[FONT=Times New Roman]لطفا ازمایش نمونه جدیدتر این لیزر را نشون بدید ما هم ببینیم.البته ازمایش نمونه های جدید تر ان احتمالا در هالیوود انجام شده احتمالا هم شما انها را دیدید.از کی تا حالا ازدر اشکوال(حوت) غیر هدایت شونده شده ما خبر نداریم.منظورتون از اژدرهای هوشمند همین ازدر پروانه ای های است که یکیش در روز صنعت دفاعی رونمایی شد.از نظر شما اشکوال توانش پائین تر از اینها است.
ربطی به استراتزی نداره هر کشوری که دارای توان دریایی است به دنبال ساخت چنین سلاحی است حالا امریکا دستش به گوشت نمی رسه میگه بو میده.چرا حرف خودتون رو توی دهن من میزارین.من کجا گفتم کشتی پیشرفته داشتن بده.اون قسمتی که من این حرف رو زدم نشون بدین خودم هم ببینم.مسائل را بی دلیل با هم مخلوط نکنین.شما دارید بر خلاف واقع ادعا میکنید که در خلیج فارس و دریای عمان شناورهای تندرو توان انهام این شناورهای سنگین را ندارند.که البته با توجه به سابقه و حرف خود امریکائیها چنین ادعایی بی اساس است.این چه ربطی به جماران و دریای مدیترانه داشت.مگر ایران قراره در مدیترانه و اقیانوس اطلس با امریکا بجنگه؟؟
[FONT=Times New Roman][HIGHLIGHT=#4f81bd]دوست عزیز مثل اینکه اصلا پستهای منو نخوندید قرار نیست موشک الکترو مغناطیس داشته باشن میشه به روشهای دیگه همون کارو با امواج کرد. اگه تو فیلمهای هلیوودی این اتفاق میافته فقط هم تو فیلمهای مربوط به دفاع مقدس صدا سیما میشه با قایق رفت با روش بزن بهادری همهرو زدو برگشت لطفا مسائلو قاطی نکنید.
[FONT=Times New Roman]شما به روشنی در ابتدا به صراحت گفتید موشک الکترومغناطیس( [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر بخواین اینطوری حساب کنید اگه یه موشک الکترو مغناطیسی نزدیک این قایق [FONT=Tahoma,sans-serif]بزنید همشون سرجاشون با موشکهاشون میخکوب [FONT=Times New Roman]).
[FONT=Times New Roman]حرفی را که میزنید بهش پایبند باشید. پست شما موجود است انچه که فرمودید هم موجود است.ضمن اینکه هنوز جهان به مرحله ای نرسیده که با امواج الکترومغناطیس صدها شناور را نابود کنه وگرنه امریکایی ها این همه هزینه برای ساخت موشک و بمب هدایت پذیر و..نمی کردند.امواج را می تاباندن کار تموم بود.در مورد دفاع مقدس هم چیزی که گفتید دقیقا نشان دهنده عدم اگاهی شما از این دوران است .با کمی تحقیق متوجه میشوید این اتفاق افتاده و حتی ناو 1 میلیاردی امریکا را با فضاحت با یدک کش از منطقه خارج کردن و میزان انهام کشتی ها به حدی رسید که رئیس جمهور امریکا رسما عدم حمله به شناورهای ایرانی را اعلام کرد.مثلا می خواهید با تحریف تاریخ چی رو ثابت کنید!!!!
[HIGHLIGHT=#4f81bd][FONT=Tahoma,sans-serif]فرمودید باز برای اطلاعات بیشتره بنده در رابطه با سامانه [FONT=Tahoma,sans-serif]aegis [FONT=Tahoma,sans-serif]بهتر بدونید که [FONT=Tahoma,sans-serif]از میزان اطلاعات من قطعا خبر ندارید پس خوب نیست همینجوری اینو تکرار کنید، [FONT=Tahoma,sans-serif]بهتره بدونید اف-۱۶ تازه درست نشده ولی نمونهٔ الانش با اولیش زمین تا آسمون [FONT=Tahoma,sans-serif]داره و کشورهایپیشرفتتایهچیزی به قابلیتهای جنگ افزارشون اضافه میکنن نمیان [FONT=Tahoma,sans-serif]اسم جدید روش بزارن.بازهمتوجهنکردید که برای مقابل با موشکها از این [FONT=Tahoma,sans-serif]استفاده میکنند هوا پیماهای بی سرنشین از روس دیگرو باهاشون مقابل می
[FONT=Times New Roman]اینجا هم اولا ایجس چه ربطی به اف 16 داره.ثانیا چرا باز حرفتون را تعقییر میدید ( [FONT=Tahoma,sans-serif]برای مورد آخر که فرمودید بهتره راجع سیستم دفاع [FONT=Tahoma,sans-serif]Ae [FONT=Tahoma,sans-serif]یکم تحقیق کنید، [FONT=Tahoma,sans-serif]فرمودید تعداد زیادی هواپیمای بی سرنشین برن طرف ناو سیستمهای دفاع ناو هم [FONT=Tahoma,sans-serif]قشنگی هستن بفرمایید دیگه، هواپیماها ییم که ۲۴ ساعت گشت میزنند هم کشک هستن [FONT=Tahoma,sans-serif]اگه اینطوری بود که میفرمایید تا الان خیلی از کشورها امریکارو چندین بار [FONT=Tahoma,sans-serif]کرده [FONT=Tahoma,sans-serif]. [FONT=Times New Roman])
[FONT=Times New Roman]اینجا بعد از اشاره دوست عزیزم به حمله همه جانبه پهبادها به ناو از ایجس حرف میزنید حالا بعد که پاسخ میگیرید میگید برای مقابله با وشک ها از این روش استفاده میشه بعد روش دیگری است برای مقابله با هواپیماهای بی سرنشینکه البته در توهم.
[HIGHLIGHT=#4f81bd][FONT=Tahoma,sans-serif]در جنگ این جنگها هر عملیات نظامی که انجام شده موفقیت آمیز بود و میزنه موفق [FONT=Tahoma,sans-serif]در عملیات به اهداف جنگ بر نمیگرده ممورتو میدان به نیرو میره انجام میده اگه [FONT=Tahoma,sans-serif]اکری که گفتن بهشو کرد یعنی موفقیت داشته الان همه چیو آمریکاییها اداره میکنند [FONT=Tahoma,sans-serif]این دو کشور و تظاهرات مردمی ضد طالبان هم کم نیست در افغانستان همونطور که [FONT=Tahoma,sans-serif]روز پیش که طالبان مقام افغان را کشت مردم بر ضد طالبان تظاهرات [FONT=Tahoma,sans-serif]
[FONT=Times New Roman]متاسفانه این نشون میده شما چندان با جنگ اشنایی ندارید یا فقط تلوزیون انگلیس را تماشا میکنید.میزان موفقیت در یک جنگ بر اساس میزان دسترسی به اهداف است.هدف امریکا روشن و واضح نابودی طالبان بود حالا اینکه با موشک چند میلیون دلاری کپر افغانی ها را نابود کرد معلومه که در جنگ پیروز شده فعلا که طالبان سرجاشون هستند ناش کشی امریکائیها هم همچنان ادامه دارد.