احمدي‌نژاد: آقای اوباما بیاید مثل دو مرد با هم گفت و گو کنیم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

احمدي‌نژاد: آقای اوباما بیاید مثل دو مرد با هم گفت و گو کنیم

پست توسط AGeNiS1 »

محمود احمدی نژاد رئيس جمهور از باراک اوباما خواست مثل مرد در شهریور امسال با او گفت و گو کند.

به گزارش[External Link Removed for Guests] ، احمدی نژاد امروز دوشنبه در نشست ایرانیان مقیم خارج از کشور در تهران با تاکید بر این که ايران اهل گفت‌وگو و منطق است از رئيس جمهور آمريكا دعوت كرد تا در مقابل رسانه‌ها با وي به گفت‌وگو بنشيند.

وی افزود: ما همواره اهل منطق و گفت‌وگو بوده‌ايم و هيچ گاه ايرانيان با شمشير جلو نرفته‌اند.

دعوت از اوباما برای گفت وگو

احمدی نژاد خطاب به رئيس جمهور آمريكا گفت: من آخر شهريور براي شركت در مجمع عمومي به آمريكا خواهم رفت و بر همين اساس اعلام مي‌كنم كه آقاي اوباما قبول كند تا با من مثل دو مرد در مقابل رسانه‌ها گفت‌وگو كنیم تا مشخص شود كه راهكار چه كسي براي اداره جهان بهتر است.

وي با بيان اين كه اوباما صحبت از تغيير كرده بود، گفت: ما نيز در آن موقع گفتيم كه از تغييرات واقعي استقبال مي‌كنيم ولي اكنون نمي‌خواهم بگويم كه مايوس شديم، ولي مايوس هستیم.

احمدی نژاد ادامه داد: اگر اوباما حريف گروه‌هاي فشار نيست حداقلش آن است كه در تلويزيون بگويد به او فشار مي‌آورند و ما مطمئن هستيم كه ملت آمريكا در اين صورت حساب آن‌ها (صهيونيست‌ها) را مي‌رسد. آن‌ها آبروي ملت آمريكا را خرج گندكاري‌هاي خود مي‌كنند.

صهیونیست ها آدم اجیر کردند که مرا ترور کنند

وی با بيان اين كه آن‌ها بايد بدانند كه با يكي دو نفر طرف نيستند، گفت: صهيونيست‌هاي احمق آدم اجير كردند كه مرا ترور كنند، اين همه از ملت ايران ترور كرديد چه شد؟ تك تك ايراني‌ها يك رستم، سياوش و يك رزمنده دلاور هستند.

چهار هزار تا قطعنامه بدهید
رئيس‌جمهور با اشاره به تهديدات غربي‌ها مبني بر اين كه قطعنامه صادر مي‌كنند گفت: آن‌ها دائم مي‌گويند قطعنامه بدهيد، چند تا قطعنامه تاكنون داده‌ايد؟ 4 تا ؟ آن‌قدر قطعنامه بدهيد كه بشود چهار هزار تا.
وي گفت: البته در اين موضوع شما در برابر انسانيت، فرهنگ انساني و عدالت شكست خورده‌ايد و ايران نيز محور انسانيت و عدالت‌خواهي است و به اين تعريف شما در برابر ايران شكست خورده‌ايد نه اين كه ايران نيروي مسلح درست كرده باشد بلكه شما در برابر انسانيت و عدالت كه محور آن ايران است شكست خورده‌ايد.

احمدي‌نژاد با بيان اين كه خبرنگاري به من گفت كه اسرائیل ممکن است به شما حمله كند، گفت: من به اين خبرنگار گفتم كه اين رژيم در معادلات ما قرار ندارد، حضور ندارد و كوچك‌تر از آن است كه بخواهد اين كار را انجام دهد. آقاي مشايي نيز تعبير جالبي در اين مورد به كار بردند. داستان اين رژيم داستان يك ماشين اوراق شده است كه غربي‌ها آورند كه از آن جهت حفظ منافع‌شان استفاده كنند و با آن منافع خود را در منطقه حفظ كنند ولي اكنون كار به جايي رسيده كه آن‌ها بايد از اين ماشين حفاظت كنند و در واقع صاحب ماشين بايد ماشين را در خيابان‌ها هل دهد كه حركت كند.

وي گفت: به آن خبرنگار گفتم كه آن رژيم عددي نيست و گنده‌تر از آن هم عددي نيست كه بخواهد عليه ايران اقدامي انجام دهد.

سربازان انگلیسی فرق ایران و عراق را نمی دانستند
رئيس‌جمهور در ادامه گفت: سربازان انگليسي كه در ايران دستگير شده‌اند نمي‌دانستند كدام قسمت جغرافيا هستند، حتي فرق بين ايران و عراق را نمي‌دانستند و برخي از آن‌ها فكر مي‌كردند كه در فلسطين هستند. توحش بالاتر از اين كه افرادي كه براي امرار معاش به ارتش پيوسته‌اند را بفرستند به اين منطقه و بگويند آدم بكش.

ایران را بیابان نشان می دهند

احمدی نژاد در جمع ایرانیان مقیم خارج از کشور گفت: غربی ها تلاش دارند كه بگويند كه ايران يك بيابان است. تصاويري كه در تلويزيون‌هاي‌شان نشان مي‌دهند را مشاهده مي‌كنيد. شتري در بيابان نشان مي‌دهند و خانه‌هاي خراب. در واقع آن‌ها خودشان را گول مي‌زنند. سرشان را زير برف كرده‌اند، آن‌ها عصباني هستند و آرزو دارند كه ملت ايران اين گونه عقب مانده باشد و به دنيا بگويند كه ايراني‌ها اين گونه هستند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

Re: احمدي‌نژاد: آقای اوباما بیاید مثل دو مرد با هم گفت و گو

پست توسط Erratic »

رئيس‌جمهور با اشاره به تهديدات غربي‌ها مبني بر اين كه قطعنامه صادر مي‌كنند گفت: آن‌ها دائم مي‌گويند قطعنامه بدهيد، چند تا قطعنامه تاكنون داده‌ايد؟ 4 تا ؟ آن‌قدر قطعنامه بدهيد كه بشود چهار هزار تا.

وي گفت: به آن خبرنگار گفتم كه آن رژيم عددي نيست و گنده‌تر از آن هم عددي نيست كه بخواهد عليه ايران اقدامي انجام دهد.

دمش گرم من عاشق اینجور تیکه انداختنشم
:::P :::P :???: :???: :???: :???: :::P :???: :::P
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

کاخ سفید به دعوت رییس جمهور ایران از رییس جمهور امریکا پاسخ داد   [/TD]  [/TR]      سفید پیشنهاد احمدی نژاد را برای مناظره رو در رو با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا رد کرد.
به گزارش "الف"، سخنگوی کاخ سفید پاسخ دعوت رییس جمهور ایران از رییس جمهور آمریکا مبنی بر "گفتگوی رو در رو مثل دو مرد" را رد کرد و این درخواست را ناشی از فشار تحریم های جدید دانست.
گیبس همچنین با بیان اینکه ما همیشه گفته ایم تمایل داریم اگر ایران جدی باشد بنشینیم و در مورد برنامه هسته ای ایران گفتگو کنیم مدعی شد: تا این تاریخ چنین جدیتی وجود نداشته است .
همزمان با واکنش کاخ سفید به پیشنهاد آقای احمدی نژاد ، فیلیپ کرولی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هم ادعا کرد : تمایل ایران برای گفتگو با آمریکا ناشی از فشار تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، آمریکا و اتحادیه اروپاست .
فیلیپ کرولی همچنین گفت: ما مایلیم در هر زمان و در هر مکانی در چارچوب گروه پنج به علا وه یک با ایران در خصوص برنامه های هسته ای این کشور گفتگو کنیم.
احمدی نژاد ، روز دوشنبه در سخنانی در جمع ایرانیان خارج از کشور گفت: در سفر آتی خود به نیویورک آماده ام رو در روی آقای اوباما بنشینم تا در خصوص موضوعات جهان آزادانه و در مقابل رسانه ها گفتگو کنیم تا ببینیم راه حل چه کسی بهتر است ؟
احمدی نژاد قرار است ماه آینده برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کند .    
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

Achilles نوشته شده:  کاخ سفید به دعوت رییس جمهور ایران از رییس جمهور امریکا پاسخ داد   [/TD]  [/TR]      سفید پیشنهاد احمدی نژاد را برای مناظره رو در رو با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا رد کرد.
به گزارش "الف"، سخنگوی کاخ سفید پاسخ دعوت رییس جمهور ایران از رییس جمهور آمریکا مبنی بر "گفتگوی رو در رو مثل دو مرد" را رد کرد و این درخواست را ناشی از فشار تحریم های جدید دانست.
گیبس همچنین با بیان اینکه ما همیشه گفته ایم تمایل داریم اگر ایران جدی باشد بنشینیم و در مورد برنامه هسته ای ایران گفتگو کنیم مدعی شد: تا این تاریخ چنین جدیتی وجود نداشته است .
همزمان با واکنش کاخ سفید به پیشنهاد آقای احمدی نژاد ، فیلیپ کرولی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هم ادعا کرد : تمایل ایران برای گفتگو با آمریکا ناشی از فشار تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، آمریکا و اتحادیه اروپاست .
فیلیپ کرولی همچنین گفت: ما مایلیم در هر زمان و در هر مکانی در چارچوب گروه پنج به علا وه یک با ایران در خصوص برنامه های هسته ای این کشور گفتگو کنیم.
احمدی نژاد ، روز دوشنبه در سخنانی در جمع ایرانیان خارج از کشور گفت: در سفر آتی خود به نیویورک آماده ام رو در روی آقای اوباما بنشینم تا در خصوص موضوعات جهان آزادانه و در مقابل رسانه ها گفتگو کنیم تا ببینیم راه حل چه کسی بهتر است ؟
احمدی نژاد قرار است ماه آینده برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کند .    

فلیپ کرولی بهتر بود با صراحت میگفتی ما مرد نیستیم که گفتگو کنیم !
درباره فشار تحریمات بر ایران گفته من را یاد ضزب المثل (شتر در خواب میبیند .....) افتادمتصویرتصویر
با یک قضاوت درست میتوان دید که در شرایط کنونی (از نظر اقتصادی،سیاسی و.....) وضعیت ایران تحریم شده بهتر است یا آمریکای به اصطلاح ابقدرت تصویر
من انتقادهایی درباره بعضی از کارهای آقای احمدی نژاد دارم (مثل حذف خدمات کارکنان بانک ها که به گفته یکی از دوستانم که در بانک ملی است فقط بیمارستانش برایشان باقی ماندهتصویرتصویر )
ولی منم عاشق اینجور تیکه انداختنشمتصویرتصویرتصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 485 بار
سپاس‌های دریافتی: 440 بار

پست توسط Hannover96 »

فكر كنم در سياست چيزي هست به نام ادبيات ديپلماتيك

به نظر چندان وجهه ي مناسبي ندارد كه ايشان كشورها و افراد را با القابي چون احمق و غيره خطاب كنند.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 27 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار

پست توسط Reza Zr1 »

دوستان عاشق با همین قطعنامه ها که بر حسب فصل 7 منشور سازمان ملل است ما تهدید امنیت بین المللی شناخته شده ایم آیا باز هم خنده دار است ؟ قطعنامه ها هر چند بی تاثیر باشند که نیستند باز هم صدور آن ها نشانه ی ضعف همه جانبه ماست

قدری اندیشه کنید
بلند آسمان جایگاه من است هر کجا هستم و باشم آسمان مال من است
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 671 بار
سپاس‌های دریافتی: 660 بار

پست توسط F-14 Fan »

رییس جمهور ایران رسما و در انظار عمومي درخواست گفتگو با رییس جمهور آمریکا ميكند و کاخ سفید هم رد ميكند.
با اين كار جز تحقير شدن چي نصيب ايران شد.

در دنياي ديپلماتيك نماينده ها اول با هم صحبت ميكنند. بعد وزراي خارجه.
همه چيز خوب پيش بره ترتيب ديدار روساي جمهور نيز داده ميشه.
آقای احمدی نژاد از اين پيشنهاد چه عايدش شد.?
وجهه امريكا بد شد در جهان سياست بين المللي? فكر نكنم.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 56 بار
تماس:

پست توسط sina666 »

ظاهرا اقای احمدی نژاد بعد از مناظره انتخاباتی خیلی بهشون خوش گذشته که این دفعه می خوان مرد و مردونه تصویربا اقای اوباما مناظره کنن تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

تحلیل های دوستان واقعا جالب توجه است.فعلا کسی تحقیر شده که از مناظره سر باز زده و این نشاندهنده ضعف اقای اوباماست.هر چند حق هم داره.کشوری که اولین و اخرین بار از بمب اتم استفاده کرده و هم اکنون هم بزرگترین ذرات حانه اتمی را دارا میباشد.چطور میخواهد درباره ی پرونده اتمی ایران در پربیننده ترین مناظره تاریخ شرکت کند.حتی یک کودک 10 ساله هم میتونه اوباما رو در این مناظره رسوا کنه.
خودتون رو یک ادم عادی بدون تعصبات سیاسی فرض کنید.به نظر شما این باراک اوباما نیست که از مناظره وحشت داره.هر چند این ها تمام تعارفات دیپلماتیک قلمداد میشه.
اما یکم منصف باشید این اوباماست که تحقیر خواهد شد به قول بچه ها گفتنی ...مناظره رو نداره.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14927 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

پست توسط kandoo »

احمدی نژاد خطاب به رئيس جمهور آمريكا گفت: من آخر شهريور براي شركت در مجمع عمومي به آمريكا خواهم رفت و بر همين اساس اعلام مي‌كنم كه آقاي اوباما قبول كند تا با من مثل دو مرد در مقابل رسانه‌ها گفت‌وگو كنیم تا مشخص شود كه راهكار چه كسي براي اداره جهان بهتر است.

احمدی نژاد ادامه داد: اگر اوباما حريف گروه‌هاي فشار نيست حداقلش آن است كه در تلويزيون بگويد به او فشار مي‌آورند و ما مطمئن هستيم كه ملت آمريكا در اين صورت حساب آن‌ها (صهيونيست‌ها) را مي‌رسد. آن‌ها آبروي ملت آمريكا را خرج گندكاري‌هاي خود مي‌كنند.

تا به‌ حال در هیچ کجای تاریخ دیده نشده که دو رئیس جمهور(اون هم از نوع دشمن) بروند در مقابل رسانه‌ها و ثابت کنن که حق با کی‌ هست و پته‌هاشون رو روی آب بریزند ! اگر منظور به حل و فصل مشکلات فی‌ ما بین باشه که اول از مقامات پایین حکومتی شروع میشه و سپس در آخر برای تضمین محکم کاری و شرط و شروط ها روسای حکومت با هم دیگر دیدار می‌کنن و بعد کنفرانس خبری ترتیب میدهند .
آخرین ويرايش توسط 1 on kandoo, ويرايش شده در 0.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط aryan90 »

به نظر من بهترین جا برای مذاکره میدون تره بار یا دروازه دولاب که بشینن مثل دو تا لوتی مشکلاتشون رو حل کنند
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”