دیدار وزیر دفاع سوریه از ناو روسی+عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

دیدار وزیر دفاع سوریه از ناو روسی+عکس

پست توسط Qaher1406 »

وزیر دفاع سوریه با حضور در ناو جنگی روسی پهلو گرفته در آبهای این کشور با فرماندهان آن دیدار کرد.

به گزارش مشرق، مهر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا) نوشت: "داود راجحه" وزیر دفاع سوریه ضمن بازدید از ناو جنگی روسیه گفت: روابط سوریه با روسیه تاریخی و بر اساس احترام متقابل و در خدمت ثبات منطقه و جهان است.

از سوی دیر "عظمت الله کلمحمدوف" سفیر روسیه در سوریه گفت: حضور ناو جنگی روسیه در آبهای سوریه نشان دهنده عمق همکاری و دوستی طرفین است.
وی افزود: حضور این ناوگان در سوریه نشان دهنده توجه روسیه به حوادث سوریه و بازگشت آرامش به این کشور است و مسکو راهکار گفتگو و برنامه اصلاحات و پرهیز از دخالت خارجی را ضروری می داند.
تصویرتصویر
تصویرتصویر
تصویرتصویر
منبع : مشرق نیوز
[External Link Removed for Guests]
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

Re: دیدار وزیر دفاع سوریه از ناو روسی+عکس

پست توسط CentralWeb »

سلام
به نظرم همین کارخانه قدیمی هم خودش غنیمتیه و اگر جنگی بشه و موشکی بسمت اون شلیک بشه و غرقش کنه مطمئنا همون تاثیری رو داره که پیشرفته ترین ناو روسی در منطقه داره
هرچی باشه سربازان روسی خدمه ی اون هستند و اگر اسیبی ببینه روسیه ساکت نمیمونه
مهم اینه که روسیه حمایت کرده...

باتشکر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CentralWeb »

indistinct جان
من زیاد توی ادوات نظامی وارد نیستم اما میدونم که کشور عزیزمون توانایی ساخت ناو هواپیما بر رو داره و هیچ مشکلی نداره
اما نکته ای که هست احتمالا هزینه نگهداری اون به صرفه نیست و همچنین ما وزارت دفاع داریم نه وزارت جنگ پس ما تنها بر دفاع از کشورمون تمرکز کردیم تا ظهور حضرت ولی عصر
پس اگر دفاع از کشورمون مبنا هست پس هواپیماهای جنگنده هم نمی خوایم از مرزهامون زیاد دور بشن پس میتونند از خاک ایران هم بلند بشن
البته بحث حضور در ابهای بین المللی ازاد هم بحث مفصل خودش رو داره و اون رو باز نمی کنم...
از اون طرف هم باید سلاح های مورد استفاده در ناوهای هواپیما بر اینقدر پیشرفته باشن تا حتی مگس هم بدون اجازه به اون نزدیک نشه و با یه موشک اونقدر سرمایه و ناو و هواپیما غرق نشن که انشالله اگر ایران به این سطح از امنیت در ناو و سلاح های پیشرفته اون رسید تازه یک گام برای ساخت ناو هواپیما بر برداشته....
از اون طرف هم باید سیاست حضور در ابهای ازاد در دستور کار قرار بگیره
پس ما باید اول اونقدر در دفاع از کشور قوی شده باشیم تا بعد به فکر حضور بین المللی باشیم....
همچنین ناو هواپیما بر بعنوان یک پایگاه هوایی محسوب میشه پس لازمه که برای حضور طولانی مدت در ابهای ازاد خرج خورد و خوراک خدمه رو هم تامین کنه پس چون ایران فعلا نیازی به حضور در ابهای بین الملل نداره پس نیازی هم به ناو هواپیما بر فعلا نداره، البته فعلا...

این حرف هایی که گفتم منطق ذهن من حقیر هست و هزاران مشکل و ایراد داره و چون تخصصی در این زمینه ندارم صرقا منطق ذهنم رو بازگو کردم...
امیدوارم بهم خورده نگیرید....

باتشکر از همه دوستان عزیزم
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

CentralWeb نوشته شده:indistinct جان
من زیاد توی ادوات نظامی وارد نیستم اما میدونم که کشور عزیزمون توانایی ساخت ناو هواپیما بر رو داره و هیچ مشکلی نداره
اما نکته ای که هست احتمالا هزینه نگهداری اون به صرفه نیست و همچنین ما وزارت دفاع داریم نه وزارت جنگ پس ما تنها بر دفاع از کشورمون تمرکز کردیم تا ظهور حضرت ولی عصر
پس اگر دفاع از کشورمون مبنا هست پس هواپیماهای جنگنده هم نمی خوایم از مرزهامون زیاد دور بشن پس میتونند از خاک ایران هم بلند بشن
البته بحث حضور در ابهای بین المللی ازاد هم بحث مفصل خودش رو داره و اون رو باز نمی کنم...
از اون طرف هم باید سلاح های مورد استفاده در ناوهای هواپیما بر اینقدر پیشرفته باشن تا حتی مگس هم بدون اجازه به اون نزدیک نشه و با یه موشک اونقدر سرمایه و ناو و هواپیما غرق نشن که انشالله اگر ایران به این سطح از امنیت در ناو و سلاح های پیشرفته اون رسید تازه یک گام برای ساخت ناو هواپیما بر برداشته....
پس ما باید اول اونقدر در دفاع از کشور قوی شده باشیم تا بعد به فکر حضور بین المللی باشیم....
همچنین ناو هواپیما بر بعنوان یک پایگاه هوایی محسوب میشه پس لازمه که برای حضور طولانی مدت در ابهای ازاد خرج خورد و خوراک خدمه رو هم تامین کنه پس چون ایران فعلا نیازی به حضور در ابهای بین الملل نداره پس نیازی هم به ناو هواپیما بر فعلا نداره، البته فعلا...

این حرف هایی که گفتم منطق ذهن من حقیر هست و هزاران مشکل و ایراد داره و چون تخصصی در این زمینه ندارم صرقا منطق ذهنم رو بازگو کردم...

با سلام
شما میگید ناو هواپیما بر باید آنقدر پیشرفته باشه که حتی مگس هم بدون اجازه به او نزدیک نشه ولی خودتون این تاپیک رو مطالعه ت
تاپیک:
topic-t83162.html#p333664
آخرین ويرايش توسط 3 on A3eman, ويرايش شده در 0.
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 257 بار
سپاس‌های دریافتی: 442 بار

پست توسط indistinct »

CentralWeb نوشته شده:indistinct جان

نه شما راست میگید.اگه آخر پست رو نگاه کنید دارم میخندم.یعنی با شوخی گفتم.میدونم که نیاز آنچنانی به ناو هواپیما بر نداریم و میتونیم بسازیم و در اولویت نیست ولی اگه حتی یک دونه هم داشته باشیم وقتی نیروی دریایی عزیزمون میره دریای مدیترانه میتونه اون هارو پوشش هوایی بده.

----------------------------------------------------------------------
topic-t84362.html
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CentralWeb »

a3eman جان

اینکه گفتم حتی پشه هم بدون اجازه به ناو نزدیک نشه یک واقعیته اما خوب حالا این ناو امریکایی که پهپادهای ایرانی از اون فیلمبرداری کردن از ضعفش بوده صد در صد و سرش کلاه رفته اما این دلیل بر عقب ماندگی ناو نمیشه...
به هر حال این یک ضعف محسوب میشه...
اما ایران اگر بخواد ناو هواپیما بر بسازه حتما باید امنیت بالایی با توجه به دشمنای غربی و ناوهای جنگی غربیها براش در نظر بگیره

باتشکر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

ناو‏ ‏هواپیما‏ ‏بر‏ ‏در‏ ‏حال‏ ‏حاضر‏ ‏به‏ ‏کار‏ ‏ایران‏ ‏نمیاد.
در‏ ‏مقابل‏ ‏سرمایه‏ ‏گذاری‏ ‏ایران‏ ‏بر‏ ‏روی‏ ‏زیرسطحی‏ ‏از‏ ‏هر‏ ‏اندازه‏ ‏به‏ ‏تعداد‏ ‏انبوه‏ ‏کاملا‏ ‏به‏ ‏صرفه‏ ‏است.
یک‏ ‏زیردریایی‏ ‏کلاس‏ ‏غدیر‏ ‏در‏ ‏صورت‏ ‏تجهیز‏ ‏به‏ ‏اژدر‏ ‏حوت‏ ‏می‏ ‏تواند‏ ‏تهدیدی‏ ‏جدی‏ ‏برای‏ ‏ناوهای‏ ‏بزرگ‏ ‏به‏ ‏ویژه‏ ‏ناوهای‏ ‏هواپیمابر‏ ‏باشد‏ ‏.
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

پست توسط kayvan6079 »

با سلام

ضمن تشکر از همه کاربران گرامی

دوستان لطف کنند و اگر قصد پرسش و یا احیانا بررسی و تحلیل در خصوص خبر فوق را دارند در تاپیک های مرتبط این کار را انجام دهند تا هم مقالات مرتبط تکمیل تر شود و هم از پراکندگی مطالب تخصصی در لابه لای تاپیک های خبری اجتناب شود.

با تشکر

آشنایی با ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسف

آشنایی با جنگنده چند منظوره دوربرد سوخو-33
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

پست توسط 1391 »

با سلام.
درسته اگه ناو هواپیمابر هم ساخته بشه هواپیمایی مثل f-15 یا f-16 باید داشته باشیم تا بتونن روی ناو هواپیمابر بشینن یا از روی اون بلند بشن.هواپیما هایی که ما الان در اختیار داریم برای این کار مناسب نیست و اگر هم بسازیم بودجه مون رو ریختیم بیرون.ولی اگر ارتش یک هواپیما برای 1 یا 2 سال آینده در نظر داشته باشه که بتونه روی ناوهواپیمابر مورد استفاده قرار بگیره اونموقع موضوع فرق میکنه.
دوتا سوال از متخصصان داشتم:
f-14 میتونه در ناو هواپیمابر مورد استفاده قرار بگیره؟
صاعقه چی؟اون هم میتونه روی ناوهواپیمابر بشینه یا بلند شه؟
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
New Member
سپاس‌های ارسالی: 201 بار
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط فدایی سید علی »

1391 نوشته شده:با سلام.
درسته اگه ناو هواپیمابر هم ساخته بشه هواپیمایی مثل f-15 یا f-16 باید داشته باشیم تا بتونن روی ناو هواپیمابر بشینن یا از روی اون بلند بشن.هواپیما هایی که ما الان در اختیار داریم برای این کار مناسب نیست و اگر هم بسازیم بودجه مون رو ریختیم بیرون.ولی اگر ارتش یک هواپیما برای 1 یا 2 سال آینده در نظر داشته باشه که بتونه روی ناوهواپیمابر مورد استفاده قرار بگیره اونموقع موضوع فرق میکنه.
دوتا سوال از متخصصان داشتم:
f-14 میتونه در ناو هواپیمابر مورد استفاده قرار بگیره؟
صاعقه چی؟اون هم میتونه روی ناوهواپیمابر بشینه یا بلند شه؟

جنگنده ی اف 14 برای نیرو ی دریایی آمریکا ساخته شده و کا دریا پایه است
در مورد جنگنده ی صاعقه هم چون از روی اف 5 ساخته شده شاید بتونه بشینه و لی به احتمال زیاد نتونه تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”