ممنون از اشکان عزیز که به مساله مهمی اشاره کردن و استقبال از این تاپیک هم نشانه دغدغه بسیاری از کاربران برای بهتر شدن سایت هست. با اجازه بنده هم چند پیشنهاد و انتقاد برای بهتر شدن دارم که امیدوارم مفید باشه.
همونطور که دوستان اشاره کردن، یکی از دلایل ارسالهای خلاف قوانین انجمن توسط افراد به اصطلاحا اسپمر میتونه این باشه که به قوانین آشنایی ندارن، و با وجود الزامی بودن خواندن قوانین اونرو نمیخونن. شاید در ابتدای آشنایی با سایت، دیدن یک 33 قانون و سیاست و هدف و... خیلی زیاد باشه و اونو نخونه (مثل خود من در ابتدای ورودم!) و به نظر من چیزی شبیه امتحان گرفتم هم باعث کم شدن کاربران جدید خواهد شد.
پیشنهاد های بنده:
در هنگام باز شدن هر تاپیک به صورت اتفاقی یکی از قوانین سایت انتخاب شود و بین دو پست نمایش داده شود (در هر صفحه یکی) مانند تبلیغاتی که در بین پست های اول و دوم قرار میگیرند (حالا یا پست دوم و سوم یا وسط صفحه یا...)
برای مثال این شکلی:
======================================================
[HIGHLIGHT=#000000]مرکز انجمن های تحصصی:
قانون شماره 28) ارسال پست هايي همچون ٫متشكرم ٫مرسي ٫خيلي عالي بود و.... ممنوع است و بجاي آن باید از امکان سپاس که در زیر هر ارسال موجود است استفاده شود.
مشاهده کامل قوانین
============================================
اینطوری هم کاربران حوصله خواندن یک خط رو دارن و هم تشویق به خواندن بقیه قوانین هم میشوند.
پیشنهاد بعدی من همونطور که مهران عزیز هم فرمودند در مورد مدیران هست. برای مثال جناب Ines مدیر بخش زبانهای خارجی مدت دو سال و نیم هست که به سایت حتی سر هم نزده! الآن هم رونق این بخش رو میتونیم مشاهده کنیم!
انتخاب مدیران فعال میتونه بسیار کمک کنه.
مورد بعدی که البته ربطی به این بحث نداره "سرگرمی" هستش. مطمئنا یک انجمن خشک و جدی مورد علاقه هیچکس نیست! برای مثال کلاس درسی رو تصور کنید که معلم از اول تا آخر کلاس رو فقط درس و مطالب علمی بگه؛ چنین کلاسی مطمئنا بسیار کسل کننده خواهد بود ولی اگر معلم در حین درس دادن در طول کلاس با برخی شوخی ها بچه ها را کمی بخنداند دیگه کلاس خواب آور نخواهد بود و علاقه بچه ها هم بیشتر میشه. تاپیک هایی مثل ببین و بخند و زمانی که جناب میلاد بودن و صندلی داغ (که ظاهرا محمد عزیز منتظرن محرم و صفر سال دیگه هم تمام بشه!!) میتونه بسیار کمک کنه به بیرون آمدن از یک جو یکنواخت. (البته جا داره از اویس عزیز هم بسیار تشکر کنم که هر از گاهی حال و هوای سایت رو هم با مطالبشون عوض میکنن)
امیدوارم مفید بوده باشه و مورد توجه قرار بگیره
موفق باشید