضمن 102 تا اف-16 آي تحويل داده شده نه 21

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 81 بار
سپاس‌های دریافتی: 560 بار

پست توسط شترگاو پلنگ »

sevrous نوشته شده:ابتدا بهتر است تجهيزات نيروي هوايي اسراييل را معرفي كنيم:
1.نيروي هوايي اسراييل از58 فروند f-15 eagle استفاده ميكند
2. 27 فروند f-15 e strike eagle
3.اين ارتش از326 فروندf-16 نيز برخور دار مي باشد
4.ارتش اسراييل از موشكهاي بالستيك جريكو 2 و3 نيز برخوردار ميباشد(جريكوي2 بردي معادل 2800 كيلومتر وجريكو 3 بردي معادل11000 كيلومتر را دارا مي باشد)
5.اسراييل همچنين از موشك كروز Delilah با بردي معادل 250كيلومتر هم بر خوردار ميباشد.(دقت اين موشك 1متر ميباشد )
6. اسراييل همچنيين از سيستم دفاعي +اتريوت وسيستم موسوم به ختس(+يكان) براي دفاع در برابر موشكها وهو+يماها نيز برخور دار است.
7.اين ارتش از 4نوع هوا+يماي بدون سر نشين نيز بهره ميبرد(هرمس .ايتان.هرون.البيت هرمس980)
حال خود قضاوت كنيد ايا نيروي هواي اسراييل توان مقابله با ايران را دارد يا خير؟

==============================================

ببخشید میشه توضیح بدین بردی معادل 11000 کیلومتر بر اساس کدام تهدید در انبارهای اسراییل ذخیره شده ؟
 [FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

airplane نوشته شده:اقا خدایی یکی تو این انجمن جواب من رو بده من که حسابی گیج!!!!!!!!!!! شدم. این ارتش اسرائیل که قدرتش برای شماها اینقدر مشهود هست چرا نتونست تو جنگ 33 روزه جلوی موشکهای فجر حزب الله(بخونید ایران) رو بگیره.با توجه به اون سیستم های دفاع موشکی خودش.تازه فکر میکنم اون زمان سیستم دفاع موشکی لیزری اونها هم به راه بود.تازه همین سیستم تو جنگ 22 روزه غزه که از عهده چند عدد موشک دست ساز که همین جوشکار سر خیابون ما هم میتونه بسازتش بر نیومد.

پس به یه نتیجه میرسیم که خداوند کریم تو قران فرمودند که

الأنفال ایه 17 و 18

فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَكِنَّ اللّهَ قَتَلَهُمْ وَمَا رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَلَكِنَّ اللّهَ رَمَى وَلِيُبْلِيَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْهُ بَلاء حَسَنًا إِنَّ اللّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿۱۷﴾
و شما آنان را نكشتيد بلكه خدا آنان را كشت و چون [ريگ به سوى آنان] افكندى تو نيفكندى بلكه خدا افكند [آرى خدا چنين كرد تا كافران را مغلوب كند] و بدين وسيله مؤمنان را به آزمايشى نيكو بيازمايد قطعا خدا شنواى داناست

ذَلِكُمْ وَأَنَّ اللّهَ مُوهِنُ كَيْدِ الْكَافِرِينَ ﴿۱۸﴾

اين بود و [بدانيد كه] خدا نيرنگ كافران را سست مى‏گرداند

دوست عزیز این سیستم ها که توانایی منهدم کردن کاتیوشا و... رو ندارند.موشک های خود این سیستم ها از کاتیوشا و ... بزرگتر هستند.فاصله ی شلیک این موشک ها هم بسیار کم بوده
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”