رونمایی از نسل جدید موشک های کروز برد بلند ایران
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
رونمایی از نسل جدید موشک های کروز برد بلند ایران
بزودی ,
رونمایی از نسل جدید موشک های کروز ,
مهندس محمد اسلامي , معاون امور صنعتي و تحقيقاتي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح , با تبريك فرا رسيدن سي و يكم مردادماه، روز «صنعت دفاعي» با بيان اينكه در اين روز وزارت دفاع يك موشك كروز با برد بلند را به مردم معرفي خواهد كرد، تصريح كرد: اين موشك نسبت به موشكهاي كروز قبلي داراي برد بلندتري است كه تحولي در موشكهاي كروز محسوب مي شود.
وي افزود: موشكهاي كروز در سقف پروازي و ارتفاع مشخص از سطح به هدف برنامهريزي شده اصابت ميكنند. اين موشكها با يك برنامهريزي دقيق، سريع و برق آسا دشمن را مورد هدف قرار مي دهند.
[External Link Removed for Guests]
وعده تحویل موشک کروز ظفر در اینده نزدیک ...
رونمایی از نسل جدید موشک های کروز ,
مهندس محمد اسلامي , معاون امور صنعتي و تحقيقاتي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح , با تبريك فرا رسيدن سي و يكم مردادماه، روز «صنعت دفاعي» با بيان اينكه در اين روز وزارت دفاع يك موشك كروز با برد بلند را به مردم معرفي خواهد كرد، تصريح كرد: اين موشك نسبت به موشكهاي كروز قبلي داراي برد بلندتري است كه تحولي در موشكهاي كروز محسوب مي شود.
وي افزود: موشكهاي كروز در سقف پروازي و ارتفاع مشخص از سطح به هدف برنامهريزي شده اصابت ميكنند. اين موشكها با يك برنامهريزي دقيق، سريع و برق آسا دشمن را مورد هدف قرار مي دهند.
وعده تحویل موشک کروز ظفر در اینده نزدیک ...
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
Re: رونمایی از نسل جدید موشک های کروز برد بلند ایران
و با تشکر از دلارهای نفتی و دولت سابق اوکراین و مهندسین هوافضای شوروی سابق ،باید دید KH55 هایی که در سال ۲۰۰۰ خریداری شدند الان چه شکلی شدند.پس از ۱۱ سال انتظار ظاهرا داره حرفهایی از اون ماجرا زده می شه.
Old soldiers never die.They just fade away
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
هرچی باشه ، از هرکجا باشه ، هرکی کمک کرده باشه .
فقط کارآمد باشه و باعث ترس و لرز دشمنان باشه .
فقط کارآمد باشه و باعث ترس و لرز دشمنان باشه .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
سلام
اگر اون موشک اوکراینی باشه،چند تا علامت سوال بزرگ در مقابل اون وجود دارد:
اول اینکه استفاده از این موشک در حالت هواپرتاب برای ما ممکن نیست چون پرنده ای مثل تی یو ۲۲ ،تی یو ۹۵ و یا تی یو ۱۶۰ در اختیار نداریم.
دوم که از اولی مهمتر است بحث نحوه هدایت موشک است چون نیاز به ماهواره دارد.
نظریه دیگر این است که شاید این موشک یک موشک ضد کشتی باشد که در آن صورت مشکل هدایت میان راه است.والا این قضیه رو هر جور که من بهش نگاه می کنم شاخش کجه!!!
دوستان نظری ندارند؟
اول اینکه استفاده از این موشک در حالت هواپرتاب برای ما ممکن نیست چون پرنده ای مثل تی یو ۲۲ ،تی یو ۹۵ و یا تی یو ۱۶۰ در اختیار نداریم.
نظریه دیگر این است که شاید این موشک یک موشک ضد کشتی باشد که در آن صورت مشکل هدایت میان راه است.والا این قضیه رو هر جور که من بهش نگاه می کنم شاخش کجه!!!
دوستان نظری ندارند؟
-
- سپاسهای ارسالی: 308 بار
- سپاسهای دریافتی: 121 بار
مجتبی عزیز بنده هم تا حدودی با صحبت های شما موافقم. یکی از برگترین مشکلاتی که ما در سر راه ساخت موشک های کروز برد بلند بهبهش مواجه ایم همین سیستم هدایتی میتونه باشه. چون بر خلاف مشک های بالستیک که از یک نمودار سهمی برای طی مسیر پروازی استفاده میکنن موشک های کروز عمدتا در ارتفاع پایین و نزدیک به زمین پرواز میکنن که برای عبور از موانع نیازمند تغییر جهت و ارتفاع بصورت مداوم هستند که در تمامی طول مدت پرواز به وسیله اپراتور ها و از طریق ماهواره انجام میشه. و تا اونجایی که من اطلاع دارم تا این لحظه ایران دسترسی به همچین سیستمی نداره و مسلما استفاده از سیستم جی پی اس هم عقلانی نیست.
البته شاید متخصصین برای این مورد هم فکری کرده باشن. مثل پهپاد کرار که گفته میشه بیش از هزار کیلومتر برد داره. البته نگفتن چه جوری فقط گفتن داره. یادمه در یک تاپیکی دوستان خیلی سر این قضیه بحث کردن که چه جوری میشه پهپاد از فاصله 1000 کیلومتری کنترل کرد و البته ایده های جالبی هم داشتن. مثل ایستگاه های هدایت در خاک سوریه و یا لبنان.
البته به نتیجه ای هم نرسیدن.
به نظر من که باید تا روز رونمایی صبر کنیم تا ببینیم چی هست. امیدوارم اینبار یک موشک کروز زمین به زمین باشه. که میتونه هم از نظر تاکتیکی و هم استراتژیکی معادلات به نفع ما تغییر بده. به قول معروف باز شود دیده شود بلکه پسندیده شود.
در ضمن مجتبی عزیز یه سوالی ذهن منو به خودش مشغول کرده و اون هم در مورد سیستم موقعیت یاب جهانی روسیه (گلوناس). آیا به صورت کامل عملیاتی شده؟
و اگه بشه به نظرتون ما میتونیم در تولیداتمون ازشون بهره بگیریم؟ چون به نظرم به مراتب ایمن تر از جی پی اس آمریکاییه.
البته شاید متخصصین برای این مورد هم فکری کرده باشن. مثل پهپاد کرار که گفته میشه بیش از هزار کیلومتر برد داره. البته نگفتن چه جوری فقط گفتن داره. یادمه در یک تاپیکی دوستان خیلی سر این قضیه بحث کردن که چه جوری میشه پهپاد از فاصله 1000 کیلومتری کنترل کرد و البته ایده های جالبی هم داشتن. مثل ایستگاه های هدایت در خاک سوریه و یا لبنان.
البته به نتیجه ای هم نرسیدن.
به نظر من که باید تا روز رونمایی صبر کنیم تا ببینیم چی هست. امیدوارم اینبار یک موشک کروز زمین به زمین باشه. که میتونه هم از نظر تاکتیکی و هم استراتژیکی معادلات به نفع ما تغییر بده. به قول معروف باز شود دیده شود بلکه پسندیده شود.
در ضمن مجتبی عزیز یه سوالی ذهن منو به خودش مشغول کرده و اون هم در مورد سیستم موقعیت یاب جهانی روسیه (گلوناس). آیا به صورت کامل عملیاتی شده؟
و اگه بشه به نظرتون ما میتونیم در تولیداتمون ازشون بهره بگیریم؟ چون به نظرم به مراتب ایمن تر از جی پی اس آمریکاییه.
- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
typhoon نوشته شده:سلام
دوستان نظری ندارند؟
البته هنوز مشخص نیست 12 موشک کروزی که دولت اوکراین به ایران صادر کرده دقیقا از کدام مدل خانواده ی KH-55 هستند . اما گزارشهای ضدونقیضی از وجود نمونه های دریاپایه و زمین پایه ی این موشک کروز برد بلند موسوم با کدهای ناتو SS-N-21 Sampson و SSC-X-4 'Slingshot' هم وجود دارد .
نمونه ی زمین پایه ی این موشک بنام RK-55 Granat یا KH-55SM که در ناتو با کد SSC-X-4 'Slingshot' شناخته میشود هر چند از نظر ظاهری و ابعاد بزرگتر از موشک KH-55 است (که آنهم بخاطر اضافه شدن بوستر میباشد) ، اما دارای پایه ی طراحی مشترک هستند . این موشک از یک موتور دو مرحله ای توربوفن ساخت Suyoz بهره میبرد و دارای برد 3000 کیلومتر و دایره خطای 150 متر است .
لانچر ساخته شده برای این موشک یک لانچر 8 در 8 بر پایه ی شاسی کامیون MAZ-543M است که هر لانچر 6 موشک را حمل میکند . تا نوامبر 1987 ، 84 عدد از این موشک و 6 دستگاه از لانچر این موشکها ساخته شد .
در مورد هدایت این موشک هم لازم به ذکر است موشکهای زمین پایه ی RK-55 نه از سیستم هدایت ماهواره ای ، بلکه از یک سیستم ترکیبی اینرسیایی-دنبال کردن عوارض (TERCOM) برای هدایت استفاده میکنند . سیستم هدایتی موشک متشکل از سیستم هدایتی Sprut و سیستم کنترل BSU-55 است که بدون نیاز به ماهواره ، قابل استفاده است .
البته بطور رسمی ، این موشکها به همراه سیستمهای پرتابی شان طبق قرارداد Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty منعقده بین شوروی و آمریکا ، تا ژوئن 1989 از بین رفته اند اما ...
منبع :
آخرین ويرايش توسط 1 on cheka, ويرايش شده در 0.
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی
سلام
ریس خودشه،زدی تو خال ، خوب مشکلات هم که انشالله حل شده،اگر تولید انبوه شده باشه؟اگر بردش بین 2 تا 3 هزار کیلومتر باشه؟چه حالی بکنیم در 31 مرداد
می گم شاید دست برادران چشم بادامی هم در میان باشد،پروژه سری موشکهای DH و...........
من که نمی تونم تا سی و یکم صبر کنم

ریس خودشه،زدی تو خال ، خوب مشکلات هم که انشالله حل شده،اگر تولید انبوه شده باشه؟اگر بردش بین 2 تا 3 هزار کیلومتر باشه؟چه حالی بکنیم در 31 مرداد

می گم شاید دست برادران چشم بادامی هم در میان باشد،پروژه سری موشکهای DH و...........
من که نمی تونم تا سی و یکم صبر کنم

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
ریس خودشه،زدی تو خال ، خوب مشکلات هم که انشالله حل شده،اگر تولید انبوه شده باشه؟اگر بردش بین 2 تا 3 هزار کیلومتر باشه؟چه حالی بکنیم در 31 مرداد![]()
![]()
![]()
![]()
من که نمی تونم تا سی و یکم صبر کنم![]()
![]()
اقا مجتبی میگم شبه عروسیت هم اینقدر ذوق زده نبودیا(یا نمیشیا)

سلام
جناب پرشین رنجر
سیستم گلوناس بعد از فروپاشی اتحاد شوروی به علت مشکلات مالی با محدودیت های شدیدی روبه رو شد.در سالهای اخیر دولت روسیه تلاشهای زیادی را برای به روز کردن و افزایش سطح پوشش گلوناس انجام داده است اما هنوز به سطح پوشش جی پی اس نرسیده است.در مورد استفاده از گلوناس هم فقط چند کلمه:استفاده از گلوناس یا جی پی اس یا گالیله حماقت محض است!!!!!
روسیه هرگز به ما همچنین امکانی را نخواهد داد چون در این صورت و در زمان جنگ اگر همچنان به ما اجازه استفاده از گلوناس را بدهد یعنی یک سلاح نقطه زن در اختیار ما گذاشته،یعنی رسما در کنار ما وارد جنگ شده!!!!
اشکان عزیز
نمی دونم عزیزی رو در طول جنگ از دست دادی یا نه ،وقتی یاد عموی ۱۷ ساله ام،شهید مجتبی خاجی، می افتم که روی تپه های کانی مانگا به دیدار معبودش رفت و حتی یک پلاک ازش برنگشت،وقتی نگاه همیشه منتظر مادرش رو می بینم،وقتی اشکهای برادران و خواهرانش را می بینم،وقتی دایی ام را می بینم که دانشجوی رشته هوش بری دانشگاه تهران بود در شرق دجله به اسارت رفت و ۶ سال بعد بازگشت و هنوز در چند سانتی قلبش ترکش گلوله تانک عراقی جا خوش کرده،وقتی بهش می گویم پشتیبانی آتش داشتید فقط سکوت می کند،تاو داشتید سکوت می کند،استینگر یا سام ۷ داشتید سکوت می کند.بله دوست من ،من و امثال من و خانواده هایی که در اون سالها زخم خوردن وقتی شهاب رو می بینند برقی در چشماهشون می بینی که گفتنی نیست.وقتی کسی که سالها در حسرت یک آر پی جی بوده حالا طوفان ۵ رو می بینه لبخندی از اعماق دلش می زنه.
راستی ، من هم مجردم.
جناب پرشین رنجر
سیستم گلوناس بعد از فروپاشی اتحاد شوروی به علت مشکلات مالی با محدودیت های شدیدی روبه رو شد.در سالهای اخیر دولت روسیه تلاشهای زیادی را برای به روز کردن و افزایش سطح پوشش گلوناس انجام داده است اما هنوز به سطح پوشش جی پی اس نرسیده است.در مورد استفاده از گلوناس هم فقط چند کلمه:استفاده از گلوناس یا جی پی اس یا گالیله حماقت محض است!!!!!
روسیه هرگز به ما همچنین امکانی را نخواهد داد چون در این صورت و در زمان جنگ اگر همچنان به ما اجازه استفاده از گلوناس را بدهد یعنی یک سلاح نقطه زن در اختیار ما گذاشته،یعنی رسما در کنار ما وارد جنگ شده!!!!
اشکان عزیز
نمی دونم عزیزی رو در طول جنگ از دست دادی یا نه ،وقتی یاد عموی ۱۷ ساله ام،شهید مجتبی خاجی، می افتم که روی تپه های کانی مانگا به دیدار معبودش رفت و حتی یک پلاک ازش برنگشت،وقتی نگاه همیشه منتظر مادرش رو می بینم،وقتی اشکهای برادران و خواهرانش را می بینم،وقتی دایی ام را می بینم که دانشجوی رشته هوش بری دانشگاه تهران بود در شرق دجله به اسارت رفت و ۶ سال بعد بازگشت و هنوز در چند سانتی قلبش ترکش گلوله تانک عراقی جا خوش کرده،وقتی بهش می گویم پشتیبانی آتش داشتید فقط سکوت می کند،تاو داشتید سکوت می کند،استینگر یا سام ۷ داشتید سکوت می کند.بله دوست من ،من و امثال من و خانواده هایی که در اون سالها زخم خوردن وقتی شهاب رو می بینند برقی در چشماهشون می بینی که گفتنی نیست.وقتی کسی که سالها در حسرت یک آر پی جی بوده حالا طوفان ۵ رو می بینه لبخندی از اعماق دلش می زنه.
راستی ، من هم مجردم.
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
typhoon نوشته شده:و با تشکر از دلارهای نفتی و دولت سابق اوکراین و مهندسین هوافضای شوروی سابق ،باید دید KH55 هایی که در سال ۲۰۰۰ خریداری شدند الان چه شکلی شدند.پس از ۱۱ سال انتظار ظاهرا داره حرفهایی از اون ماجرا زده می شه.
در پاسخ به پست شما ذکر چند نکته برای منحرف نشدن ذهن برخی دوستان لازمه:
1-امروز 30 مرداد است و تا 31 مرداد یک روز مانده! چیزی رونمایی نشده،شما از روسیه ،اوکراین،شوروی سابق و ... تشکر می کنید! (فکر کنم به مناسبت 31 مرداد باید به دلاور مردان صنایع دفاعی احترام بگذاریم)
2- شما از کجا و با کدام منبع موشک فوق رو kh-55 دانسته و متاسفانه جو را متشنج می کنید؟
3- اگر با ساختار و الگوی اموزشی و تحقیقاتی در سپاه و سایر نهادها اشنا باشید هیچگاه تمامی زحمات را بر گردن دلارهای نفتی و مهندسین شوروی سابق قرار نمی دهید! این برداشت شما اشتباه است یکی از اولین کسانی که در فروم از وجود اساتید اموزشی شوروی سابق در دانشگاه امام حسین و برخی نهاد های خاص خبر داد شخص بنده بودم،گفته شما مبنی بر کمک فنی در برخی موارد را تایید می کنم اما در سایر موارد متاسفانه اگر بخواهم نمیتوانم قبول کنم،دانشجویان هوافضای بسیاری در دانشگاههای عمومی و نظامی در حال تحصیل هستند و اساتید ایرانی هم کم نداریم،دلیلی هم برای گفتن خیلی از چیزها نمیبینم!
اصولا تنها گناه ما این است که گالیور را صدا و سیما در دوران کودکی ما پخش کرده است و هرکدام از ما در هر سنی لااقل یکبار ان را دیده ایم اینگونه ایده من میدونم،من میدونم در ما ایرانی ها شکل گرفت،در صنایع نظامی،همه می دانند! در امور دولت همه میدانند ! در قانون گذاری ! در مسائل دینی... من میدونم به نوعی شعار ماست!!
------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن : صبر چیز خوبی است و احساسی سخن نگفتن،البته روزگاری خودم همین موارد رو رعایت نمی کردم!! به امید اقتدار ایران و ایرانی...

زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
جناب پرشین رنجر
اشکان عزیز
راستی ، من هم مجردم.
اقا مجتبی من که چیز بدی نگفتم
گفتم خیلی ذوق زده شدی.منم خیــــــــــلی خوشحالم.بهش هم افتخار میکنم.من چیز بدی گفتم انصافا؟یه جورایی شمارو تحسین کردم.
عذر میخوام اگر باعث ناراحتی شما شدم.شرمنده.

بخند اخوی،ناراحت نباش.خودت میدونی ارادت خاصی بهت دارم.ازم دلگیر نشو تو این شبای عزیز