ضعف‌های دفاعی قوی‌ترین و مجهزترین ناوشکن دنیا از نظر یک کارش

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

قفل شده
Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 39
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۶ دی ۱۳۸۵, ۱۱:۴۲ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 314 بار

ضعف‌های دفاعی قوی‌ترین و مجهزترین ناوشکن دنیا از نظر یک کارش

پست توسط jafar2007 »

ضعف‌های دفاعی قوی‌ترین و مجهزترین ناوشکن دنیا از نظر یک کارشناس نظامی
  نوشت: این روزها بحث تهدید ایران به بستن تنگه هرمز در صورت تحریم نفتی و نگرانی شدید غرب در مورد این مسئله تنش ها را در منطقه افزایش داده است و این در حالی است که کشورهای غربی با فرستادن ناوهای خود تلاش می کنند از وقوع این مسئله جلوگیری کنند. در تازه ترین اقدام نیز انگلیس مدعی شده است که قوی ترین ناوشکن جهان را که متعلق به این کشور است، به خلیج فارس اعزام خواهد کرد. 
  اساس این گزارش، این ناوشکن به شدت از سوی انگلیسی ها مورد تعریف و تمجید قرار گرفته است و رسانه های این کشور مدعی شده اند که این ناوشکن قوی ترین و مجهزترین ناوشکن دنیا است و به همین دلیل به وجود آن بسیار افتخار می کنند، اما یک کارشناس مسائل نظامی در گفتگو با شفاف ابعاد تازه ای از ضعف های این ناو انگلیسی را افشا کرده است. 
  های ناوشکن اچ ام اس درینگ از دید انگلیسی  
  اساس آنچه رسانه های غربی گزارش داده اند، ناو شکن "اچ ام اس درینگ دی ۳۲" یک ناو شکن متعلق به نیروی دریایی سلطنتی انگلیس است و هفتمین نوع از این کشتی است که از اوائل قرن ۱۹ میلادی ساخته می شود. این کشتی در سال ۲۰۰۶ در رودخانه کلاید به آب انداخته شد و در طول سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ هدایت کشتی ها را در دریا بر عهده داشت. این کشتی در دسامبر ۲۰۰۸ به نیروی دریایی سلطنتی تحویل شد و برای نخستین بار در ژانویه سال ۲۰۰۹ به بندر پورتسموث فرستاده شد. این کشتی به دلیل پیشرفت های زیاد و دارا بودن فناوری بسیار بالا مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است. قیمت آن در حدود ۶.۶ میلیارد پوند تخمین زده شده است. 
  گزارش در ادامه می افزاید: این کشتی نخستین شلیک اژدر دریایی خود ار در می ۲۰۱۱ انجام داد و سرانجام پس از سال ها کار آزمایشی رسما به نیروی دریایی سلطنتی انگلیس تحویل داده شد. این کشتی اکنون مجهز به سیستم دفاعی ضد موشکی فالانکس سی آی دبلیو اس است که در تمام بخش های فوقانی آن تعبیه شده است. این کشتی قرار است به عنوان نخستین ماموریت خود به خلیج فارس اعزام شود. 
  ویژگی این ناوشکن کناره های صاف آن و آشفتگی و درهم و برهم نبودن بخش فوقانی آن است. این مسئله به این دلیل مهم است که توانایی رادار گریز بودن در سطح پایین را به این کشتی می دهد. این مسئله باعث می شود کشتی در نگاه رادارها به عنوان یک قایق ماهیگیری فرض  
  نخستین ناوشکنی است که مجهز به سیستم ای میل و سرگرمی هیا دیگر از جمله آی پد است. این کشتی همچنین نخستین ناو نیروی دریایی سلطنتی است که دارای فضاهای زندگی مجزا برای ملوانان مذکر و مونث است. این ناوشکن به عنوان قوی ترین ناوشکن دنیا شناخته شده است و امکانات آن شامل رادارهای دارای چند قابلیت است که می تواند تا شعاع ۴۰۰ کیلومتری چندین هدف را از زوایای مختلف شناسایی کند. علاوه بر این، این ناوشکن مجهز به رادار نظارتی اس۱۸۵۰ام سه بعدی است که قادر به ردیابی ۱۰۰۰ هدف مود نظر است. علاوه بر این توانایی ردیابی موشک های بالستیک را خارج از این محدوده نیز دارد. 
  ها و سیستم های به کار رفته در این ناوشکن
سیستم موشکی اژدر دریایی: رادار ردیابی هوایی چند کاره با برد ۴۰۰ کیلومتر.
رادار نظارتی سه بعدی با برد ۴۰۰ کیلومتر که قادر به ردیابی هزار هدف از جمله اهداف خارج از جو مانند موشک های بالستیک است. 
  های آستر در یک فضای عمودی ۴۸ حفره ای که شامل موشک های زیر می شود: آستر ۱۵ که کوتاه برد است و برد آن از ۲ تا ۳۰ کیلومتر است. موشک های آستر ۳۰ که دوربرد هستند و از ۳ تا ۱۲۰ کیلومتر برد دارند. 
  های ضد کشتی اسکوا که بر روی بالگرد تعبیه شده اند. 
  های ضد کشتی ۴.۵  
  های ضد کشتی هارپون ۸۴ که قابلیت پرتاب از پرتاب کننده های چهارگانه دارد، اما استفاده از آن در شرایط کنونی در دستور کار نیست. 
  تسلیحاتی ۴.۵  
  های موشکی ضد  
  استینگ ری که بر روی بالگردها تعبیه شده است. 
 
با این وجود اما ایران نیز دارای توانایی های بالقوه ای است که همانگونه که در ابتدا هم به آن اشاره شد در صورت ماجراجویی های غربی می توان این ناو را در کمتر از چند دقیقه در آب های خلیج فارس غرق کند و آن را با تاریخ پیوند بزند. یک کارشناس مسائل نظامی- امنیتی در گفت و گو با شفاف، ابعاد تازه ای از ضعف های این ناوشکن را مطرح کرد. 
  کارشناس نظامی گفت: نیروی دریایی انگلیس کشتی "اچ ام اس درینگ" را که نخستین کشتی از کلاس نابودگرهای تایپ ۴۵ این کشور محسوب می شود، به خلیج فارس فرستاده است که قرار است از آن به عنوان یک تهدید علیه ایران استفاده شود. 
  کارشناس نظامی امنیتی در ادامه گفت: این کشتی یکی از پیشرفته‌ترین کشتی‌های حال حاضر دنیا است. این کشتی برای نبرد با اهداف هوایی مجهز به ۴۸ موشک کوتاهبرد و میانبرد Aster۱۵ و ۳۰است که توانایی درگیری با یک هدف از ۱۹۰ کیلومتری را دارا هستند. علاوه بر این در لایه آخر دفاع هوایی خود از دو توپ هدایت راداری فالانکس با نرخ آتش ۴۸۰۰ گلوله استفاده می کند. برای درگیری با اهداف دریایی این کشتی از یک توپ ۱۲۰ میلی متری و هشت تیر موشک کروز ضد کشتی هارپون استفاده می کند که این موشک ۲۰۰ کیلومتر برد مفید داشته و با یک سر جنگی ۲۰۰ کیلویی برای درگیری با ناوهای سنگین طراحی شده است. لذا قدرت مانور پذیری بسیار پائینی دارد. اما اصابت یک تیر آن به هر کشتی در دنیا موجب غرق کامل کشتی می‌شود. 
  کارشناس نظامی-امنیتی گفت: این کشتی برای مقابله با موشکهای ضد کشتی نیز مقاوم است. موشکهای آستر در کنار رادار آرایه فازی این ناو می توانند در آن واحد با دو موشک ضد کشتی در فاصله ۲۲ کیلومتری ناو درگیر شوند، اما برای این کار به حداقل ۳۰ ثانیه زمان نیاز دارند. در این زمان یک موشک ضد کشتی می تواند ۹ تا ۱۰ کیلومتر حرکت کند. هر توپ فالانکس یک طرف ناو را پوشش می‌دهد. پس در حمله از هر طرف فالانکسها در لایه آخر می توانند با یک موشک ضد کشتی درگیر شوند. 
  تاکید کرد: به طور خلاصه این کشتی در هر حمله توان درگیری با ۳ موشک کروز را "در حالت ایده آل" دارد. 
  کارشناس نظامی گفت: همه این ها در شرایطی است که در رزمایش اخیر، نیروی دریایی ایران نشان داد که توانایی حضور در یک مکان را با حداقل ۱۰ موشک کروز دارد و می تواند این موشک ها را بر روی پرتاب کننده متحرک به سوی هدف شلیک کند. این به این معنا است که اگر این کشتی در فاصله ۳۶۰ کیلومتری سواحل ایران باشد، در مدت زمانی کوتاه باید منتظر شلیک "حداقل" ۱۰ موشک کروز ضد کشتی از انواع رعد، نور، نصر، زمر و ... باشد. 
  کارشناس نظامی-امنیتی افزود: این ناو در برابر موشکهای بالستیک ضد کشتی مانند خلیج فارس یا نمونه دریایی سجیل حتی روی کاغذ هم توانی برای دفاع ندارد. ادعا شده است که موشکهای آستر ۳۰ که بر روی این کشتی نصب شده‌اند به صورت محدود توان ضد بالستیک دارند، اما حتی تا امروز در میدان مانور هم در برابر موشکهای بالستیک امتحان نشده‌اند. و این درحالی است که حتی موشکهای تخصصی ضد بالستیک مثل SM-۳ هم در برابر موشکهای کوتاهبرد مثل فاتح که نقطه اوج کمی دارند و چیزی بین موشک کروز و بالستیک هستند در رزمایشها ناکام مانده اند. 
  کارشناس مسائل امنیتی- نظامی افزود: اما بحث مهم تر توان این ناو در مقابله با قایقهای تند رو سپاه است. قایق های تندرو در واقع تعمیم موشک کروز ضد کشتی در برد زیاد هستند. با فرض ۳۰ یا ۴۰ فروند قایق تند رو مجهز به موشکهای دوش پرتاب ضد هوایی میثاق و موشکهای کروز، باز هم همان سناریو اول اتفاق می افتد. ممکن است ۴ تا از این موشکها رهگیری ‌شوند، ولی بقیه موشک ها ناو را نابود خواهند کرد. 
  برابر اژدرهای این ناوشکن هم باید گفت که معمولا ناوها فقط به ۶ تیر اژدر ضد اژدر مجهز می‌شوند. به عبارتی می‌توان گفت که این ناوها در برابر شلیک اژدر از قایقهای تندرو کاملا بی دفاع هست. 
  در پایان گفت: در برابر توپخانه ساحلی نیز باید اشاره شود که یک تهدید بسیار جدی برای این ناو در برد های زیر۷۵ کیلومتر توپخانه ساحلی هست. به عبارت دیگر با هدف‌گیری و شلیک پیاپی کاتیوشا، نابودی این ناو قطعی خواهد بود. 
 
 
  
 ://rajanews.com/detail.asp?id=113129
 
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 145
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۱:۱۸ ق.ظ
محل اقامت: Bushehr
سپاس‌های ارسالی: 2383 بار
سپاس‌های دریافتی: 1119 بار
تماس:

Re: ضعف‌های دفاعی قوی‌ترین و مجهزترین ناوشکن دنیا از نظر یک

پست توسط M.Lawyer »

این ناوها هیچ وقت به تنهایی عملیات نظامی انجام نمی دهد و در وضعیت جنگی هم به صورت ناوگروه وارد عمل خواهند شدکه توانایی آنها را در مقابله با انواع موشکها و شناورها به طور چشمگیری افزایش می دهد.
 The Glory and Greatness of a Man Depends on Three Things ... Good Speech*Good Idea*Good Deed 



[External Link Removed for Guests]


 
 
 
 
Junior Poster
Junior Poster
پست: 153
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۰, ۹:۰۱ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار

Re: ضعف‌های دفاعی قوی‌ترین و مجهزترین ناوشکن دنیا از نظر یک

پست توسط azarakhsh45 »

کوچک شمردن دشمن اشتباه بزرگی هست
در این چند روز بحث ها تحلیل ها نیروی دریایی ایران در مقابل نیروی دریایی آمریکا و سایرین چنان نشان دادند که ظاهرا آنها فقط مجهر به تفنگ بادی هستند !!!!
متاسفانه تا کنون هیچ تحلیل منسفانه و منطفی که توان هر دو طرف متخاصم را درنظر گرفته باشد ندیدم .
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3805
تاریخ عضویت: شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۲۶ ق.ظ
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: ضعف‌های دفاعی قوی‌ترین و مجهزترین ناوشکن دنیا از نظر یک

پست توسط Sami 1993 »

MARKSMAN نوشته شده:این ناوها هیچ وقت به تنهایی عملیات نظامی انجام نمی دهد و در وضعیت جنگی هم به صورت ناوگروه وارد عمل خواهند شدکه توانایی آنها را در مقابله با انواع موشکها و شناورها به طور چشمگیری افزایش می دهد.


ولی‏ ‏باز‏ ‏در‏ ‏برابر‏ ‏موشک‏ ‏خلیج‏ ‏فارس‏ ‏آسیب‏ ‏پذیرند‏ ‏..
Fast Poster
Fast Poster
پست: 267
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۹:۰۲ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 142 بار
سپاس‌های دریافتی: 928 بار

Re: ضعف‌های دفاعی قوی‌ترین و مجهزترین ناوشکن دنیا از نظر یک

پست توسط SADGYAN »

اگر از بزرگ نمایی و فخر فروشی غربی ها در مورد تجهیزاتشان بگذریم مسلما هیچ ناوی حتی بزرگتر ومجهز تر از ناو مذکور هم در برابر بارانی از موشکها هیچ شانسی نداره
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1637
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: ضعف‌های دفاعی قوی‌ترین و مجهزترین ناوشکن دنیا از نظر یک

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام ;

در شرایطی که خود امریکاییها تعداد زیادی ناو هواپیمابر دارن و هر ناو هواپیمابر خودش با چندین ناو دیگر همراهی و پشتیبانی میشه و تعداد زیادی هواپیما در این ناوهای هواپیمابر برای انجام عملیات آماده و مستقر هستند ، من گمان میکنم انگلیسیها باید یک خورده کم داشته باشن که تصور کنن این ناوشان میتونه در سرنوشت جنگ تاثیری داشته باشه .

این کار مثل این میمونه که به دسته ای از سگهای وحشی یک شغال اضافه بشه .
این چیزها بیشتر جنبه سیاسی و جنگ روانی دارن .
  
*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”