افزایش صادرات تسلیحات نظامی ایران در سال آینده

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

افزایش صادرات تسلیحات نظامی ایران در سال آینده

پست توسط Sami 1993 »

[External Link Removed for Guests]
سردار بکایی در گفتگو با فارس خبر داد
[External Link Removed for Guests]
خبرگزاری فارس: جانشین وزیر دفاع از برنامه‌ریزی گسترده این وزارتخانه برای ارتقاء میزان صادارت تجهیزات نظامی به کشورهای دوست و همسایه در سال آینده خبر داد.

تصویر

سردار مجید بکایی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، با اشاره به برنامه ریزی این وزارتخانه در راستای تحقق هرچه بیشتر جهاد اقتصادی، گفت: وزارت دفاع به عنوان یکی از مراکز مهمی که می‌تواند نقش بسزایی در این خصوص داشته باشد، برنامه‌های خوب و ارزنده‌ای را برای یک ایجاد یک حرکت جهشی در زمینه تحقیق و توسعه فناوری تدارک دیده که با اجرای آن می‌توان موضوع جهاد اقتصادی را با برنامه‌ریزی بهتری دنبال کرد.

سردار بکایی همچنین به اهمیت بحث صادرات تسلیحات نظامی به خارج از کشور اشاره کرد و افزود: موضوع صادرات یکی از مسایل اساسی مد نظر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است که در این خصوص تلاش‌های گشترده‌ای هم صورت گرفته تا در سال آینده بتوانیم صادرات نظامی را به وضعیت قابل توجهی ارتقا دهیم.

وی با اشاره به سفر اخیر وزیر دفاع لبنان به کشورمان و مذاکرات درخصوص تجهیز ارتش این کشور خاطرنشان کرد: طبیعتا در زمینه صادرات تسلیحات، ارتباطات گسترده‌ای نیز با کشورهای دوست و همسایه خواهیم داشت.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 96 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار

Re: افزایش صادرات تسلیحات نظامی ایران در سال آینده

پست توسط noble1990 »

خب یعنی مثلا چی و به کجا میخواد صادر بشه؟؟؟؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

Re: افزایش صادرات تسلیحات نظامی ایران در سال آینده

پست توسط 1391 »

موشک،ضد تانک،سلاح انفرادی،گلوله،ضد هوایی(پدافند)،توپ،شاید رادار و ... .معمولا همچین چیزهایی صادر میشن دیگه.(تا اونجاییکه من خبر دارم).اگه بیشتر یا کمتر هم باشه نمیدونم.من یه چیزی گفتم. :razz:
خوب معلومه به کجا.آمریکا،اسرائیل،فرانسه... .نه شوخی کردم :grin:
معمولا به لبنان و عراق و سوریه.فکر کنم چندتا دیگه هم هستند که ما نمیدونیم.البته این اسم هاییکه میبرم بر اساس اطلاعات خودمه و دقیق نمیدونم.
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”